Serverfreak Hosting Terbaik Malaysia

sf

Alhamdulillah..Tahun ni dah masuk tahun ketiga aku bersama Hosting Terbaik Malaysia iaitu Serverfreak. Sungguh aku berpuas hati sepanjang aku menggunakan khidmad serverfreak sebagai hosting kesemua blog yang aku ada.

Servis yang diberikan oleh pihak serverfreak sangat pantas dan berkualiti. Tidak seperti mana-mana hosting yang pernah aku gunakan sebelum ini. Sebab itulah aku masih lagi setia dengan serverfreak.

Setiap masalah yang aku alami tidak pernah dikecewakan oleh serverfreak untuk diselesaikan walaupun bagi aku masalah yang aku hadapi sangat-sangat kecil. Namun pihak serverfreak sangat profesional melayan setiap kerenah pelanggan mereka.

Bagi blogger yang berminat untuk bertukar kepada hosting sendiri aku Highly Recommended untuk menggunakan khidmat Serverfreak.

serverfreak

Pelbagai pakej yang ditawarkan bersesuaian dengan kemampuan keewagan anda dan juga prestasi blog anda. Layanan dari pihak serverfreak juga amat mesra dan tidak cerewet.

*******************************************

TIP TRAVEL KE OVERSEAS: Travel tanpa internet baik korang duk terperap kat dapur rumah korang jer. Unless korang ni jenis penyiasat sendirian atau pembunuh upahan. So untuk penjimatan semasa travel baik korang pi sewa SAIMURAI POCKET WIFI dulu sebelum fly...Coverage mantap jangan risau. InshaAllah boleh cover satu dunia.....

Share this post

2 thoughts on “Serverfreak Hosting Terbaik Malaysia

Post Comment

CommentLuv badge