1538649_10201945096292959_1562219250_n (1)

Wohaa…Alhamdulillah selesai dengan positif. Boleh senyum walaupun dah tahu keputusannya. Selesai sesi interview oleh pihak TM R&D. Bolehlah diambil sebagai untuk pengalaman di interview  untuk next job maybe.

Soalan-soalan memang dah dijangka dan jawapan pun boleh dijawab dengan baik. Nasib baik sempat juga aku baca tips dan panduan temuduga di Internet. Nak baca tips temuduga boleh ke SOALAN-SOALAN DAN TIP TEMUDUGA

Boleh lah buat hilang nervous bila baca tips nanti.

1970512_565251340240565_2099651779_n

 

ps: aku tak bajet dapat pun bila tengok requirement dia memang cukup tinggi. Gaki pun 3.5K utk fresh graduate….

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge