1538649_10201945096292959_1562219250_n (1)

Wohaa…Alhamdulillah selesai dengan positif. Boleh senyum walaupun dah tahu keputusannya. Selesai sesi interview oleh pihak TM R&D. Bolehlah diambil sebagai untuk pengalaman di interview  untuk next job maybe.

Soalan-soalan memang dah dijangka dan jawapan pun boleh dijawab dengan baik. Nasib baik sempat juga aku baca tips dan panduan temuduga di Internet. Nak baca tips temuduga boleh ke SOALAN-SOALAN DAN TIP TEMUDUGA

Boleh lah buat hilang nervous bila baca tips nanti.

1970512_565251340240565_2099651779_n

 

ps: aku tak bajet dapat pun bila tengok requirement dia memang cukup tinggi. Gaki pun 3.5K utk fresh graduate….

Dapatkan tip dan info penting tentang travel di www.triphackerz.com

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge