virtualmalaysia

Alhamdulillah daripada tak der kan. Walaupun tak banyak tapi at least ada juga yang masuk tak der lah asyik keluar jer.

Ni merupakan banyaran pertama yang aku dapat dari Virtual Malaysia hasil promosi Malaysia untuk pelancong. Bersesuaian dengan blog aku yang berniche Travel Blog.

Daripada aku buat entri sekadar entri baik aku mamfaatkan untuk promote Virtual Malaysia dapat juga sedikit income. Bolehlah kumpul buat bayar hosting dan domain tiap-tiap tahun. Tak perlu keluarkan duit dari poket sendiri.

Dah lama rasanya aku tak menulis tentang income dari blog nih. Bukan tak der income cuma tak ada mood sangat nak menulis.

Sesekali perlu juga menulis tentang income ni boleh meransang diri sendiri untuk lebih berusaha lebih gigih lagi.

Kepada yang nak menjana pendapatan melalui Virtual Malayisa boleh ke Laman Sesawang rasmi #VMY2014 

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

13 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge