Home LIFESTYLE Ranking Alexa Menggila Naik Dengan Cepat

Ranking Alexa Menggila Naik Dengan Cepat

809
16

alexa-rank

Dah lama aku tak ambil port pasar Ranking Alexa ni. Sejak aku berhenti main SEO ni ranking alexa aku pandang sebelah mata jer. Bak kata Fakri Saarani kalau dia nak turun dia tetap turun.

Tapi yang ni aku tak pasti kenapa sampai boleh turun dengan cepat raking alexa ni. Nak kata trafik power sangat tu memang bukan kot. Ranking alexa turun ni sebab dia trafik jer kan. Tapi blog aku ni trafik tu nak kata banyak tak juga. trafik biasa-biasa je.

Ranking alexa aku maksudkan bukan blog ni tapi blog lifestyle MohdFaizal.My. Aku beli domain ni dalam bulan september 2013 dan mula aktif menulis di blog tu pada Februari 2014. Tak sampai sebulan lagi aku aktif namun ranking alexa untuk global dah mencecah 500k dan ranking di Malaysia 1901.

Dah nak hampir sama dengan blog aku yang ni. Serius aku rasa macam tak percaya jer. Terus semangat nak menulis kembali di blog tu. Ada harapan nak bagunkan lagi blog tu. ingat untuk suka suka jer.

Screen Shot 2014-03-12 at 10.15.17 PM

Ranking Alexa untuk blog baru aku MohdFaizal

Screen Shot 2014-03-12 at 10.15.22 PM

Ranking Alexa untuk FaizalFredley

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

16 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge