Top 2 Best Travel Blog MSMW2014 - Faizal Fredley

Top 2 Best Travel Blog MSMW2014

Screen Shot 2014-02-25 at 3.01.38 PM

Speechless!!! tu jer yang terjadi bila first dapat tahu dpat masuk finalist Best Travel Blog MSMW2014. Tahun ni dapat Top 2 alhamdulillah walaupun tak dapat kekalkan kejuaraan yang di menangi untuk Favourite Travel Blog MSMW 2013.

Namun disebalik kekalahan ini aku terima dengan terbuka disebabkan Best Travel Blog 2014 merupakan calon yang sememangnya layak bergelar Best Travel Blog. Travel sehingga lebih dari 77 bandar seluruh dunia dan telah pergi lebih 30 negara di dunia ini sememangnya http://timetravelafif.blogspot.com/ layak lebih 100 kali ganda dengan blog ini.

Jika nak dibandingkan blog dia dan blog ini memang langit dan bumi, aku baru sahaja nak bertatih menjadi sebagai seorang travel blog namun dia dah beribatu jauh di depan. Inshaallah mungkin satu hari nanti aku ingin menjadi seperti dia.

Namun dalam hati ada juga terdetik sebagai first loser sebab duk number 2, Kalau number 3 gua tak kisah lagi…hehe…

Aku ni Graduant Engineering dari Tingkatan 4 sampai lah Diploma, Degree dan Master. PhD je belum tentu nak sambung ke tak. Jadi, jangan aspect ayat aku macam budak Masscom yang study benda2 macam ni....lagipun ni blog personal tak ada kaitan dengan sesiapa....

13 Comments

  1. Time Traveller

    November 12, 2015 at 12:57 PM

    Jom treval sama.. nak pi balkan country nie 😀

  2. NotaKembara

    March 3, 2014 at 9:13 AM

    Tahniah bro! Mohon tunjuk ajar. Huhu
    NotaKembara recently posted..Tips: Persediaan Melancong ke Melbourne dan Tasmania, AustraliaMy Profile

  3. Hafizul

    February 27, 2014 at 1:23 AM

    Haha..tahnaih bro..tahun depan leh cuba lagi…
    Hafizul recently posted..Jangan Takut Untuk Mencuba JobdirumahMy Profile

  4. Malaysia Tercinta

    February 26, 2014 at 9:35 PM

    Tahniah sebab tersenarai.

  5. ahrain

    February 26, 2014 at 2:34 PM

    kira dah mantap ni dapat top 3. Tahniah!
    ahrain recently posted..Singgah Di Hotel Tebrau CTMy Profile

  6. koqin karemo

    February 26, 2014 at 2:33 PM

    Abam FF, ajar la cara nak jadi seorang blogger yang berjaya dari segi akhlak, tingkahlaku, peribadi, penulisan, pembawakan diri dan sebagainya…. :p

  7. Anuar

    February 26, 2014 at 11:41 AM

    Tahniah Bro… Kerana berjaya tersenarai dalam top 3 the best bagi kategori Best Travel Blog…
    Anuar recently posted..Limpahan Rezeki Pada Tahun 2013My Profile

  8. Muhammad Khairuddin Lim

    February 26, 2014 at 7:12 AM

    Tahniah bro….saya sungguh berbangga dengan kejayaan anda.
    Muhammad Khairuddin Lim recently posted..Angkringan Kopi Joss Pak AgusMy Profile

  9. Denaihati

    February 26, 2014 at 12:02 AM

    tahniah bro tersenarai dalam finalist. mantap dan terbaiklah.
    Denaihati recently posted..10 individu terkaya di Malaysia 2014My Profile

  10. titan

    February 25, 2014 at 10:26 PM

    pehh..penuh iklan blog hang ni. haha..
    titan recently posted..Review Buku dan Dapat Duit.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge