SHARE

Screen Shot 2014-02-25 at 3.01.38 PM

Speechless!!! tu jer yang terjadi bila first dapat tahu dpat masuk finalist Best Travel Blog MSMW2014. Tahun ni dapat Top 2 alhamdulillah walaupun tak dapat kekalkan kejuaraan yang di menangi untuk Favourite Travel Blog MSMW 2013.

Namun disebalik kekalahan ini aku terima dengan terbuka disebabkan Best Travel Blog 2014 merupakan calon yang sememangnya layak bergelar Best Travel Blog. Travel sehingga lebih dari 77 bandar seluruh dunia dan telah pergi lebih 30 negara di dunia ini sememangnya http://timetravelafif.blogspot.com/ layak lebih 100 kali ganda dengan blog ini.

Jika nak dibandingkan blog dia dan blog ini memang langit dan bumi, aku baru sahaja nak bertatih menjadi sebagai seorang travel blog namun dia dah beribatu jauh di depan. Inshaallah mungkin satu hari nanti aku ingin menjadi seperti dia.

Namun dalam hati ada juga terdetik sebagai first loser sebab duk number 2, Kalau number 3 gua tak kisah lagi…hehe…

Tip Travel

#TIPTRAVEL : Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum Fly. Boleh kongsi ramai-ramai. Biasanya aku sebelum travel aku akan sewa pocket wifi dulu. boleh pick up di KLIA/KLIA2. Antara negara yang pernah aku guna wifi adalah Eropah, Indonesia, Thailand, Jepun, South Korea, dan Australia. Untuk review penuh boleh baca di [Review Samurai Pocket Wifi]

13 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge