Top 2 Best Travel Blog MSMW2014

Screen Shot 2014-02-25 at 3.01.38 PM

Speechless!!! tu jer yang terjadi bila first dapat tahu dpat masuk finalist Best Travel Blog MSMW2014. Tahun ni dapat Top 2 alhamdulillah walaupun tak dapat kekalkan kejuaraan yang di menangi untuk Favourite Travel Blog MSMW 2013.

Namun disebalik kekalahan ini aku terima dengan terbuka disebabkan Best Travel Blog 2014 merupakan calon yang sememangnya layak bergelar Best Travel Blog. Travel sehingga lebih dari 77 bandar seluruh dunia dan telah pergi lebih 30 negara di dunia ini sememangnya http://timetravelafif.blogspot.com/ layak lebih 100 kali ganda dengan blog ini.

Jika nak dibandingkan blog dia dan blog ini memang langit dan bumi, aku baru sahaja nak bertatih menjadi sebagai seorang travel blog namun dia dah beribatu jauh di depan. Inshaallah mungkin satu hari nanti aku ingin menjadi seperti dia.

Namun dalam hati ada juga terdetik sebagai first loser sebab duk number 2, Kalau number 3 gua tak kisah lagi…hehe…

*******************************************

TIP TRAVEL KE OVERSEAS: Travel tanpa internet baik korang duk terperap kat dapur rumah korang jer. Unless korang ni jenis penyiasat sendirian atau pembunuh upahan. So untuk penjimatan semasa travel baik korang pi sewa SAIMURAI POCKET WIFI dulu sebelum fly...Coverage mantap jangan risau. InshaAllah boleh cover satu dunia.....

Share this post

13 thoughts on “Top 2 Best Travel Blog MSMW2014

Post Comment

CommentLuv badge