1902046_10201697635666598_1201706710_n

 

Pernah fly dari Subang ke Kota Bharu? Kalau pernah apa pilihan yang anda selalu buat? Soalan ni tak perlu tanya buat sesetengah orang macam aku sebab aku ni akan pilih yang tambang murah. Kalau waktu tu Malindo Air lagi murah aku akan fly naik Malindo Air, Kalau Air Asia pula yang murah confirm Air Asia Pilihan. Begitu juga cerita Fire Fly dengan Malaysia Airlines.

Tengah hari tadi adalah first time aku naik Malindo Air dari Subang ke Kota Bharu. Sebelum ni Air Asia dengan Malaysia Airlines .

Sepanjang penerbangan aku ke Kota Bharu yang mengambil masa lebih kurang 45 minit tadi aku rasa Malindo Air lagi better dari Air Asia maybe. MAS memang tak boleh compare dengan Malindo Air dan Air Asia disebabkan ketegori lain-lain.

Perkara pertama yang aku paling suka naik Malindo Air tadi adalah pramugari dia sangat cun nama Dania. Rambut pendek paras leher dengan skirt batik belah tengah memang umphhh….

Yang kedua of course everyone know Malindo Air ni sediakan snek dan Air Minuman berbanding Air Asia jadi tak der lah kering mulut masa dalam flight nanti.

Dan part yang paling penting masa aku nak booking flight harga Malindo Air lagi murah dari Air Asia.  That why Malindo Air jadi pilihan aku.

articlesMalindo-Air-vs-AirAsia-Buckle-your-seatbelts-for-a-dogfight-1024x576.jpg.transformed

Malindo Air vs Air Asia yang mana lagi better?

  1. Harga bergantng kepada promosi
  2. Lapangan Terbang. Air Asia kat LCCT. Busy dan jauh. Malindo Air di Subang keadaan agak tenang
  3. Malindo Air ada snek dan air minuman
  4. Ruangan Malindo Air lagi luas
  5. Pramugari yang cantekkk

Jadi Pilihan aku lebih kepada Malindo Air. Anda pula bagaimana?

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

18 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge