blogger

Huh (mengeluh)…..

Tak tahu macam mana. nak luahkan kat facebook dah memang tak dapat dah nanti ramai yang unfriend lagipun x nak lah canang satu dunia bahawa kita ni dalam masalah.

Tak tahu nak tulis apa….taip-taip lepas tu padam, taip lagi dan padam lagi….padahal ada something dalam kepala otak yang perlu di terjemahkan nih…

Gi dapur buat air…..

Datang taip balik lepas tu padam lagi….

Masuk bilik guling-guling atas katil…..

Datang depan laptop taip something then padam lagi….

Masuk tengok TV, lepas 30 minit boring, datang depan laptop taip-taip then lagi sekali padam!

Apa kena dengan aku ni…susah sangat nak taip…last sekali barulah terbit entry ni…motip masih undefined…..

PS: Allah sentiasa ada untuk kita. Adakah kita sentiasa ada untuk Allah? Manusia akan jemu bila manusia lain suka meminta-minta. Tetapi Allah suka pada hamba-hambaNya yang tidak jemu meminta. Dampingilah Allah di saat senang mahupun susah. Allah akan bantu kita keluar pada jalan yang tidak disangka-sangka.

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

15 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge