SHARE

Alhamdulillah dah habis semester 1 tahun 4 aku di UniMAP. cuti semester kali ini nampaknya memang tak berapa nak banyak hanya sebulan sahaja, tapi tak mengapa aku akan gunakan cuti aku ni sebaik mungkin dengan aktiviti travel yang sangat ohsem.

Untuk pembukaan percutiaan aku kali ini, destinasi menjadi pilihan aku adalah Jakarta Indonesia. Walau nampak macam tak best tapi bagi aku sangat excited sebenarnya untuk ke sana.

1532139_534343203331379_164674591_n

Beberapa jam lagi aku akan fly ke jakarta dan sekarang jam 1.49 pagi aku masih gigih menaip something di dalam blog travel aku ni, Maklumlah nak coretkan sedikit aktiviti travel aku. Walaupun masih penat sebab baru jer sampai dari Kota Bharu namun rutin sebagai seorang blogger memang tak boleh dipisahkan dari mengetuk-ngetuk keyboard kat my MacBook Air aku nih…

Apapun apa yang aku nak bagitau dah aku tulis, now aku nak baring take some rest sebab esok maybe jadual travel aku agak padat kot.

PS: Selamat Bercuti kepada diri sendiri…nanti aku akan kongsikan Tempat Menarik Di Jakarta Indonesia.

Hotel Murah di Jakarta Indonesia – Fave Hotel

Tempat Menarik di Jakarta Indonesia

Perlukan Khidmat Translation untuk blog? Jom ke veqta.com semua bahasa boleh di translate. Bahasa Alien pun boleh!!

#TIPTRAVEL: Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum travell! Boleh kongsi ramai-ramai. Boleh pickup di KLIA/KLIA2. Antara negara yang aku pernah guna Samurai Wifi adalah Eropah, Jepun, Indonesia, Thailand, South Korea, Mauritius, New Zealand dan Australia TravelRecommends Pocket Wifi aku dah guna di Eropah dan South Korea! Boleh sewa DISINI RoamingMan Pocket Wifi aku dah guna di Jepun! Boleh sewa DISINI

13 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge