Melancong Di Medan | Tempat Menarik Di Medan Indonesia

Melancong Di Medan | Tempat Menarik Di Medan Indonesia. Alahmdulillah sampai sudah ke Medan Indonesia hari ini. Melancomg ke Medan Indonesia merupakan destinasi pertama di bulan desember dan InshaAllah kalau tak sibuk dengan final year project aku akan teruskan penutup…
Hotel Seri Malaysia Kangar, Perlis Review

  Pandangan dari tingkat satu cukup awesome. Assalamualaikum, Tahun ni dah tahun ke 5 sebenarnya aku di Perlis, Tercari-cari juga antara hotel yang best di perlis ni, So far bagi aku antara hotel paling best di perlis adalah Putra Palace…
Awek Terlampau UMP Bercuti Di Cherating Pahang

Awek UMP terlampau? Pernah dengar tak? Dua tiga hari ni duk heboh cerita pasal awek UMP dan kekasih hati nya berpelukan dalam jamban semasa diorang bercuti di Cherating dan dikatakan yang kekasih awek ni dalam keadaan bogel. Tu menurut sumber…
Kakimotong Blog – Kisah Kucing Hero

Kakimotong Blog – Kisah Kucing Hero | Hampir meninitis air mata ini dikala terlihat news feed di facebook petang tadi, namun demi mengekalkan kemachoan diri ini air mata terpaksa di tahan setama-mata mengelak dari teman-teman ternampak. Tapi kadang-kadang mengalir juga air…
Tip Percutian Di Musim Sejuk

Melancong di musim sejuk memang menyeronokkan, tak kira lah di musim tengkujuh ataupun musim salji, kalau musim salji lagi best boleh main salji kan, tapi dalam berseronok di musim sejuk ni kita perlulah menitikberatkan beberapa perkara bagi menjadikan percutian kita…
Tip Travel ke Korea Edisi PR Gunakan Blogger

some tips yang dapat aku kongsi kan apabila ingin travel ke korea. dan InshaAllah januari nanti aku akan ke Korea. Hope semuanya berjalan denagn lancar. Doa doakan yer… Dah agak lama aku tak menulis mengenai dunia blog ni, apa yang…
Tempat Menarik di Bangkok

Peta perjalanan Nok Air…. Tempat Menarik di Bangkok – Patpong Dan Paragon Mall. Trip ke Bangkok kali ini adalah sambungan daripada entri aku yang lepas iaitu Percutian 4 Hari 3 Malam Ke Bangkok, Thailand Part 1 dan Percutian 4 Hari…
Why Would You Care

Why would you care, if i die or live those stuff you can’t ask me about And what will you say, Who is changing for sure it appears on him Who is in front of me, he is someone that…
Aku Punya Sayap, Tapi Tidak Bisa Terbang

Perumpamaan apakah ini? Aku pun tak pasti cuma apa yang aku rasa aku punya apa yang orang lain tiada tapi sia-sia sahaja sebab aku tidak boleh menikmati apa yang aku ada…ibarat punya sayap tapi tak bisa untuk terbang… Terbang kemana…
Percutian di Bangkok, Thailand Part 2

keadaaan bilik hotel Percutian di Bangkok, Thailand Part 2 | Sebelum tu korang boleh baca Percutian 4 Hari 3 Malam Ke Bangkok, Thailand Part 1 Percutian 4 Hari 3 Malam Ke Bangkok, Thailand Part 2. Wah dalam sibuk-sibuk aku kat unimap…
Percutian Ke Bangkok Thailand Part 1

Percutian Ke Bangkok Thailand Part 1 | Percutian ke Bangkok selama 4 hari 3 malam memang suatu pengalaman yang tidak dapat dilupakan. Bangkok Kota Raya Thailand memang mempunyai tarikan dan keistimewaan tersendiri. sama seperti Kuala Lumpur, bangkok memang merupakan sebuah…
Upgrade OS X Mavericks MacBook Air

Dah Upgrade OS X Mavericks? Kalau belum boleh lah slow-slow update tu..Aku baru jer upgrade 3 hari lepas. memang akan makan masa juga lah untuk update benda ni. Maklumlah OS X Mavericks ni agak berak juga lebih dari 5G kalau…
Demam Ketika Melancong

Pernahkah anda mengalami simptom ini ketika sedang melancong? kalau pernah memang rasa bengangkan, disaat member-member sedang seronok bersuka ria kita pulak sakit kepala terus terkurung dalam bilik hotel. Memang rasa tak ohsem langsung. Benda ni terjadi kat aku semasa aku…
Dapatkan Degree Baru Fokus Kepada Blog

Assalamualaikum… Dah hampir seminggu aku tinggalkan blog aku ni, bukan tak nak coretkan diari yang berlaku dalam kehidupan aku cuma disebabkan masa cukup terhad membuatkan aku terpaksa menyepikan diri dari terus menulis. Kehidupan sebagai seorang pelajar kejuruteraan tahun akhir sangat…