Inikah Level Seorang Student Universiti?

#TIPTRAVEL: SEWA POCKET WIFI SEBELUM FLY!!! BOLEH SEWA POCKET WIFI DI SINI

Edited Gambar 1

Pelajar universiti ni seperti kita tahu memang antara pelajar yang terpilih jer, kecualilah yang masuk guna ekspress pass (cable). bukan semua boleh masuk universiti. kalau dah di pilih masuk universiti tu sudah semestinya menpunyai pendidikan yang bagus dan tahap tak sama dengan bukan student unversiti.

Tapi apabila aku tengok gambar ni level student universiti memang aku boleh letak bawah tapak kaki kalau macam ni. Mana hilangnya disiplin pun aku tak tahu. Nak kata bodoh tu boleh pulak masuk universiti. otak letak kat lutut kot. Tak der kesedaran sivik langsung.

Sampah merata-rata, diorang ni boleh pulak study dalam keaadaan macam ni. Dan yang buang sampah tu tak der rasa bersalah ker tinggal sampah macam tu jer. agak-agak kat rumah pun macam ni agaknya. nak kata sorang yang bodoh macam ni memang agak mustahil sampah boleh banyak macam nih.

Nak salahkan siapa kalau dah jadi macam ni?

Salahkan mak bapak? cikgu? pensyarah? universiti?

Bagi aku ni salah diri sendiri, umur rata-rata yang masuk u dah lebih 20 tahun kot, tak kan tak reti bahasa lagi kat mana nak buang sampah. nak kata Uni*** ni tak der tong sampah ada jer aku tengok kat luar.

Mana lah letak otak diorang nih…serius memang aku bengang bila aku masuk bilik kuliah ni untuk kelas aku tengok sampah macam ni. macam sial jer…agak-agak lah wei…ko ingat ko jer ke nak guna bilik kuliah nih…serius wtf….

PS: Seriously Bodoh Bertingket-tingket….

Related Post

THIS WEBSITE SPONSORED BY: 
DigitaI Prefix (Domain & Hosting) & Samurai Wifi
SUPPORT BY:
Kelab Blogger Ben Ashaari
POWER BY:  
Malaysia Tourism, Korea Tourism Organization, Skyscanner, Wonderful Indonesia

READ  Bukit Bendera Tempat Menarik di Pulau Pinang

11 Comments on “Inikah Level Seorang Student Universiti?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge