Sabtu lepas bertempat di Cyberjaya Painball Park berlangsungnya game di antara blogger untuk permainan yang agak lasak iaitu painball. Seramai 12 orang blogger berjaya hadir untuk menguji ketahanan masing-masing. Antaranya Ben Ashaari, Bro Framestone, Yana Yassin, Ammar Yasir, Ayue Jean, Hafiz Rahim, Papa Blogger, Abang Zahari, Fazrol, LAdfe Amir dan Anarm.

Painball ni memang dah lama hajat dihati ni nak main tapi akibat harga terpaksa di tangguhkan buat sementara waktu.

Dan Berjuta terima kasih diucapkan kepada Tuan Punya Painball Cyberjaya Park diatas invitation untuk blogger bermain painball secara percuma ini. memang sangat Bebaloi.

Jika sesiapa yang berhampiran lebah kota, Putarajaya, Cyberjaya tu apa kata korang luangkan sedikit masa dengan bermain painball ni. Confirm Puas hati. Terletak berdekatan dengan MMU Cyberjaya Painball Park adalah satu tempat yang boleh di cuba di waktu lapang.

peta-lokasi-paintball-cyberjaya-park

5 Field yang di tawarkan di Painball Cyberjaya Park

Walaubagaimana pun kami hanya berpeluang bermain di field 1 dan 2 sahaja disebabkan pakcik-pakcik blogger yang join semua tak larak dah, maklumlah dan berumur kan..keh keh keh….jangan marah naaaa…

Bagi yang berminat untuk bermain painball ni terdapat beberapa pakej yang disediakan di Cyberjaya Painball Park antaranya Pakej Pack500 pada harga RM90.

Ianya termasuk pakej basic (Marker Set + Mask + HPA +field access + 500 Pallets)

Lokasi

CYBERJAYAPAINTBALL @ KELAB KOMUNITI TAMAN TASIK CYBERJAYA, CYBERJAYA, SELANGOR | INFO@CYBERJAYAPAINTBALL.COM | 012.606.6255

Untuk segala info lebih lanjut boleh ke facebook page Cyberjaya Paintball  dan boleh juga hubungi mereka
Sani @ sani@cyberjayapaintball.com or call 6012.201.5440 | 6012.606.6255
Zalman @ wzalman@cyberjayapaintball.com or call 6012.210.2145
Zul @ acong@cyberjayapaintball.com or call 017.875.4508
Jamal @ jay@cyberjayapaintball.com or call 019.301.7001

Ataupun lawati laman web http://www.cyberjayapaintball.com

Sesi Bergambar

DSC_0514

DSC_0539

DSC_0545

DSC_0568

DSC_0569

DSC_0603

DSC_0614

DSC_0621

DSC_0644

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

7 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge