Screen Shot 2013-08-19 at 6.27.03 PM

(Pakej di The Taaras Spa Resort, Telan air liur jer tengok)

Redang Bay Chalet Pulau Redang Terengganu. Pakej Percutian Ke Pulau Redang, Terengganu. Mencari Pakej Percutian ke Pulau Redang? Patikan anda membuat pilihan terbaik untuk percutian anda bagi memastikan percutian anda tidak mengalami sebarang masalah.

Bajet Percutian Ke Pulau Redang

Percutian Di Pulau Redang 3 Hari 2 Malam 

Alhamdulillah dapat cuti lagi 5 hari. Bagi mengelakkan kebosanan berada di rumah teringin pulak hati ini untuk merehatkan minda dan badan di pulau-pulau di Malaysia.

Kali ini aku memilih untuk ke Pulau Redang di sebabkan Pulau Redang merupakan antara pulau terbaik di semenanjung selepas Pulau Perhentian. Hajat nak ke Pulau redang memang telah disimpan sejak sekian lama lagi namun disebabkan kekangan masa dan bajet rancangan murni ini terpaksa aku tangguhkan.

ramai orang tanya kenapa tak ke Pulau Perhentian jer?

Jawapan aku senang jer sebab tahun lepas aku dah pergi ke sana, so tahun ni aku akan ke pulau redang.

Screen Shot 2013-08-19 at 6.30.04 PM

Invoice untuk Pakej di Redang Bay Resort

Tetapi sayangnya aku buat tempahan terlalu lewat, hari esok nak pergi hari ni baru mula google Pakej Percutian ke Pulau Redang. Memang suka sangat aku buat palnning last minutes  nih.

Disebabkan racangan aku yang agak lambat ni pilihan untuk resort memang cukup terhad disebabkan lambat membuat tempahan dan musim yang agak peak untuk ke pulau, semuanya dah penuh.

Niat di hati teringin menginap di Coral Redang Resort, Sari Pacifica Resort & Spa, Redang Holiday Villa, Redang Beach Resort, The Taaras Spa Resort, dan The Laguna Resort. Namun dukacita sekali apabila tempat di atas semua nya penuh.

Jadi terpaksa lah aku menginap di Redang Bay Resort.

Apapun nasib baik ada satu jer lagi pakej di Redang Bay resort. Kalau tak ada memang kenatukar plan lah maybe ke Pulau Tioman kot.

Dapatkan tip dan info penting tentang travel di www.triphackerz.com

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge