Hosting Terbaik Malaysia Serverfreak | Sponsor Bandwidth

ServerFreak

Anda mencari Web hosting Terbaik di Malaysia? Yes Serverfreak pilihan yang tepat. terbukti ramai blogger yang lebih senior dan berjaya menggunakan serverfreak seperti Denaihati.com.my dan Ariffshah.Com

Kenapa aku katakan serverfreak ni terbaik?

First adalah kualiti. Sangat jarang sekali site down sepanjang aku menggunakan serverfreak ini.

Kedua adalah khidmat dan service dari serverfreak memang tip top. Layanan yang mesra dan tindakan yang pantas dalam meyelesaikan sebarang masalah.

Ketiga adalah harga yang berpatutan dengan pelbagai promosi yang ditawarkan kepada pelanggan.

Dari itu aku sarankan serverfreak kepada sesiapa yang ingin memiliki hosting sendiri tanpa sebarang masalah yang timbul dikemudian hari.

Untuk maltlumat lanjut boleh terus ke website serverfreak di http://www.web-hosting.net.my/

PS: Jutaan terima kasih aku ucapkan kepada serverfreak di atas 200GB Bandwidth percuma setiap bulan untuk FaizalFredley.Com

.
#TravelTip: Untuk Jimatkan belanja boleh sewa pocket wifi siap-siap dari Malaysia. Jimat & boleh kongsi ramai-ramai. Boleh sewa pocket wifi di Samurai Wifi. Untuk jimat apabila stay di Hotel boleh dapatkan Voucher Hotel dan diskaun di DiscountCodeHK.com. Apabila travel di musim sejuk boleh juga beli kelengkapan baju2 sejuk murah di PakaianMusimSejuk.com.
.
THIS WEBSITE SPONSORED & SUPPORT BY: 
DigitaI Prefix (Domain & Hosting) & #kelabbloggerbenashaari
.
“Every travel is a journey and every journey is a travel. No matter where you go, what you’re up to is a journey. Enjoy life, live with it and make peace of it. Our journey in life will end but not with our soul. Go beyond the journey and discover what life has to offer.”~Eacel Janubas~

7 Comments

  1. Azri Johan | Top Blogger

    July 30, 2013 at 4:10 AM

    ada tak company yang offer unlimited bandwidth dengan kualiti yang superb? nak try jugak
    Azri Johan | Top Blogger recently posted..(BARU) Lirik Lagu Kamu – Najwa LatifMy Profile

  2. Kimi Jamai

    July 30, 2013 at 1:21 AM

    Perhh..memang terbaik r.. 200gb?? 😀

  3. Fakarepain

    July 29, 2013 at 11:47 PM

    X layak lagi nak ada hosting sendiri..sob3..
    Fakarepain recently posted..DAPATKAN SONY XPERIA Z ULTRA DENGAN HARGA RM2299My Profile

  4. eyriqazz

    July 29, 2013 at 1:47 PM

    Nak jugak, nak jugak…Huhuhu….
    eyriqazz recently posted..Kembar Boni KacakMy Profile

  5. ayie

    July 29, 2013 at 11:18 AM

    pergh…. untungla ade sponsor…. 200GB plak tuh.. meh aku 50GB pun ok dah.. haha.. FaizalFredley.com punya sponsor..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge