utf-8img_0547

Alhamdulillah..Syukur rindu gila dengan Nikon D3200 aku. Dan dekat 5 bulan aku berjauhan dari buah hati aku ni. Pergi Event hanya berbekalkan dengan iPhone 4 jer memang tak syok ambil gambar. Bukan setakat tak syok tapi nak ambil gambar pun tak ada mood.

IMG_4915-500x333

Kali ini Insha Allah tiap kali aku datang event aku akan angkut sekali dengan my Nikon D3200 ni baru lah ada style jadi blogger Pro kan..hehe

PS: Sebenarnya ni kamera lama dihadiahkan oleh someone kat aku pada pertegahan tahun lepas. tapi atas sebab sebab tertentu aku terpaksa berpisah dengan dia…hehe

Dapatkan tip dan info penting tentang travel di www.triphackerz.com

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

16 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge