SHARE

1011430_10200090482560162_25703697_n

Kad Bisnes Satu cara untuk mempromosi blog dan mempelkenalkan blog kita kepada orang ramai terutama bila kita menghadiri sesuatu majlis. Kad bisnes jugak, menunjukkan identiti sesebuah blog dan untuk menjadi profesional blogger kad bisnes merupakan satu perkara yang teramat penting.

Amatur blogger pun sekarang wajib ada kad bisnes ni sebenarnya. Jangan jadi macam aku datang majlis dah banyak kali tapi bila orang mintak kad mulalah cari alasan nak cakap tak bawak lah tak siap lagi lah padahal kad memang tak ada pun.

Mula-mula bagi aku kad bisnes ni hanya untuk blogger yang profesional jer tapi bila datang majlis blogger ni semua blogger ada kad. Dari situ lah aku mula nak buat kad ni.

Untuk mendapatkan kad bisnes yang stylo boleh cuba pm Haru Elie di facebook.

Sebenarnya dah lama aku teringin nak kad bisnes ni tapi sampai sekarang belum dapat lagi. Insha Allah minggu depan boleh dapat kot. Harap-haraplah kan….

peja(1)

Depan

peja

Belakang

Tip Travel

#TIPTRAVEL : Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum Fly. Boleh kongsi ramai-ramai. Biasanya aku sebelum travel aku akan sewa pocket wifi dulu. boleh pick up di KLIA/KLIA2. Antara negara yang pernah aku guna wifi adalah Eropah, Indonesia, Thailand, Jepun, South Korea, dan Australia. Untuk review penuh boleh baca di [Review Samurai Pocket Wifi]

24 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge