970589_493674150725489_416134053_n

Puteri Awani agak panas namanya sejak 2 3 hari ni. Disebabkan kesilapan beliau muat naik video Baru Kapel Seminggu di laman social facebook peribadinya dia dekejam secara total di facebook, twitter dan juga youtube.

Nowadays Puteri Awani sudah pun popular. tak mengapalah dik benda dah jadi. nak menangis pun dah tak guna dah. apapun dari abang adik memang cun habis lepas ni belajar lah dari kesilapan yer. buat yang lain tu fikir dulu sebelum post apa-apa di laman social maybe kita nampak kecil tapi ia tetap boleh mencemarkan nama kita.

Tapi bila tengok parody yang versi utara ni memang buat aku gelak guling-guling. nasib baik aku tengok waktu malam kalau tengok watu siang tak pasal-pasal kurus pose aku.

Meh layan Video Parody (Puteri Awani) Baru Kapel Seminggu Versi Utara sumpah lawak bak ang!

PS: Satu jer aku tak puas hati dengan isu ni ialah Balak dia tu x hensem mana pun tapi aweks….perghhh

Dapatkan tip dan info penting tentang travel di www.triphackerz.com

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge