Tempat Untuk Lihat Cherry Blossoms - Faizal Fredley

Tempat Untuk Lihat Cherry Blossoms

Tahukah anda apa itu Cherry Blossoms? tak tahu ek?

Cherry Blossoms ialah sejenis bunga yang sangat awesome dan cantik menandakan berakhirnya musim sejuk – dan permulaan musim bunga. Kecantikan Cherry Blossoms sekejap je tau, so siapa yang nak lihat indahnya Cherry Blossoms ni sila lah travel ke negara-negara yang ada Cherry Blossoms sebelum bulan mei ye. bulan mei tahun 2013 dah lepas so kena tunggu next year lah…

Japan

South Korea

Taiwan

Paris

San Francisco’s Northern California

Washington, D.C US

Palawan, Philippines

 cherry_blossomsCherry Blossoms

cherry-blossoms-in-full-bloom-109-6

Cherry_Blossom_by_HappilyInsane

Cherry blossoms at Miyagawa-Tsutsumi

newpicture2746

ps: teringin nak tengok…..

Aku ni Graduant Engineering dari Tingkatan 4 sampai lah Diploma, Degree dan Master. PhD je belum tentu nak sambung ke tak. Jadi, jangan aspect ayat aku macam budak Masscom yang study benda2 macam ni....lagipun ni blog personal tak ada kaitan dengan sesiapa....

2 Comments

  1. pleabee

    July 10, 2013 at 1:27 PM

    teringin nak pergi tengok bunga ni secara live..tak dapat pergi jepun pun, korea pun ok
    pleabee recently posted..Konvensyen Usahawan Muslimin 2013 – Mentor PerniagaanMy Profile

  2. Fakarepain

    July 9, 2013 at 4:17 PM

    Kalau nak murah, pergi Korea.. jangan pergi Jepun sebab Jepun kos dia sangat tinggi..
    =)
    Fakarepain recently posted..KELEBIHAN SETIAP HARI DI BULAN RAMADHANMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge