Tahukah anda apa itu Cherry Blossoms? tak tahu ek?

Cherry Blossoms ialah sejenis bunga yang sangat awesome dan cantik menandakan berakhirnya musim sejuk – dan permulaan musim bunga. Kecantikan Cherry Blossoms sekejap je tau, so siapa yang nak lihat indahnya Cherry Blossoms ni sila lah travel ke negara-negara yang ada Cherry Blossoms sebelum bulan mei ye. bulan mei tahun 2013 dah lepas so kena tunggu next year lah…

Japan

South Korea

Taiwan

Paris

San Francisco’s Northern California

Washington, D.C US

Palawan, Philippines

 cherry_blossoms Cherry Blossoms

cherry-blossoms-in-full-bloom-109-6

Cherry_Blossom_by_HappilyInsane

Cherry blossoms at Miyagawa-Tsutsumi

newpicture2746

ps: teringin nak tengok…..

#TIPTRAVEL: Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum travell! Boleh kongsi ramai-ramai. Boleh pickup di KLIA/KLIA2. Ada 3 pilihan pocket wifi yang korang boleh cuba antaranya Samurai Wifi, TravelRecommends dan RoamingMan.

Perlukan Khidmat Translation untuk blog? Jom ke veqta.com semua bahasa boleh di translate. Bahasa Alien pun boleh!!.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge