FaizalFredley.Com Dalam Majalah Remaja Edisi Jun 2013

aha……kali ni masuk majalah pulak. majalah remaja edisi 15 jun 2013. sebenarnya benda ni dah lama dah dah dekat sebulan dah pun cuma baru sekarang teringin nak update pasal ni. walaupun benda ni tak lah hebat mana pun  tapi for me besar makna nya….ehhe..

mula mula tu aku tak tahu pun blog aku masuk remaja tapi member aku tag kat fb kata nampak blog aku kat majalah remaja. lepas seminggu dari tarikh tu aku baru berkesempatan nak beli.

998905_10200338752735374_2080480199_n

sedikit riview yang pihak remaja buat untuk blog aku

Lebih Gemar menggunakam font dan layout yang lebih ringkas, pemilik blog FAIZAL FREDLEY. COM bijak menyusur atur blog miliknya agar tidak kelihatan serabut dan tidak memberi tekanan kepada mata pembaca.

Walaupun baru berusia 23 tahun, namun Faizal berjaya membuktikan faktor umur tidak menjadi penghalang untuk berjaya. ia dapat dibuktikan melalui beberapa anugerah yang diterimanya selain pengalaman menjadi back packer menjelajahi beberapa lokasi dunia setakat ini.

URL: www.faizalfredley.com

*******************************************

TIP TRAVEL KE OVERSEAS: Travel tanpa internet baik korang duk terperap kat dapur rumah korang jer. Unless korang ni jenis penyiasat sendirian atau pembunuh upahan. So untuk penjimatan semasa travel baik korang pi sewa SAIMURAI POCKET WIFI dulu sebelum fly...Coverage mantap jangan risau. InshaAllah boleh cover satu dunia.....

Share this post

7 thoughts on “FaizalFredley.Com Dalam Majalah Remaja Edisi Jun 2013

Post Comment

CommentLuv badge