FaizalFredley.Com Dalam Majalah Remaja Edisi Jun 2013

aha……kali ni masuk majalah pulak. majalah remaja edisi 15 jun 2013. sebenarnya benda ni dah lama dah dah dekat sebulan dah pun cuma baru sekarang teringin nak update pasal ni. walaupun benda ni tak lah hebat mana pun  tapi for me besar makna nya….ehhe..

mula mula tu aku tak tahu pun blog aku masuk remaja tapi member aku tag kat fb kata nampak blog aku kat majalah remaja. lepas seminggu dari tarikh tu aku baru berkesempatan nak beli.

998905_10200338752735374_2080480199_n

sedikit riview yang pihak remaja buat untuk blog aku

Lebih Gemar menggunakam font dan layout yang lebih ringkas, pemilik blog FAIZAL FREDLEY. COM bijak menyusur atur blog miliknya agar tidak kelihatan serabut dan tidak memberi tekanan kepada mata pembaca.

Walaupun baru berusia 23 tahun, namun Faizal berjaya membuktikan faktor umur tidak menjadi penghalang untuk berjaya. ia dapat dibuktikan melalui beberapa anugerah yang diterimanya selain pengalaman menjadi back packer menjelajahi beberapa lokasi dunia setakat ini.

URL: www.faizalfredley.com

.
#TravelTip: Untuk Jimatkan belanja boleh sewa pocket wifi siap-siap dari Malaysia. Jimat & boleh kongsi ramai-ramai. Boleh sewa pocket wifi di Samurai Wifi. Untuk jimat apabila stay di Hotel boleh dapatkan Voucher Hotel dan diskaun di DiscountCodeHK.com. Apabila travel di musim sejuk boleh juga beli kelengkapan baju2 sejuk murah di PakaianMusimSejuk.com.
.
THIS WEBSITE SPONSORED & SUPPORT BY: 
DigitaI Prefix (Domain & Hosting) & #kelabbloggerbenashaari
.
“Every travel is a journey and every journey is a travel. No matter where you go, what you’re up to is a journey. Enjoy life, live with it and make peace of it. Our journey in life will end but not with our soul. Go beyond the journey and discover what life has to offer.”~Eacel Janubas~

7 Comments

  1. titan

    July 8, 2013 at 6:48 AM

    hoho..rajin hang masuk majalah ek. hehe..
    titan recently posted..Koleksi Gambar Awek Melayu yang CUN dan Seksi.My Profile

  2. Rina

    July 6, 2013 at 6:50 AM

    Selamat ya kini masuk majalah. semoga ini jadi pertanda kesuksesan anda sebagai blogger kian dekat
    terus semangat dan makin sukses 🙂
    Rina recently posted..How To Create jQuery Featured Content Slider For WebsiteMy Profile

  3. rozuan

    July 5, 2013 at 8:46 PM

    congrats. bagus untuk branding blog.
    rozuan recently posted..BLOG MASAKAN RAMADHAN 2013My Profile

  4. Jimie SC

    July 4, 2013 at 3:20 AM

    wah..bestnye dpt masuk majalah…tahniah. 😉
    Jimie SC recently posted..KEMENANGAN SYURA MASTERCHEF DIBATALKAN DAN DISERAHKAN KEPADA …My Profile

  5. ProfHariz

    July 4, 2013 at 3:09 AM

    Tahniah bro. Lepas ni nak interpreme dengan hang kot-kot boleh masuk. Hehehe
    ProfHariz recently posted..WW #15 – Warung Adik & Abang (Singgah Sahur Delivery)My Profile

  6. azrijohan

    July 4, 2013 at 1:53 AM

    memang dah retis sgt dah ni 😀
    azrijohan recently posted..Harga Tiket di Genting Highland MalaysiaMy Profile

  7. Anarm

    July 4, 2013 at 12:15 AM

    Untung laahhh..
    Anarm recently posted..World War Z Filem Zombie MendebarkanMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge