aha……kali ni masuk majalah pulak. majalah remaja edisi 15 jun 2013. sebenarnya benda ni dah lama dah dah dekat sebulan dah pun cuma baru sekarang teringin nak update pasal ni. walaupun benda ni tak lah hebat mana pun  tapi for me besar makna nya….ehhe..

mula mula tu aku tak tahu pun blog aku masuk remaja tapi member aku tag kat fb kata nampak blog aku kat majalah remaja. lepas seminggu dari tarikh tu aku baru berkesempatan nak beli.

998905_10200338752735374_2080480199_n

sedikit riview yang pihak remaja buat untuk blog aku

Lebih Gemar menggunakam font dan layout yang lebih ringkas, pemilik blog FAIZAL FREDLEY. COM bijak menyusur atur blog miliknya agar tidak kelihatan serabut dan tidak memberi tekanan kepada mata pembaca.

Walaupun baru berusia 23 tahun, namun Faizal berjaya membuktikan faktor umur tidak menjadi penghalang untuk berjaya. ia dapat dibuktikan melalui beberapa anugerah yang diterimanya selain pengalaman menjadi back packer menjelajahi beberapa lokasi dunia setakat ini.

URL: www.faizalfredley.com

#TIPTRAVEL Walau dimanapun anda berada, MyMed akan sentiasa memberi matlumat tentang infomasi medical travel yang anda perlukan ketika anda betul-betul memerlukannya..

#TIPTRAVEL: Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum travell! Boleh kongsi ramai-ramai. Boleh pickup di KLIA/KLIA2. Ada 3 pilihan pocket wifi yang korang boleh cuba antaranya Samurai Wifi, TravelRecommends dan RoamingMan.

Perlukan Khidmat Translation untuk blog? Jom ke veqta.com semua bahasa boleh di translate. Bahasa Alien pun boleh!!.

7 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge