Tea Party Garden Floria Putrajaya 2013 - Faizal Fredley

Tea Party Garden Floria Putrajaya 2013

IMG_2046

Majlis Ramah Mesra YBhg Tan Sri Presiden PPJ Bersama rakan media telah berlansung dengan jayanya bertempat di Tea Party Garden Floria Putrajaya 2013. Majlis yang ringkas tersebut di hadiri oleh beberapa rakan media dari akhbar – akhbar tempatan dan juga rakan blogger bertujuaan bagi menyampaikan matlamat dan sesi soal jawab bersama Tan Sri.

Majlis yang berlansung selama 30 minit itu sangat simple dan santai.

sedikit jamuan Tea Time disediakan oleh pihak Tea Garden Party. makanan yang simple namun menyelerakan buat tetamu yang hadir.

IMG_2045

IMG_2040

Terima Kasih Kami ucapakan atas hidangan Tea TIme yang ringkas namun menyelerakan dan belanja rakan blogger Chocolate Shake….:)

Aku ni Graduant Engineering dari Tingkatan 4 sampai lah Diploma, Degree dan Master. PhD je belum tentu nak sambung ke tak. Jadi, jangan aspect ayat aku macam budak Masscom yang study benda2 macam ni....lagipun ni blog personal tak ada kaitan dengan sesiapa....

3 Comments

  1. Rina

    July 1, 2013 at 9:01 AM

    blogger memiliki peranan yang cukup besar dalam menyampaikan berita, tak kalah dengan kalangan media massa.
    terima kasih sudah membagi info party garden ini, semoga banyak yang melancong ke sana 🙂
    Rina recently posted..How To Create Free Banner Ads For Website Using Slideshow HTML And jQueryMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge