6507_10200325301719107_1468644593_n

Gambar curi dari shakiddo.com

Pelancaran applikasi Chef Jo yang berlansung di Cyberview Resort & Spa 19 june 2013. turut dihadiri oleh beberapa chef terkemuka Dunia termasukChef Adu Masterchef, Chef Muluk dari Nestle, Chef Elenna. dihostkan oleh selebriti Zainal Alam Kadir dan dimeriahkan lagi dengan kehadiran penyanyi yang comel walaupun dah veteren iaitu salamiah Hassan dan juga pengarah kontroversi Raja Azmi.

Majlis yang simple but nice itu bertujuan untuk melancarkan applikasi tentang masakan, tip dan cara-cara memasak dari Chef Jo sendiri. sesiapa yang minat memasak memang wajib install apps ni okey.

aku dah cuba memang awesome…. banyak tip-tip masakan yang hebat dari koleksi chef jo boleh di praktikkan, sangat membantu terutama kpd orang macam aku yang tak berapa nak tahu memasak nih…heheh…apps ini juga sesuai bagi suri rumah yang inginkan tip tip masakan untuk menambah baikkan masakan…

Antara Blogger yg hadir sama adalah, Shakiddo.com, Denaihati.com, Hermas, Sumi jelly, Abangensem.com, Anarm.net…..

Pengguna android jom download aplikasi Chef Jo mudah je pergi Google Play Stor cari keyword “Chef Jo”. Jangan lupa cari juga keyword “Denaihati”. Dah jumpa download dua2 aplikasi tu…terbaik bak hang…

untuk Aplikasi iOS pula Chef Jo akan dilancarkan tidak lama lagi…sabar naaa….

selain tu Chef Jo juga ada produk baru iaitu “Chef Jo Peanut Fondue Sauce” akan dipasarkan tidak lama lagi.aku dah cuba semalam rasa memang sedap dan senang untuk disediakan…

IMG_17332

bersama chef jo yg sangat humble….

ps: Chef Jo adalah Chef pertama di Malaysia melancarkan aplikasi android. kelass u all….

Dapatkan tip dan info penting tentang travel di www.triphackerz.com

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge