BBQ Computer Network Engineering Student UniMAP

389261_10151535465777886_1502555330_n

Computer Network Engineering UniMAP 3 rd year student….BBQ dirumah Dr Ong fully sponsor by her. sempena perpisahan dengan Cik Hasnah Pensyarah Principle Computer Network dan Advance Computer Network kami yang bakal melanjutkan PhD di Korea September nanti.

934893_4754232295985_1327473119_n

Thanks 4 everything cik….

944312_4754027850874_166473854_n

lepak lepas bedal ayam bakaq sambil main permainan anak Dr Ong

943115_4753997490115_616630231_n

Kek besday my classmates Fong, Chia Young, Zaim

942327_10151535490917886_1313787103_n

Me with cik Hasnah

936645_4753990009928_927722722_n

makan time…

479_4753984809798_1350906806_n

nampak sedap kan tapi memang sedap…hehe ayam di perap oleh Shahardy

922814_10151535458272886_1116261289_n

dari ptg sampai lah malam kitaorang bakaq ayam

970134_4753971689470_921988559_n

jagung my favourite tapi kena pau oleh Dino lepas siap aku bakar

1586_10151535457822886_1219319734_n

aummm…sedapppp

946964_4753970889450_1812472850_n

cari port nak bakaq ayam…

969492_10151535448132886_1572727267_n

Happy besday Fong, Chia Young, Zaim

946634_10151535444957886_1646191330_n

backside….

375770_10151535442582886_1102719621_n

best sangat masa ni…

941818_10151535431267886_25509283_n

anak perempuan PLV kami yang turut memeriahkan suasana dengan gelak tawa beliau

936429_637708216259096_1773031660_n

me again and also back side

971372_10151535434232886_1616220489_n

meggie tomyam di buat oleh Karl, Dino recepi oleh dr ong

972143_4754061411713_928263539_n

This is Computer Network Engineering Student

601691_10151535436722886_1470202486_n

nak nyalakan api ni dah makan masa sejam okey

  969156_10151535440507886_1370773665_n

tumpang menyibuk kat orang bakar ayam, padahal aku tengok jer

945223_10151535440642886_336693822_n

termenung depan ayam

936050_10151535443397886_9794215_n

makan time lagikkk

970007_10151535444772886_97364269_n

penutup…

habis sudah kami tahun 3, septempber ni dah masuk tahun 4 dan merupakan final year, baru je aku rasa daftar masuk dah masuk tahun 4 dah. nasib baik kami ada 21 orang tak lah banyak kepala sangat nak handle…..

.
#TIPTRAVEL: SEWA POCKET WIFI SEBELUM FLY!!! BOLEH SEWA POCKET WIFI DI SINI
#TIPTRAVEL : GET YOUR VOUCHER CODE FOR HOTEL AT DISCOUNTCODEHK.COM 
THIS WEBSITE SPONSORED BY: 
DigitaI Prefix (Domain & Hosting)Samurai Wifi
SUPPORT BY:
#kelabbloggerbenashaari
.

 


Former Engineer. A dreamer. Kacak & Awesome. Traveler.

7 Comments

  1. Rina

    June 20, 2013 at 9:15 AM

    meriah sekali acaranya ya hingga ada makan2 segala
    best photo 🙂
    Rina recently posted..How To Get and Create a Free Blog From .Edu DomainMy Profile

  2. Denaihati

    June 8, 2013 at 8:59 PM

    meriah bbq ni dan nampak best. all the best untuk pensyarah bro yang akan sambung PhD di Korea.
    Denaihati recently posted..Umrah Awal Ramadhan Untuk BloggerMy Profile

  3. titan

    June 8, 2013 at 8:30 PM

    budak engine, memang sikit selalunya. hoho..
    titan recently posted..Akhirnya, Advertlets dah bayar hutang gua.My Profile

  4. fyna

    June 8, 2013 at 7:09 PM

    nyum…nyum…sedap tue. mesti puas hati kan bbq ^_^
    fyna recently posted..Punca Kuasa Nombor Tujuh, Lapan Dan LimaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge