Home LIFESTYLE Pengalaman Digoda Oleh Lelaki Gay

Pengalaman Digoda Oleh Lelaki Gay

13015
23
Lelaki Gay
Lelaki Gay

Pengalaman Digoda Oleh Lelaki Gay. Amaran entry ini mengandungi unsur-unsur 18sx dan cerita lucah melayu gay hanya untuk bacaan orang dewasa sahaja, entry lelaki gay. dah agak lama aku tak menulis mengenai lelaki gay ni. dulu selalu gak aku tulis benda gay gay ni maklumlah bila dah selalu kena rasa malas lak nak kongsi benda macam ni. nanti orang chop blog ni blog gay pulak. cukuplah sejak menang award Favourite Travel Blog hari tu aku kalau boleh nak fokus mengenai travel pulak. tapi sebenarnya nak membuat 100% blog travel agak susah. kena pengalaman dan pengetahuan yang agak tinggi. kalau setakat duk dalam bilik depan laptop nak buat blog travel tak yah mimpilah…

ok berbalik kepada ganguan seksual kaum sejenis ni sebenarnya aku pasti hampir 90% lelaki yang berwajah kacak, jambu, maskulin dan jantan macam aku Aaron Aziz ni pernah melalui perkara inikan?

tak kisahlah dalam Facebook ker dalam blog ker dekat luar ke yang pasti benda ni cukup memalukan. nak-nak bila member straight dapat tahu yang kita ni di goda oleh kaum sejenis.

benda ni memang selalu aku lalui hingga aku dah tak rasa apa-apa dah pasal isu ni. kalau aku free dan tak busy aku layan jer saja hilangkan bosan, kalau masa tu mood aku tak ok jawabnya dapat ceramah free lah jawabnya.

Tempat Menarik di Perlis

pengalaman di goda lelaki gay! hurmmm benda ni aku rasa dah common sangat dah. so aku kongsikan pengalaman rakan blogger iaitu ZulfikarHazri.

beliau ada mencerita jenis-jenis gay yang ada kat muka bumi ni. watak-watak gay ni aku dah expert dah sebenarnya..heheh sebab selalu chatting dengan golongan macam nih dikala air naik kepala.

wan raja dan arja lee

Jenis- Jenis Gay.

1. Jenis Bottom :- lelaki yang suka menerima, dan memainkan peranan sebagai perempuan yang dinodai. bahasa kasarnya, lelaki yang diromen.

2. Jenis Top :- lelaki yang memberi, memainkan peranan sebagai lelaki yang menodai.lelaki yang meromen.

3. Jenis Flexible :- Lelaki yang menerima pun boleh, memberi pun boleh. meromen pun boleh, diromen pun boleh. kira serba boleh la nih.

Ada lelaki Gay jenis top yang kelihatan seolah-olah sangat macho dan heroic, takda kesan2 kelembutan/kewanitaan langsung, tapi kalau bagi yang expert masih boleh trace diorng ni gay atau tak. ada la code of conduct yang menjadi signal ke’gay’an tu.

Bak kata kawan aku masa belajar dulu

” Ikar, diorang ni walaupun top dan jantan habis, tapi gentle diorang tu still boleh tracelah beb, ko try tengok ricky martin tu, aku berani bet la yang dia tu gay”

” macam mana pulak ko boleh tahu dia gay ke tak wei?”

“Senang je, segagah-gagah dia, mesti dia nak jugak pakai something yang feminin. kurang- kurang nak pakai lip balms.. jantan straight takde de nak pakai balms2 ni nok. tak kuaseee”

Tempat Menarik di Kelantan

lantas dari statement dan pengalaman aku berkawan agak rapat dengan gay friends ni lah yang membuatkan aku mengeluarkan idea :-

” Hanya ada sempadan garisan yang sangat halus yang memisahkan antara lelaki metrosexual, lelaki comel, dan GAY. Jika tidak berhati-hati, akan tergelincir ke sempadan gay tanpa disedari”

haa…korang yang mana satu? kalau dah gay tu mengaku jer lah..tak payah nak cover cover lagi.. ni pulak Jenis-jenis godaan oleh golongan gay..

21-768x1024

Jenis-Jenis Godaan

1. Godaan Pertama : Menghapuskan rasa bersalah.

Kaedah Godaan ini adalah cara yang paling efektif dan paling berjaya digunakan oleh golongan gay bagi menarik lelaki straight terjebak ke dunia gay. Gay akan meyakinkan lelaki normal bahawa mereka tidak akan dicop sebagai gay jika memberi anu mereka di’kerja’kan oleh lelaki gay.

” Camon Zack, u bagi la i usap-usap ‘adik’ kau tu, jangan la kedekut sangat, kau takkan jadi gay, sebab nafsu kau normal. kau lelaki lurus, sebab kau tak hadap pun batang lelaki kan? kau kan ada kapel kan? skrg kau kapel ngan Emy kan? ok what… tu maknanya kau straight”

” Woi Jambit, ko jangan nak tackle aku, aku straight wei. jangan harap aku nak bagi ko raba anu aku”

” Alah, zack… berlakon inesen konon. boleh la cakap duduk jauh2, meh sini rapat2, tengok bila aku dah gosok kau, tengok bangun ke tak anu ko tu..camon zack, try sekali je, kalau aku gosok ko tak terangsang, tu dah buktikan ko memang straight tau…meh baby meh…”

Jika Zack tidak kuat iman, dan pergi menyahut cabaran membiarkan maruah kejantanannya di test oleh Jambit, mungkin selepas itu zack akan mula merasa nikmat di layan oleh gay. maka terperangkaplah zack dalam kancah ke’gay’an.

2. Godaan Kedua : Balas Budi

Lelaki Gay dikenali sebagai manusia yang berusaha bersungguh-sungguh untuk menggoda lelaki maskulin dan lurus menjadi kekasih diorang. Gayboy sanggup berhabis duit, tenaga dan masa semata-mata nak memastikan hasrat diorang mendapatkan lelaki tough sebagai teman hidup.

Ada satu lagi rahsia, Gayboy kalau boleh taknak kapel dengan Gayboy lain yang terserlah kelembutannya, sebab bagi diorang, keadaan itu akan membuatkan diaorang rasa jadi mcm lesbian.

Trophy yang sebenar adalah berjaya menggoda lelaki straight yg kasar, heroic, jantan habis dan comot2 berjambang jatuh cinta kepada diorang. Cara kedua yang sangat efektif jugak adalah menanam budi tanpa disedari.

Perkara mcm ni selalu terjadi kat Universiti, samada oleh ‘orang luar’ gay yang kaya2, gay2 tua, staff kolej gay, atau senior gay yang akan melabur secara ikhlas kepada lelaki-lelaki straight. diorang akan panggil junior2 ni sebagai Jambu, anak ikan atau ‘adik-adik’. Selalunya anak ikan inesen ni tak perasan yang diorang tengah dibela oleh ‘akak-akak’ atau ‘mak-mak hayam’.

Yang selalu dilabur adalah, belanja makan, bawak kuar outing ronda-ronda naik kereta, ajak tidur kat rumah teres atau banglo, bagi main game playstation, belikan baju & jeans2 branded. jam tangan dan bagi duit belanja.

Dah berapa ramai pulak kawan aku yang aku tengok kena bela tanpa diorang perasan. selalunya lelaki2 anak ikan ni rasa diorang cerdik, konon-konon diorang mcm nak amik kesempatan la kat gayboy tanpa diorang ternoda maruah. tapi sebaliknya bila diorang merelakan diri diorang dibela membuatkan orang2 sekeliling mengecop diorang anak ikan rasmi.

” Erul, aku nak cakap sikit kau ni la, aku tengok kau dah start tdo kat rumah Dr Hamdan, makan tdo kat sana tiap-tiap weekend. dah mcam anak ikan dia pulak. kau ni tah-tah dah kena romen ngan dia kot!”

” Please.. tolong sikit ye Harun, kau ingat senang-senang ke aku nak bagi dia tikam aku, aku ni straight la, aku saje je nak pow dia. dah dia rela nak support aku, biarlah, aku belasah je la. best woo duk rumah dia, hari-hari boleh makan drumet goreng, main PS2, bawak wira dia jalan2..best gila!!!”

” Lorhhhh ko ni Erul, kalau dah mcm tu, apa bezanya kau dengan anak ikan gayboy lain?”

” errrkkkk…. gulppp”

Dan pabila tibanya waktu yang terdesak macam keadaan nak pinjam duit, masa itulah Gayboy akan mula tarik tali jorannya.. prrraaappppp pancing mengena!!!!

” Abg boleh bagi RM800 yang erul nak tu, bukan takat 800 je, iphone pun abang boleh bagi tau, tapi erul kena la bagi sumthing kat abang jugak, hidupkan ada give and take. malam ni erul tido kat bilik abang ye, tdo teman abang je, bukan buat apa pun”

3. Godaan ketiga : Raba dalam Samar

Bagi memecahkan tembok kejantanan dan kelurusan, Gayboy akan berusaha untuk meraba-raba dulu. Jika mereka meraba secara obvious dah tentulah akan diberikan sepakan padu maut di pinggang sebelah kiri. Jadi bagi mengelakkan mereka di reject secara kasar, sesi meraba sambil bergurau akan dilaksanakan secara halus.

Sesi Meraba ni, ada beberapa seni yang sangat delicate. salah satunya, adalah meraba sewaktu mangsa sedang tidur nyenyak tapi dekat-dekat nak bangun. Maknanya Gayboy akan meraba masa lelaki tu dalam mamai-mamai nak bangun tdo.

Diorang akan raba-raba, gosok-gosok dada, kemudian perut dan bila dia tengok mangsa tak sedar diri, layan ngantuk dan sedap, diorang akan maju lagi selangkah kehadapan dengan cuba memasukkan tangan ke dalam sepender.. dan jika nasib diorang baik, mangsa akan merasa sedap dan terus membiarkan sesi meraba itu berlanjutan walaupaun hakikatnya diorang telah terlanjur.

konon-konon nasik dan menjadi bubur, buat apa nak elak-elak, layan je lah. Ha..situasi mcm ni lah yang banyak memerangkap golongan lelaki straight terjebak dengan kancah homoseksual.

Tetapi jika lelaki itu mempunyai iman yang utuh dan masih mempunyai akal yang waras untuk mengelak dari terus diraba dan dinoda… mungkin Gayboy itu akan bersarapan sepakan kaki kanan tak berbelah bagi.

tuuu diaaaa……seram sejuk aku baca benda nih….mintak simpang lerrr…..

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

23 COMMENTS

  1. Tapi gay gay ni la yang muka handsome habis.. kalau nak harap laki straight sekarang.. Puiii Muka tepi longkang je la

  2. Maknyah-lelaki yg pakai baju wanita dn cantik mcm ratu dunia
    Pondan-lelaki lembut x pakai baju wanita cuma lembut dlm semua segi
    Gay-lelaki normal x nmpk cacat celanya spt lelaki biasa cuma suke hias diri terlalu ove.ade lipbam,mcm2 krim muka dll..baju wajib ion dgn sgt teliti.biasanya meke ni suke berdengki dn jahat.meke juge suke kutuk maknyah dn pondan sbb pasukan tersebut saingan mereka yg sgt hebat.

  3. Kepada ADMIN Blog ini tolong delete post

    “jom sex . aku lelaki terengganu. DOKTOR di hsnz. lelaki sasa dan BOTAK” yang telah dipost pada March 28, 2015 at 5:38 PM.

    Tolong delete post tersebut. Jika post tersebut masih ada saya terpaksa membuat laporan polis dan SKMM terhadap blog ini.Ini kerana manusia yang berjiwa syaitan telah menggunakan number telefon saya. Harap maklum.

  4. “Tak semua lelaki lembut tu gay, dan tak semua lelaki keras tu jantan sejati”..ingat tu..haha

    *BTW, sy lelaki lembut, tp alhamdulillah naluri saya masih ke arah wanita…Puake2 kat luar sana suke cop aku ni kaum sejenis…hello????…Minda Malaysian yg kolot…Nice Info dude..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge