DSC_0159

Assalamualaikum dan tahniah lagi sekali buat semua tema MSMW2013 kerana menganjurkan event yg sangat awesome ini dan tahniah juga kepada semua pemenang…

dalam jam 7.00PM semalam aku sampai ke Times Square terus ke tingkat 14 takut terlewat jer sebab aku bertolak dari Perlis jam 2.00 ptg tapi nasib baik boleh sampai tepat jam 7.00 mlm ke TS.

sampai ke tingkat ke 14 aku bagaikan masuk ke satu tempat yang sangat awesome, everything perfect tapi aku rasa alone sebab aku antara yg terawal sampai. dalam jam 8 mlm baru lah blogger2 mula memenuhi ruang di ballroom.

sebelum masuk ke ballroom sempat gak aku bertegur sapa dengan beberapa org blogger antaranya adalah DEnaihati.Com dan pemenang Shopping blog. nak tegur yang lain tu segan pulak sebab diorang sangat hebat malam tu. so aku tengok dari jauh jer lah.

masuk dalam dewan kami makan-makan dan teruskan dengan award. sampai hidangan udang goreng awesome tu terus perut aku dah tak boleh nak makan sebab masa tu dia umumkan pemenang utk setiap kategori. walaupun dah tahu siapa yg menang tapi tetap nervous tahap gaban.

so bermula lah setiap pemenang ke pentas utk amik award masing-masing

DSC_0090

DSC_0153

DSC_0172

semua pemenang award termasuk Lisa Surihani yg menang Favorite Social Award

DSC_0180

yeah that me….yg paling muda kat situ..hiih

 DSC_0190

Favourite Travel Blog Award

DSC_0209

With Mr Amir Hassan the winner of Most Creative Blog (www.denaihati.com)

DSC_0212

With Ahmad Nazuwan Amran the Winner of Favourite Gossip Blog (www.beautifulnara.com)

DSC_0214

with Meor Zaidee Meor Ahmad Rasdi Winner of Favourite Business Blog (www.abangensem.com)

DSC_0225

With Zairulkefli Husin Winner of Favourite Celebrity Blog (www.zarulumbrella.com)

DSC_0240

with Nabihah Ab Rahman winner of Favourite Shopping Blog

DSC_0231

with Abdul Hafiz Rafiuddin winner of Favourite Micro Blog

DSC_0230

with Sharifah Munirah Sayed Azahar Winner of Favourite CSR Blog, dan Amanz Media Snd Bhd Winner of Favourite Gadget Blog dan Bro Framestone Official Blog For MSMW 2013

DSC_0233

with Lisa Surihani winner of Social Media Of The Year

Favourite Lifestyle Blog – AkmaOmar.com

Favourite Photography Blog – AzmanIshak.com

Favourite Educational Blog – OhCikgu.com

Favourite Innovative Blog – Ariffshah.com

AriffShah tak sempat bersua….

DSC_0250

🙂

untuk lihat komen semua penmenang boleh ke Pemenang Anugerah MSMW 2013 tergagak jugak lah aku masa di interview semalam…

lain2 entry dari blogger

Senarai Pemenang Social Media Awards MSMW 2013 – Anarm.Net

Pemenang Anugerah Malaysia Social Media Week 2013 – Bro Framestone

Teaser – Aku Bukan Artis – Hafiz rahim

Tolong jangan tanya kenapa tangan didagu  – Azmanishak

Sepetang di SMWM 2013Ikram Baharum

 

Dapatkan tip dan info penting tentang travel di www.triphackerz.com

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

30 COMMENTS

  1. peluang perniagaan Dalam bisnes top up semakin meluas dan berpotensi berkembang maju dari masa ke semasa. Peluang perniagaan nie terbuka kepada siapa sahaja tanpa mengira had umur, kedudukan status, tidak kira anda bekerja tetap atau tidak. Ianya terbuka kepada sesiapa yang ingin mencari pendapatan secara kecil-kecilan atau besar-besaran. Boleh jadi suatu hari bisnes topup menjadi pekerjaan tetap anda.. dengan income yang anda puas hati.. IN SHAA ALLAH.. dengan usaha anda..Daftarlah sekarang !

    sesuai untuk :
    # pelajar IPT. Sebab apa ?. saya juga pernah menjadi seorang student IPT. Duit PTPTN memang tak cukup. Kita sebagai student juga mempunya keinginan untuk berbelanja . BETUL ATAU TIDAK ?
    # peniaga kedai runcit(TAK PERLU CHARGE RM 0.50 KEPADA PELANGGAN SEBAB DARI TOPUP YANG ANDA RELOADKAN KEPADA PELANGGAN ANDA SUDAH DIBERI KOMISYEN) disini anda mungkin mempunyai kelebihan. sebab apa ?. dari apa yang saya perhati dan telah saya survey. kebanyakkan penjual topup dari kedai2 runcit mengenakan charge tambahan 0.40/0.50 dan sebagainya kepada setiap pelanggan yang membeli topup sedangkan anda tidak.
    # penjawat sektor kerajaan dan swasta yang menginginkan income tambahan
    # penganggur terhormat yang tidak mempunyai sebarang income/pendapatan

    MEMPERKENALKAN !!!
    Part Time Bisnes (Topup) – Pakej Agen..

    Pakej Agen Topup Paling GEMPAK..
    Yuran Terendah, Profit @ Keuntungan Tertinggi Di Pasaran..

    Produk Yang Disediakan :-
    * Maxis
    * Digi
    * Celcom
    * Umobile
    * Tunetalk
    * Xox
    * Merchantrade
    * Digissocial
    * Digisidd
    * Digibroadband
    * Molpin
    * Tron
    * Italk
    * Cib-Mall Pin
    * A-Cash Pin
    * Mcoins Pin
    * Njoi Flexi
    * Celcom Bill
    * Maxis Bill
    * Digi Bill
    * Umobile Bill

    Utility Bill :-
    * Telekom Bill
    * Astro Bill
    * Syabas Bill
    * Tnb Bill
    * Water Bill (Johor, Kelantan, Kuching, Melaka, Pulau Pinang, Pahang, Perak, Sibu)
    * Electricity Bill (Sabah & Sarawak)
    * Indah Water Bill
    * Unifi Bill
    * Sada Bill

    UNTUK INFO LANJUT BOLEH SMS/WECHAT/WHATSAPP 0177259260 24 JAM. PANGGILAN TELEFON TIDAK DI GALAKKAN KERANA TERIKAT DENGAN KERJA
    ATAU
    BOLEH LIHAT TERUS DI LAMAN WEB BERIKUT :
    http://i2isyah92.wix.com/bisnestopupgempak

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge