Finally The Winner Of MSMW 2013 - Favourite Travel Blog - Faizal Fredley

Finally The Winner Of MSMW 2013 – Favourite Travel Blog

Malaysia social media week 2013

Alhamdulillah…syukur..3 tahun aku bersama dengan blog ni dan inilah kali pertama aku rasa macam dihargai dan diiktiraf. satu perasaan yang cukup hebat dan aku rasa inilah the best thing ever yang terjadi kat aku untuk tahun 2013. memang sangat awesome giler rasa. hilang sudah tebal muka promote hari tu.

sebenarnya competition ni aku tak promote sangat sebab aku memang dah give up sebenarnya dalam bab undian ni. almaklumlah aku ni just blogger yang sekadar dipinggiran sahaja. ada ke tak ada ke sama je. x beri apa apa effect pun. berblog pun sekadar untuk puaskan hati sendiri.

tapi rezeki ada di mana-mana dan alhamdulillah….lepas ni tak tahu la dapat ke tak aku merasa perkara yang macam ni lagi, sesungguhnya ini sangat bermakna untuk aku.

Favourite Travel Blog sesuatu yang aku minat, dulu memang aku teringin untuk sambung belajar dalam bidang pelancongan ni namun disebabkan result spm aku more to engineering so aku dapat tawaran dalam bidang engineering. tapi tak mengapalah. aku dah puas sangat berkongsi info-info perlancongan dalam blog ni.

apapun terima kasih kpd sesiapa yg telah vote aku terutamanya Miri.Net yg banyak bantu dalam undian ini..memang sangat bermakna untuk aku.

Dear Blog Owner,

Congratulations for winning in the Category: Favourite Travel Blog

Some exciting updates on the World Bloggers and Social Media Awards Presentation Night in conjunction with Malaysia Social Media Week 2013!

The Award Night is scheduled as follows:

Date: 28 February 2013 (Thursday)

Time: 7.30pm till 10.00pm

Venue: Manhattan Ballroom II, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur

Dress code: Smart Casual

We would like to receive your confirmation to receive the award on the date and time mentioned above. Please respond to (email) before or by 22nd February 2013. We have reserved 1 seat for your accompanying guest for the awards night at NO charge.

If you are unable to attend this event, please indicate your representative’s full details and mobile number, email and land line contact (if any) and the number of guest. This must be received before the above dateline or else the award is null and void.

Please note that we urgently need your high resolution photograph to be placed on the Presentation & Promotion Materials.

Do take note that the organizer will not hand out the award to any winner who do not reply with the required information and within the RSVP timeline.

Kindly submit your response today!

Once again, our CONGRATULATIONS and see you soon!

Best regards

MSMW2013 Secretariat

ps: x tau nak pakai apa nanti ..

image001(1)

Aku ni Graduant Engineering dari Tingkatan 4 sampai lah Diploma, Degree dan Master. PhD je belum tentu nak sambung ke tak. Jadi, jangan aspect ayat aku macam budak Masscom yang study benda2 macam ni....lagipun ni blog personal tak ada kaitan dengan sesiapa....

27 Comments

  1. linda

    February 19, 2016 at 5:11 PM

    good info blogwalking
    linda recently posted..National Drink Wine Day: The 16 TV Characters Most Likely to ToastMy Profile

  2. Yun Sing

    December 29, 2015 at 1:39 AM

    Tahniah ye 😀

  3. mohd irsan

    February 22, 2015 at 8:41 PM

    Salam..trip bajet ke bandung!
    Jom pegi bandung only RM235 per person for 4day 3 night (*included hotel and transport)

    Tentative Program
    Day1
    *Tiba kat Bandung
    *Pasar Baru trade center
    *Lunch & Check in Hotel
    *Toko Tiga ( Branded Jeans )
    *D’fashion factory outlet kain potong
    *Membeli-belah di Factory Outlet
    At Jalan Riau (Heritage,
    Cascades,The Summit, For Men, The Stamp,Terminal Tas, dan The
    Secret )
    *Dinner dan kembali ke Hotel

    Day2
    *Gunung Tangkuban Parahu
    *Ciater Hot Spring
    *Kebun Strawberry and tea park
    *Membeli-belah di di Rumah Mode & Cihampelas Jeans Centre
    *Membeli-belah di Jalan Dago (Grande, Episode, Edward Forrer, gossip,level, etc)

    Day3
    *kawah putih crater/trans studio indor themes park
    *rumah kain sulam kat taman kopo
    * cibaduyut-shoes and jacket leather original
    *factory outlet area riau street macam the secret, heritage,oases, etc

    Day4
    *check out hotel
    *Oleh-oleh Bandung (cake Lapis, Brownies, Kartika Sari and Amanda)
    *paris van java shopping mall
    *Airport transfer

    Hotel facilities:
    -Aircond
    -Free Hot spot / wifi
    -TV cable
    -Free Breakfast Buffet
    -Hot & cold water
    -Free parking

    * room deluxe ~king bed size hotel 2star also include free buffet breakfast

    transport facilities:
    * bole di gunakan dari pukul 8 pagi hingga pukul 10 malam
    * include petrol / minyak
    * include parkir
    * include driver berpengalaman dan bisa bahasa melayu

    *we dont need deposit~all payment at last day in bandung

    Group yang sudah kami layani
    -CIMB Group Company From Malaysia
    -Tv 3 malaysia
    -My bank group company
    -Petronas Company
    -Family trip
    -Pelajar Trip
    -Back pac trip
    -Dan lain-lain

    Service insya allah memuaskan
    Your comfort is our priority

    Term and condition :
    *included transportation for 4day3night type kereta 7seater all included
    *included 3 room deluxe ~king bed size hotel 3star also include free buffet breakfast
    *rate is not included entrance fee
    *Tentative bersifat Free & Easy, program boleh diubah mengikut keadaan semasa
    *rate 6 pax~235rm per person
    kalau 4 pax~275rm per person
    kalau 2pax~395rm per person
    *not included lunch and dinner
    *not included ticket flight and airport tax
    *we dont need deposit~all payment at last day in bandung

    sila contact jika ada sebarang pertanyaan di :
    email : touramanahbandung@yahoo.com
    call : +62 88 12057848
    whatsapp +62 838 2178 9103
    bandung-indah.blogspot.com
    facebook page : Bandung Amanah Tours & Transport

  4. Cikgu Norazimah

    February 9, 2014 at 11:48 PM

    tahniah ! dah rezeki..nnti update ler cerita masa dner tu yer 😉
    Cikgu Norazimah recently posted..ProjekCutiSekolah : CheeseKut @ Cheese CrackerMy Profile

  5. mastura

    January 26, 2014 at 8:29 AM

    tahniah. suka baca blog2 stail camni….semoga teruk success 🙂
    mastura recently posted..::MELALUI HARI YANG TAK MENJANJIKAN CERAH::My Profile

  6. SiGadis Yuyu

    July 16, 2013 at 1:18 AM

    tahniah bro..salam ukhuwah dr nurul

  7. Hanis

    June 22, 2013 at 10:46 AM

    wah bestnya dpt award.. tahniah. ^_^
    Hanis recently posted..My CrochetMy Profile

  8. Asyrof Asri

    May 27, 2013 at 8:37 PM

    Alhamdulillah, tahniah!

    Moga terus sukses lagi. 🙂
    Asyrof Asri recently posted..Ini Kalilah. Komen Ikhlas, Menangi Hadiah.My Profile

  9. luqmanzakaria

    March 18, 2013 at 10:49 PM

    tahniah 🙂
    luqmanzakaria recently posted..Matta Fair dan Ayam Sihat di Sunway Putra MallMy Profile

  10. Adam Roslan

    February 28, 2013 at 2:06 PM

    Salam.

    Tahniah bro. Terbukti hebat.

  11. Denaihati

    February 24, 2013 at 8:39 PM

    alhamdulillah dan tahniah bro. usaha dah membuahkan hasil.
    Denaihati recently posted..Blog kenali pembaca andaMy Profile

  12. weschairs

    February 24, 2013 at 11:23 AM

    Tahniah bro..syabas
    weschairs recently posted..Puma dan Adidas : Musuh yang bersaudara?My Profile

  13. luqmanzakaria

    February 22, 2013 at 10:25 PM

    tahniah!
    luqmanzakaria recently posted..Ang Pau dan Hari LahirMy Profile

  14. Azwa Azee

    February 22, 2013 at 9:39 PM

    wah…congrats!!!!!!!!!!!!!

  15. nizam ijam

    February 22, 2013 at 10:13 AM

  16. hafizrahim

    February 22, 2013 at 8:02 AM

    Tahniah bro..jumpa disana.

  17. titan

    February 22, 2013 at 6:48 AM

    tahniah sebab menang. akhirnya ye..
    titan recently posted..Komisen Ketiga dari KOMLIMy Profile

  18. Ben Ashaari

    February 22, 2013 at 1:20 AM

    Tahniah bro ! Hehehe ..
    Ben Ashaari recently posted..PERTANDINGAN SEMPENA HARI KRAF KEBANGSAAN 2013My Profile

  19. adish shida

    February 22, 2013 at 12:49 AM

    tahniah FF
    adish shida recently posted..Memang Tak PandaiMy Profile

  20. penaberkala

    February 22, 2013 at 12:48 AM

    perghhhhh
    tahniah bro
    penaberkala recently posted..TERJUN BANGUNANMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge