Tersingkir dari Carling Cup

#TIPTRAVEL: SEWA POCKET WIFI SEBELUM FLY!!! BOLEH SEWA POCKET WIFI DI SINI

Eden-Hazard-Chelsea-Spurs-2012

Tak nak komplain apa2, Swansea beraksi lebih baik dari Chelsea & layak ke final. Defend, Passing, movement mereka jauh lebih bagus.

Kesilapan Chelsea dalam kompetitif ini ialah tidak memanfaatkan peluang. Sepatutnya pada 1st leg kita menang dalam 2-0/3-0 & bawa bekal selesa ke Liberty Stadium. Tetapi 1st leg dah kalah, dan mengharapkan comeback pada 2nd leg namun segalanya tidak berhasil.

Ba, Oscar tidak menjadi, mereka banyak membazir peluang. Super Frank & Azpilicueta juga tidak berfungsi.

Hazard memang wajar dapat kad merah walaupun pengutip bola itu perangai macam celake. Dia melambat-lambatkan masa & tak nak bagi bola. Kalau aku jadi Hazard pun, aku mungkin akan lakukan perkara yang sama namun dalam bola sepak, kita harus professional. Apa pun yang berlaku, kita harus kawal emosi kita ketika berada di atas padang.

Final Carling Cup, Bradford lawan Swansea. May the best team win.

THIS WEBSITE SPONSORED BY: 
DigitaI Prefix (Domain & Hosting)Samurai Wifi
SUPPORT BY:
#kelabbloggerbenashaari
POWER BY:  
Malaysia Tourism, Korea Tourism Organization, Skyscanner, Wonderful Indonesia

READ  Chelsea vs Spurs : Bagaikan ‘Final’
Winner of Favourite Travel Blog 2013 and Runner up Best Travel Blog 2014 in Malaysia Social Media Week (MSMW). A Telco Engineer by Profession. A Blogger and Traveler by Passion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge