Tersingkir dari Carling Cup

Eden-Hazard-Chelsea-Spurs-2012

Tak nak komplain apa2, Swansea beraksi lebih baik dari Chelsea & layak ke final. Defend, Passing, movement mereka jauh lebih bagus.

Kesilapan Chelsea dalam kompetitif ini ialah tidak memanfaatkan peluang. Sepatutnya pada 1st leg kita menang dalam 2-0/3-0 & bawa bekal selesa ke Liberty Stadium. Tetapi 1st leg dah kalah, dan mengharapkan comeback pada 2nd leg namun segalanya tidak berhasil.

Ba, Oscar tidak menjadi, mereka banyak membazir peluang. Super Frank & Azpilicueta juga tidak berfungsi.

Hazard memang wajar dapat kad merah walaupun pengutip bola itu perangai macam celake. Dia melambat-lambatkan masa & tak nak bagi bola. Kalau aku jadi Hazard pun, aku mungkin akan lakukan perkara yang sama namun dalam bola sepak, kita harus professional. Apa pun yang berlaku, kita harus kawal emosi kita ketika berada di atas padang.

Final Carling Cup, Bradford lawan Swansea. May the best team win.

.
#TravelTip: Untuk Jimatkan belanja boleh sewa pocket wifi siap-siap dari Malaysia. Jimat & boleh kongsi ramai-ramai. Boleh sewa pocket wifi di Samurai Wifi. Untuk jimat apabila stay di Hotel boleh dapatkan Voucher Hotel dan diskaun di DiscountCodeHK.com. Apabila travel di musim sejuk boleh juga beli kelengkapan baju2 sejuk murah di PakaianMusimSejuk.com.
.
THIS WEBSITE SPONSORED & SUPPORT BY: 
DigitaI Prefix (Domain & Hosting) & #kelabbloggerbenashaari
.
“Every travel is a journey and every journey is a travel. No matter where you go, what you’re up to is a journey. Enjoy life, live with it and make peace of it. Our journey in life will end but not with our soul. Go beyond the journey and discover what life has to offer.”~Eacel Janubas~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge