10 Lokasi Air Terjun Menarik Di Malaysia - Faizal Fredley

10 Lokasi Air Terjun Menarik Di Malaysia

Maraiguang-3

10 air terjun di Malaysia. Negara kita sememangnya cukup sinonim dengan taburan air terjunnya. Di setiap negeri baik di Semenanjung Malaysia atau Sabah dan Sarawak pasti ada air terjun yang menjadi tumpuan pengunjung. Kesejukan air dan kehijauan pepohon hijau amat mendamaikan sesiapa sahaja yang datang untuk berehat sambil berkelah bersama keluarga. Inilah salah satu kekayaan negara kita.

10 air terjun di malaysia

Air Terjun FRIM Kepong – Selangor

10 air terjun di malaysia

Air Terjun Gunung Stong – Kelantan

10 air terjun di malaysia

Lata Tembakah – Terengganu

10 air terjun di malaysia

Air Terjun Kota Tinggi – Johor

10 air terjun di malaysia

Air Terjun Sg. Chiling – Selangor

10 air terjun di malaysia

Air Terjun Sg. Chemerong – Terengganu

10 air terjun di malaysia

Air Terjun Lasir – Terengganu

10 air terjun di malaysia

Air Terjun Sekayu – Terengganu

10 air terjun di malaysia

Lata Kijang – Negeri Sembilan

10 air terjun di malaysia
Air Terjun Junjung – Kedah

Aku ni Graduant Engineering dari Tingkatan 4 sampai lah Diploma, Degree dan Master. PhD je belum tentu nak sambung ke tak. Jadi, jangan aspect ayat aku macam budak Masscom yang study benda2 macam ni....lagipun ni blog personal tak ada kaitan dengan sesiapa....

2 Comments

  1. MK Kimi

    January 26, 2013 at 12:58 AM

    Lata tembakah tersenarai tu…dekat ngan kg ambe

    🙂
    MK Kimi recently posted..Nilai Wang Hantaran Malaysia 2013My Profile

  2. afif

    January 25, 2013 at 11:58 PM

    yang lasr tu lain dari yang lain..xpernah pegi lagi
    afif recently posted..Buat Duit Sambil BelajarMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge