iPhone 5 Tiba Di Malaysia 14 Disember | Gadget Impian - Faizal Fredley

iPhone 5 Tiba Di Malaysia 14 Disember | Gadget Impian

iPhone 5 gadget impian bakal tiba di Malaysia 14 disember 2012. menurut laman web teknologi popular di Malaysia iaitu Amanz.My Apple secara rasminya mengesahkan yang mana iPhone 5 akan menemui para pengguna di Malaysia pada hari Jumaat, 14 Disember ini.

dengan tibanya iPhone 5 di Malaysia sudah semestinya akan membuatkan para penggemar gadget akan mula berkira-kira untuk mendapatkannya tidak kurang juga rakan-rakan blogger yang turut menyertai contest dari salah seorang blogger yang menawarkan hadiah gadget impian iPhone 5 kepada pemenangnya.

cuma apa yang perlu blogger lakukan adalah usaha yang keras dah juga strategi yang pintar bagi menarik para pembaca untuk mengundi blogger mana yang bakal menang contest ini. selain undian yang mana ianya lebih memihak kepada blogger yang mempunyai rangkaian yang luas dalam dunia blogging pihak Denaihati.Com memperkenalkan 2 lagi cara bagi menentukan pemenang yang berhak untuk mendapat gadget impian masing-masing.

SEO merupakan salah satu cara bagi menentukan pemenang di mana top 5 entry di first page google akan berpeluang untuk memenangi contest ini. selain itu cara ketiga yang di tetapkan adalah melalui G+1. melalui cara ini peserta perlulah mengumpul sebanyak mungkin G+1 ini bagi mendapatkan markah tertinggi. (cara ini ternyata aku gagal sebab aku berada di ranking ke 60 untuk G+1)

berbalik kepada gadget impian ramai iPhone 5 harga bagi gadget ini masih belum di pastikan lagi.

Bersama-sama dengan Malaysia, lebih daripada 50 buah negara lain akan menerima iPhone 5 pada bulan ini, sekaligus membolehkan para pengguna membeli dan mendapatkan telefon pintar terkini daripada Apple itu.

Apple iPhone 5 membawakan skrin bersaiz 4-inci, dan dilengkapi dengan port pengecasan Lightning, serta menggunakan iOS 6 padanya. Antara syarikat telekomunikasi tempatan yang dijangka bakal menawarkannya adalah termasuk DiGi, Maxis dan juga Celcom.

bagi aku iPhone 5 ini tersangatkan awesome dan bagi merapa yang baik hati boleh lah cuba G+1 entry aku ye iPhone 5 Gadget Impian.

iPhone 5 Gadget Impian

selain tu korang boleh juga undi aku di Denaihati.com pilih FaizalFredley.Com

#TIPTRAVEL : Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum Fly. Boleh kongsi ramai-ramai. Biasanya aku sebelum travel aku akan sewa pocket wifi dulu. boleh pick up di KLIA/KLIA2. Antara negara yang pernah aku guna wifi adalah Eropah, Indonesia, Thailand, Jepun, South Korea, dan Australia. Untuk review penuh boleh baca di [Review Samurai Pocket Wifi]

Student Engineering dari dari azali lagi. Semua ayat dan perkataan main hentam je.

3 Comments

  1. Aarman

    December 10, 2012 at 10:59 PM

    Memang awesome iphone…semoga berjaya dpt hadiah iphone5 dari denaihati.com..
    Aarman recently posted..Mari Tonton – Video Pertama Aku Di YoutubeMy Profile

  2. M'Rie R'Nie

    December 6, 2012 at 10:27 PM

    2nd round vote..
    M’Rie R’Nie recently posted..Segmen | Semarakkan Rakan Blogger Google+My Profile

  3. hafizrahim

    December 5, 2012 at 10:51 PM

    oh iphone 5 idaman ku..come to daddy..hehehe
    hafizrahim recently posted..Wordless Wednesday : U.A.E in memoryMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge