Anak Ikan Dan Gigolo Melayu

alkisahnya…..

aku ni seorang lelaki, berperwatakan ala-ala kampung sebab aku memang berasal dari kampung, berumur awal 20 an dan masih lagi seorang student di salah sebuah IPTA di utara malaysia. hobi aku adalah melancong dan melakukan aktiviti lasak dan aku juga merupakan seorang lefenan muda dalam askar.

minat aku kepada gadget-gadget terkini dan canggih memang tak di nafikan sebab tu lah aku akan usaha sampai dapat apa yang aku inginkan. dan sekarang apa yang aku nak semunya aku ada sehingga aku pun dah tak tahu apa lagi aku nak. semuanya aku ada dari motor, kereta, kamera dan smartfon.

di sebabkan status aku yang seorang askar, minat melancong, muka ala ala kampung dan ada ciri-ciri maskulim sikit kisah yg aku ni terjebak dengan kes anak ikan dan gigolo luas diperkatakan di dalam kampus atau di duna maya. tapi aku malas nak komen apa-apa biarlah diorang kata apa yg diorang nak kata…yang penting aku bukan ANAK IKAN mahupun GIGOLO…

kepada yang kata aku anak ikan dan gigolo tu insaf la….aku bukan org macam tu….

ps: alkisah ni ada kena mengna sikit ngn hidup aku tp entry ni just nak uji keyword jer…hehe…dan yg pasti aku bukan anak ikan mahupun gigolo….

pesanan aku x payahlah nak bertuhankan duniawi sangat…

.
#TravelTip: Untuk Jimatkan belanja boleh sewa pocket wifi siap-siap dari Malaysia. Jimat & boleh kongsi ramai-ramai. Boleh sewa pocket wifi di Samurai Wifi. Untuk jimat apabila stay di Hotel boleh dapatkan Voucher Hotel dan diskaun di DiscountCodeHK.com. Apabila travel di musim sejuk boleh juga beli kelengkapan baju2 sejuk murah di PakaianMusimSejuk.com.
.
THIS WEBSITE SPONSORED & SUPPORT BY: 
DigitaI Prefix (Domain & Hosting) & #kelabbloggerbenashaari
.
“Every travel is a journey and every journey is a travel. No matter where you go, what you’re up to is a journey. Enjoy life, live with it and make peace of it. Our journey in life will end but not with our soul. Go beyond the journey and discover what life has to offer.”~Eacel Janubas~

2 Comments

  1. Syafiq Ahadin

    December 1, 2012 at 8:03 PM

    Eh? Bukan kau memang anak ikan ke? Pernah jumpe kot….
    Syafiq Ahadin recently posted..5 Bentuk Badan Idaman Lelaki! TeeHee 😀My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge