*ah tajuk nak gempak jer kan……Damn…

ASSALAMUALAIKUM…..

Erkk….boyfriend yer? hamboi ramai betol fan ainan tasneem yang google nak tau sapa kekasih atau boyfriend ainan tasneem ni….aku sebenarnya malas nak buat entry pasal ainan ni sebab maklumlah boyfriend dan ainan sendiri ni satu universiti ngan aku kan tak pasal-pasal diorang cari aku nanti…

yup betul ainan memang dah berpunya dan boyfriend ainan pun seorang pelajar universiti malaysia perlis dan merupakan seorang pelajar Network Enginnering..hehe….nama bermula dgn huruf T seorang pemain ragbi unimap…..

tu jer lah aku dapat kongsi kan…siapa dia…pandai2 lah korang cari….bagi aku dan ainan tasneem ni tak der apa apa hubungan..so tak payah lah fan ainan tasneem nak maki aku setiap kali aku cerita kisah ainan tasneem dalam blog aku….ainan pun tak kenal aku dan aku pun tak pernah pula nak tegur dia kalau terserempak di kafe atau kuliah….

 Tapi, apabila Ainan dok berkepit dengan buah hati, malam-malam pun tak tahu nak balik lagi dan melepak di kedai makan depan asrama, tentulah ia menjadi buah mulut di kalangan penuntut. Mungkin Ainan dan kekasihnya tidak melakukan sesuatu yang jelek pada pandangan mata, tapi apabila anak dara malam-malam buta masih berkepit dengan lelaki, hishh.. kurang manis tu

KOMEN DARI BLOG BEUTIFULNARA

ps: Lagu Ainan Tasneem Aku Suka Dia memang best di layan….

(ok ni bukan boyfriend ainan tasneem yee)

#TIPTRAVEL: Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum travell! Boleh kongsi ramai-ramai. Boleh pickup di KLIA/KLIA2. Ada 3 pilihan pocket wifi yang korang boleh cuba antaranya Samurai Wifi, TravelRecommends dan RoamingMan.

Perlukan Khidmat Translation untuk blog? Jom ke veqta.com semua bahasa boleh di translate. Bahasa Alien pun boleh!!.

15 COMMENTS

  1. aku still nak tergelak pasal semalam . sebab time aku baca entry tu , aku tengah on call ngan sorang blogger tu . pastu aku cakap kat dye “muka pakwe ainan ni macam faizal kawan syafik way tu” . pastu bukak je fb , terus tengok kirin punye share . homaiiii . hahaha *sumber dari google* sangattt . femes sat kau kan . hahaha

    #panjang plak aku komen kat sini . kehkeh
    Eyda Syahida recently posted..WORDLESS WEDNESDAY 32 ~My Profile

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge