Boyfriend Ainan Tasneem Pelajar Computer Network Enigneering UniMAP

Boyfriend Ainan Tasneem Pelajar Computer Network Enigneering UniMAP

*ah tajuk nak gempak jer kan……Damn…

ASSALAMUALAIKUM…..

Erkk….boyfriend yer? hamboi ramai betol fan ainan tasneem yang google nak tau sapa kekasih atau boyfriend ainan tasneem ni….aku sebenarnya malas nak buat entry pasal ainan ni sebab maklumlah boyfriend dan ainan sendiri ni satu universiti ngan aku kan tak pasal-pasal diorang cari aku nanti…

yup betul ainan memang dah berpunya dan boyfriend ainan pun seorang pelajar universiti malaysia perlis dan merupakan seorang pelajar Network Enginnering..hehe….nama bermula dgn huruf T seorang pemain ragbi unimap…..

tu jer lah aku dapat kongsi kan…siapa dia…pandai2 lah korang cari….bagi aku dan ainan tasneem ni tak der apa apa hubungan..so tak payah lah fan ainan tasneem nak maki aku setiap kali aku cerita kisah ainan tasneem dalam blog aku….ainan pun tak kenal aku dan aku pun tak pernah pula nak tegur dia kalau terserempak di kafe atau kuliah….

 Tapi, apabila Ainan dok berkepit dengan buah hati, malam-malam pun tak tahu nak balik lagi dan melepak di kedai makan depan asrama, tentulah ia menjadi buah mulut di kalangan penuntut. Mungkin Ainan dan kekasihnya tidak melakukan sesuatu yang jelek pada pandangan mata, tapi apabila anak dara malam-malam buta masih berkepit dengan lelaki, hishh.. kurang manis tu

KOMEN DARI BLOG BEUTIFULNARA

ps: Lagu Ainan Tasneem Aku Suka Dia memang best di layan….

(ok ni bukan boyfriend ainan tasneem yee)

Aku ni Graduant Engineering dari Tingkatan 4 sampai lah Diploma, Degree dan Master. PhD je belum tentu nak sambung ke tak. Jadi, jangan aspect ayat aku macam budak Masscom yang study benda2 macam ni....lagipun ni blog personal tak ada kaitan dengan sesiapa....

15 Comments

  1. ohcikgu

    November 6, 2012 at 10:50 PM

    wahh..inikah boyprennya???
    ohcikgu recently posted..100PLUS Isotonic Drink feat. Dato’ Lee Chong WeiMy Profile

  2. titan

    November 1, 2012 at 12:52 AM

    kalau ko..aku redo aje. haha..
    titan recently posted..Komisen ke 8 dari BidvertiserMy Profile

  3. Eyda Syahida

    October 31, 2012 at 6:33 PM

    aku still nak tergelak pasal semalam . sebab time aku baca entry tu , aku tengah on call ngan sorang blogger tu . pastu aku cakap kat dye “muka pakwe ainan ni macam faizal kawan syafik way tu” . pastu bukak je fb , terus tengok kirin punye share . homaiiii . hahaha *sumber dari google* sangattt . femes sat kau kan . hahaha

    #panjang plak aku komen kat sini . kehkeh
    Eyda Syahida recently posted..WORDLESS WEDNESDAY 32 ~My Profile

  4. nizam ijam

    October 31, 2012 at 6:10 PM

    mcm haram..haha
    nizam ijam recently posted..Mengajar Kelas Asas Membuat BlogMy Profile

  5. Ekspresi Ruang

    October 31, 2012 at 3:26 PM

    ainan tasneem ni dh grad blom kt unimap tu? xnh lak perasan kehadiran ala2 artis time org sibuk naik bas dpn bank islam tu. ke dia naik kereta?
    Ekspresi Ruang recently posted..Venus: Kapal Layar Steve Jobs Oleh FeadshipMy Profile

  6. nabilah

    October 31, 2012 at 3:22 PM

    amboiii gosip2 ek ? heheheee..

    t upload la picx bf dia. haha
    nabilah recently posted..Belated wish of Eidul Adha…My Profile

  7. nabilah

    October 31, 2012 at 3:11 PM

    amboihhhh.. gosip2 nampak ? haha!

    t tunjukla cmna rupa bf dia. hehe..
    nabilah recently posted..Belated wish of Eidul Adha…My Profile

  8. azriMy

    October 30, 2012 at 11:32 PM

    abam retis wooo.. hahaha
    azriMy recently posted..WTF! Need For Speed: Most Wanted 2012 Sudah Keluar BroMy Profile

  9. Kirin Selama Perak

    October 30, 2012 at 11:03 PM

    kenapa ainan tasneem tak tunggu aku?aku lihat dia disana..aku ingin menyapa dia…lalalaa~ :-*
    Kirin Selama Perak recently posted..[REVIEW] Zaiton CeritaKu | Kirin Selama PerakMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge