SHARE

*ah tajuk nak gempak jer kan……Damn…

ASSALAMUALAIKUM…..

Erkk….boyfriend yer? hamboi ramai betol fan ainan tasneem yang google nak tau sapa kekasih atau boyfriend ainan tasneem ni….aku sebenarnya malas nak buat entry pasal ainan ni sebab maklumlah boyfriend dan ainan sendiri ni satu universiti ngan aku kan tak pasal-pasal diorang cari aku nanti…

yup betul ainan memang dah berpunya dan boyfriend ainan pun seorang pelajar universiti malaysia perlis dan merupakan seorang pelajar Network Enginnering..hehe….nama bermula dgn huruf T seorang pemain ragbi unimap…..

tu jer lah aku dapat kongsi kan…siapa dia…pandai2 lah korang cari….bagi aku dan ainan tasneem ni tak der apa apa hubungan..so tak payah lah fan ainan tasneem nak maki aku setiap kali aku cerita kisah ainan tasneem dalam blog aku….ainan pun tak kenal aku dan aku pun tak pernah pula nak tegur dia kalau terserempak di kafe atau kuliah….

 Tapi, apabila Ainan dok berkepit dengan buah hati, malam-malam pun tak tahu nak balik lagi dan melepak di kedai makan depan asrama, tentulah ia menjadi buah mulut di kalangan penuntut. Mungkin Ainan dan kekasihnya tidak melakukan sesuatu yang jelek pada pandangan mata, tapi apabila anak dara malam-malam buta masih berkepit dengan lelaki, hishh.. kurang manis tu

KOMEN DARI BLOG BEUTIFULNARA

ps: Lagu Ainan Tasneem Aku Suka Dia memang best di layan….

(ok ni bukan boyfriend ainan tasneem yee)

Tip Travel

#TIPTRAVEL : Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum Fly. Boleh kongsi ramai-ramai. Biasanya aku sebelum travel aku akan sewa pocket wifi dulu. boleh pick up di KLIA/KLIA2. Antara negara yang pernah aku guna wifi adalah Eropah, Indonesia, Thailand, Jepun, South Korea, dan Australia. Untuk review penuh boleh baca di [Review Samurai Pocket Wifi]

15 COMMENTS

  1. aku still nak tergelak pasal semalam . sebab time aku baca entry tu , aku tengah on call ngan sorang blogger tu . pastu aku cakap kat dye “muka pakwe ainan ni macam faizal kawan syafik way tu” . pastu bukak je fb , terus tengok kirin punye share . homaiiii . hahaha *sumber dari google* sangattt . femes sat kau kan . hahaha

    #panjang plak aku komen kat sini . kehkeh
    Eyda Syahida recently posted..WORDLESS WEDNESDAY 32 ~My Profile

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge