Lepak Di Kuala Perlis Memang Menenangkan - Faizal Fredley

Lepak Di Kuala Perlis Memang Menenangkan

best gak naik kapal nelayan ni….walaupun panas tapi berbaloi…

arghhh…4 hari cuti…apa nak buat pom tak tau lah…kalau kat KL cuti 4 hari tu rasa macam setengah hari jer kan…bosan tol 4 hari cuti…member2 semua balik kampung memang sunyi sepi….tinggallah aku sensorang kat rumah…

so untuk hilangkan rasa bosan aku lepak kuala perlis, saja rasa nak makan laksa dan laicikang, nak ajak member or aweks tak der lak yg sudi nak pegi…hurmm….

apapun dikala kebosanan kuala perlis memang tempat yang sesuai untuk lepak..sambil layan perasaan leh tengok air pantai kuala yang tenang..tambah lak dengan angin yg sepoi2 bahasa ni…perghhh..asyik beb..layan…sedar sedar dah 2 jam aku kat sana…

Mr. DAX yg setia membawa aku jalan-jalan. sticker P tu abaikan…hehe

sang suria malu-malu lak nak keluar…

tenang…….

Gambar via iPhone 4 jer…x der bajet nak beli DSLR lagi…..

Aku ni Graduant Engineering dari Tingkatan 4 sampai lah Diploma, Degree dan Master. PhD je belum tentu nak sambung ke tak. Jadi, jangan aspect ayat aku macam budak Masscom yang study benda2 macam ni....lagipun ni blog personal tak ada kaitan dengan sesiapa....

4 Comments

  1. eZmALizA

    May 2, 2012 at 4:31 PM

    lama2 aku dah bosan lepak pantai kole perlis..hahaha =D kecik2 dulu suke la..skrg dah beso.. 😛
    eZmALizA recently posted..A Great Day in Universal Studios Singapore – Part 1My Profile

  2. kodinz

    May 1, 2012 at 3:57 PM

    penah gak sampai sana. best untuk release tension 🙂
    kodinz recently posted..Cara Mudah Mencari Do Follow BlogMy Profile

  3. azmanisma

    May 1, 2012 at 1:32 AM

    pernah singgah sana pekena laksa..mmg sempoi tempat tu..
    azmanisma recently posted..K.L Sudah BersihMy Profile

  4. pia

    April 30, 2012 at 9:14 AM

    penah jejak sini memang best 🙂
    pia recently posted..Biggest Shoe HouseMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge