Tonton Online Video Super Spontan Minggu 1

Title: Super Spontan
Year: 2012
Genre: Stand-up Comedy
Rating: N/A
Runtime: 90 min
Star: Zizan Raja Lawak,Johan Raja Lawak,Sathiya,Shahrol Shiro dan ramai lagi.
Plot:
Super Spontan merupakan sebuah rancangan improvisasi yang di ambil dari rancangan Spontan sebelum ini. Bezanya daripada Spontan, Super Spontan menampilkan 2 kumpulan yang terdiri daripada pelawak dan selebriti. Mereka akan bersaing bagi merebut gelaran juara setiap minggu yang ditentukan melalui undian SMS penonton.

Video Super Spontan Minggu pertama!! Pasti ramai yang mencari video super spontan episod 1 yang baru sahaja ditayangkan di Astro Warna sebentar tadi.

Rancangan Super Spontan ini seperti yang anda tahu terbahagi kepada dua kumpulan iaitu Beruang Comel dan Angsa Ganas. Pada minggu pertama ini kumpulan Angsa Ganas telah berjaya mendapat undian tertinggi daripada penonton.

Ini bermakna kumpulan Beruang Comel yang tewas terpaksa memilih salah seorang ahli kumpulannya untuk disingkirkan dan keputusan siapa yang tersingkir akan diumumkan pada minggu hadapan.

Kumpulan Angsa ganas selaku pemenang minggu ini telah memberikan hadiah Super spontan minggu pertama berupa wang tunai RM5000 yang akan disumbangkan kepada keluarga Arwah Din Beramboi iaitu “Legend” dalam permainan SPONTAN sebelum ini.

Super Spontan Episod 1 Part 1

Super Spontan Episod 1 Part 2

Super Spontan Episod 1 Part 3

Super Spontan Episod 1 Part 4

Super Spontan Episod 1 Part 5

Super Spontan Episod 1 Part 6

Super Spontan Episod 1 Part 7

*******************************************

TIP TRAVEL KE OVERSEAS: Travel tanpa internet baik korang duk terperap kat dapur rumah korang jer. Unless korang ni jenis penyiasat sendirian atau pembunuh upahan. So untuk penjimatan semasa travel baik korang pi sewa SAIMURAI POCKET WIFI dulu sebelum fly...Coverage mantap jangan risau. InshaAllah boleh cover satu dunia.....

Share this post

Post Comment

CommentLuv badge