Top 5 Entri Terbaik Di Google

5 comments

in LIFESTYLE, NETWORKING

assalamualaikum….

ptg jumaat ni aku just lepak rumah jer malas nak keluar sebab kat luar nampak macam mendung jer maybe sang awan sedang bersiap sedia untuk luahkan apa yang ada dalam kandungannya tu kot.. maklumlah negeri perlis sekarang ni dah masuk musim hujan dah ni….

di kala kesepian di dalam bilik sensorang setelah aku ponteng kelas lepas jumaat aku tersa agak bohsan la pulak so try bukak blog mana tau menang contets ke apa ker kan..heheh..

bila buka blog aku terpandang contest dari denaihati ni…agak menarik minat aku sebab ianya tidak menggunakan teknik like untuk menang contets tersebut..so dengan jari malas-malas aku taiplah sedikit entry untuk cuba join..x menang pon x per tapi harap2 menang la yer..hehe

ni antara entry terbaik denaihati di google…

1. 2o112011

2. Malaysia Top 10 Blog September 2011

3. Hidup Untuk Memberi

4. Front Page Google Search Engine Result Page

5. Arsenal vs Tottenham and Carling Cup Final

Akademi Denaihati akan menganjurkan Seminar Blog WordPress Pertama pada 14-15/4/2012 cepat daftar sebelum terlambat“.

{ 5 comments… read them below or add one }

Denaihati April 2, 2012 at 1:40 PM

jutaan terima kasih diucapkan kerana sudi join contest. InsyaAllah keputusan akan diumumkan pada entri khas dalam masa terdekat. Teruskan bersama denaihati dr masa kesemasa untuk mengetahui keputusan.

Reply

Imddin April 2, 2012 at 12:02 AM

Satu kajian yang bagus…
Imddin recently posted..Layan gambar ngeriMy Profile

Reply

titan March 31, 2012 at 4:28 PM

hoho..aku suka theme baru nih..
titan recently posted..Digi Awards vs Cabaran SEO Lelaki KacakMy Profile

Reply

Lelaki Kacak March 31, 2012 at 2:08 PM

Siapalah yg bertuah jadi 20 peserta terawal tu yer.. senang2 dpt rm100.. 🙂
Lelaki Kacak recently posted..Blogger Lelaki Dengan Entri Terbaik di Google Search MalaysiaMy Profile

Reply

sha myheart March 30, 2012 at 10:17 PM

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: