SHARE

assalamualaikum….

ptg jumaat ni aku just lepak rumah jer malas nak keluar sebab kat luar nampak macam mendung jer maybe sang awan sedang bersiap sedia untuk luahkan apa yang ada dalam kandungannya tu kot.. maklumlah negeri perlis sekarang ni dah masuk musim hujan dah ni….

di kala kesepian di dalam bilik sensorang setelah aku ponteng kelas lepas jumaat aku tersa agak bohsan la pulak so try bukak blog mana tau menang contets ke apa ker kan..heheh..

bila buka blog aku terpandang contest dari denaihati ni…agak menarik minat aku sebab ianya tidak menggunakan teknik like untuk menang contets tersebut..so dengan jari malas-malas aku taiplah sedikit entry untuk cuba join..x menang pon x per tapi harap2 menang la yer..hehe

ni antara entry terbaik denaihati di google…

1. 2o112011

2. Malaysia Top 10 Blog September 2011

3. Hidup Untuk Memberi

4. Front Page Google Search Engine Result Page

5. Arsenal vs Tottenham and Carling Cup Final

Akademi Denaihati akan menganjurkan Seminar Blog WordPress Pertama pada 14-15/4/2012 cepat daftar sebelum terlambat“.

Perlukan Khidmat Translation untuk blog? Jom ke veqta.com semua bahasa boleh di translate. Bahasa Alien pun boleh!!

#TIPTRAVEL: Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum travell! Boleh kongsi ramai-ramai. Boleh pickup di KLIA/KLIA2. Antara negara yang aku pernah guna Samurai Wifi adalah Eropah, Jepun, Indonesia, Thailand, South Korea, Mauritius, New Zealand dan Australia TravelRecommends Pocket Wifi aku dah guna di Eropah dan South Korea! Boleh sewa DISINI RoamingMan Pocket Wifi aku dah guna di Jepun! Boleh sewa DISINI

5 COMMENTS

  1. jutaan terima kasih diucapkan kerana sudi join contest. InsyaAllah keputusan akan diumumkan pada entri khas dalam masa terdekat. Teruskan bersama denaihati dr masa kesemasa untuk mengetahui keputusan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge