Top 5 Entri Terbaik Di Google

#TIPTRAVEL: SEWA POCKET WIFI SEBELUM FLY!!! BOLEH SEWA POCKET WIFI DI SINI

assalamualaikum….

ptg jumaat ni aku just lepak rumah jer malas nak keluar sebab kat luar nampak macam mendung jer maybe sang awan sedang bersiap sedia untuk luahkan apa yang ada dalam kandungannya tu kot.. maklumlah negeri perlis sekarang ni dah masuk musim hujan dah ni….

di kala kesepian di dalam bilik sensorang setelah aku ponteng kelas lepas jumaat aku tersa agak bohsan la pulak so try bukak blog mana tau menang contets ke apa ker kan..heheh..

bila buka blog aku terpandang contest dari denaihati ni…agak menarik minat aku sebab ianya tidak menggunakan teknik like untuk menang contets tersebut..so dengan jari malas-malas aku taiplah sedikit entry untuk cuba join..x menang pon x per tapi harap2 menang la yer..hehe

ni antara entry terbaik denaihati di google…

1. 2o112011

2. Malaysia Top 10 Blog September 2011

3. Hidup Untuk Memberi

4. Front Page Google Search Engine Result Page

5. Arsenal vs Tottenham and Carling Cup Final

Akademi Denaihati akan menganjurkan Seminar Blog WordPress Pertama pada 14-15/4/2012 cepat daftar sebelum terlambat“.

Related Post

THIS WEBSITE SPONSORED BY: 
DigitaI Prefix (Domain & Hosting) & Samurai Wifi
SUPPORT BY:
Kelab Blogger Ben Ashaari
POWER BY:  
Malaysia Tourism, Korea Tourism Organization, Skyscanner, Wonderful Indonesia

READ  Izyan Hani Juara Masterchef Malaysia 2012

5 Comments on “Top 5 Entri Terbaik Di Google”

  1. jutaan terima kasih diucapkan kerana sudi join contest. InsyaAllah keputusan akan diumumkan pada entri khas dalam masa terdekat. Teruskan bersama denaihati dr masa kesemasa untuk mengetahui keputusan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge