Top 5 Entri Terbaik Di Google - Faizal Fredley

Top 5 Entri Terbaik Di Google

assalamualaikum….

ptg jumaat ni aku just lepak rumah jer malas nak keluar sebab kat luar nampak macam mendung jer maybe sang awan sedang bersiap sedia untuk luahkan apa yang ada dalam kandungannya tu kot.. maklumlah negeri perlis sekarang ni dah masuk musim hujan dah ni….

di kala kesepian di dalam bilik sensorang setelah aku ponteng kelas lepas jumaat aku tersa agak bohsan la pulak so try bukak blog mana tau menang contets ke apa ker kan..heheh..

bila buka blog aku terpandang contest dari denaihati ni…agak menarik minat aku sebab ianya tidak menggunakan teknik like untuk menang contets tersebut..so dengan jari malas-malas aku taiplah sedikit entry untuk cuba join..x menang pon x per tapi harap2 menang la yer..hehe

ni antara entry terbaik denaihati di google…

1. 2o112011

2. Malaysia Top 10 Blog September 2011

3. Hidup Untuk Memberi

4. Front Page Google Search Engine Result Page

5. Arsenal vs Tottenham and Carling Cup Final

Akademi Denaihati akan menganjurkan Seminar Blog WordPress Pertama pada 14-15/4/2012 cepat daftar sebelum terlambat“.

“Every travel is a journey and every journey is a travel. No matter where you go, what you’re up to is a journey. Enjoy life, live with it and make peace of it. Our journey in life will end but not with our soul. Go beyond the journey and discover what life has to offer.”~Eacel Janubas~

5 Comments

  1. Denaihati

    April 2, 2012 at 1:40 PM

    jutaan terima kasih diucapkan kerana sudi join contest. InsyaAllah keputusan akan diumumkan pada entri khas dalam masa terdekat. Teruskan bersama denaihati dr masa kesemasa untuk mengetahui keputusan.

  2. Imddin

    April 2, 2012 at 12:02 AM

    Satu kajian yang bagus…
    Imddin recently posted..Layan gambar ngeriMy Profile

  3. titan

    March 31, 2012 at 4:28 PM

    hoho..aku suka theme baru nih..
    titan recently posted..Digi Awards vs Cabaran SEO Lelaki KacakMy Profile

  4. Lelaki Kacak

    March 31, 2012 at 2:08 PM

    Siapalah yg bertuah jadi 20 peserta terawal tu yer.. senang2 dpt rm100.. 🙂
    Lelaki Kacak recently posted..Blogger Lelaki Dengan Entri Terbaik di Google Search MalaysiaMy Profile

  5. sha myheart

    March 30, 2012 at 10:17 PM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge