Jom Main Puki

 

 gua dah lame tak update belog gua tapi hari nie gua tiba² rasa nak update pulak pasai gua jumpa benda yag gua rasa sangat nak kongsi dengan ampa iaitu puki..kahkahkah..gua berani potong rambut la yang ampa  bukak belog gua sebab tengok tajuk ni kan? puki..sapa tak mau klik bam oi..pastu ajak maen pulak kan? kahkahkah,

tapi ampa semua jangan salah tafsiran pulak pasai puki dalam belog gua ni..nie bukan puki betul tapi puki version game..best wooo..cam counter strike tapi version puki..kahkahkah. ampa nk maen? boleh je..klik je puki kat bawah nie..

www.gskinner.com/games/puki

 

menatang putih dalam gambar tu la kot puki..comel..kihkihkih..apa motif la mat salleh duk buat game ni erk? gua pun tak tahuuu..

 

.
#TIPTRAVEL: SEWA POCKET WIFI SEBELUM FLY!!! BOLEH SEWA POCKET WIFI DI SINI
THIS WEBSITE SPONSORED BY: 
DigitaI Prefix (Domain & Hosting) & Samurai Wifi
SUPPORT BY:
#kelabbloggerbenashaari
POWER BY:  
Malaysia Tourism, Korea Tourism Organization, Skyscanner, Wonderful Indonesia
.

READ  Abang!! Cepatlah Sayang Dah Tak Tahan Nie
Winner of Favourite Travel Blog 2013 and Runner up Best Travel Blog 2014 in Malaysia Social Media Week (MSMW). A Telco Engineer by Profession. A Blogger and Traveler by Passion.

6 Comments

  1. mie

    April 7, 2012 at 1:56 AM

    uiihh..
    ingatkan dah jadi blog lucah ni..
    ahahhaaaa
    mie recently posted..Gambar Mascot Comel Di Universal Studio JapanMy Profile

  2. mynameismy

    April 2, 2012 at 12:41 PM

    -..-‘
    mynameismy recently posted..TERUJAMy Profile

  3. GG's

    March 26, 2012 at 5:31 PM

    Ceh tersedak aku. LOL~

  4. ujang

    March 26, 2012 at 11:17 AM

    PUKI kau
    ujang recently posted..Konsert Rhythm Of the Soul: Di Bawah LangitMuMy Profile

  5. ProfHariz

    March 25, 2012 at 3:23 PM

    Ceyhh.. Dajei betoi ingatkan hang tukar jadi blog lucah 😛
    ProfHariz recently posted..Lelaki Kacak – Trivia MenarikMy Profile

  6. Azman

    March 25, 2012 at 2:02 PM

    hahaha terjerat aku,hang mmg pandai buat tajuk paneh..
    Azman recently posted..Lelaki Kacak : Lelaki Kacak ManjaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge