SHARE

 

 gua dah lame tak update belog gua tapi hari nie gua tiba² rasa nak update pulak pasai gua jumpa benda yag gua rasa sangat nak kongsi dengan ampa iaitu puki..kahkahkah..gua berani potong rambut la yang ampa  bukak belog gua sebab tengok tajuk ni kan? puki..sapa tak mau klik bam oi..pastu ajak maen pulak kan? kahkahkah,

tapi ampa semua jangan salah tafsiran pulak pasai puki dalam belog gua ni..nie bukan puki betul tapi puki version game..best wooo..cam counter strike tapi version puki..kahkahkah. ampa nk maen? boleh je..klik je puki kat bawah nie..

www.gskinner.com/games/puki

 

menatang putih dalam gambar tu la kot puki..comel..kihkihkih..apa motif la mat salleh duk buat game ni erk? gua pun tak tahuuu..

 

Perlukan Khidmat Translation untuk blog? Jom ke veqta.com semua bahasa boleh di translate. Bahasa Alien pun boleh!!

#TIPTRAVEL: Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum travell! Boleh kongsi ramai-ramai. Boleh pickup di KLIA/KLIA2. Antara negara yang aku pernah guna Samurai Wifi adalah Eropah, Jepun, Indonesia, Thailand, South Korea, Mauritius, New Zealand dan Australia TravelRecommends Pocket Wifi aku dah guna di Eropah dan South Korea! Boleh sewa DISINI RoamingMan Pocket Wifi aku dah guna di Jepun! Boleh sewa DISINI

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge