sebut je blogger popular nama blogger mana kah yg terlintas di fikiran kalian semua?

oh sudah tentu kan Hanis Zalikha, Ben Ashaari, Maria Elena, Yuyu Zulaikha (yuyu suruh buang), Lyssa Secret, Zack Zukhairi dan beberapa nama lagi kan….ni antara blogger popular dan cukup dikenali dalam dunia blogging…suatu masa dulu mereka ni memang di pandang sepi, di pandang enteng dan tidak di pedulikan namun dengan hasil usaha mereka akhirnya nama mereka dah menjadi satu brand dalam arena blogging ni….

tapi masalah yang timbul apabila popular mesti akan di lebel sombong atau bajet bagus….ni lah yg sering berlaku kan, nescaya perkata sombong dan besar kepala sudah lali dalam pikiran mereka kan…apapun memang tidak dinafikan ada diantara mereka yang sememangnya sombong…bergaul hanya sesama mereka sahaja kan..

untuk entry ni memang aku sebenarnya tak nak komen pasal blogger popular ni…kalau komen pun apa yang aku dapat kan bukan nya diorang mai baca blog aku pun….

motif entry ni aku just nak promote contest denaihati yang aku join jer…lebih kurang 23 jam dari entry ini di publish cabaran aku dalam usaha untuk memenangi gadger impian iaitu MacBook Air akan melabuhkan tirai nya…oleh itu aku mintak jasa baik korang semua tolong lah support aku…

cara-cara nya adalah….

like entry ni MacBook Air Gadget Impian Faizal Fredley button like ada belah atas sekali bahagian kanan

pastu tweet entry ni MacBook Air Gadget Impian Faizal Fredley

google +1 entry ni MacBook Air Gadget Impian Faizal Fredley

in shared MacBook Air Gadget Impian Faizal Fredley

komen entry MacBook Air Gadget Impian Faizal Fredley tidak kurang dari 7 patah perkataan komen byk byk tau…

senang kan…apa lagi tolong la aku..dah puas merayu dan menebalkan muka….kalau kalah malu boleh macbook pun x dapat..hehehe….apa pun aku harap jasa baik korang tolong la tolong aku ni untuk bersaing dengan nama-nama besar ni….jangan la jadi blogger yang sombong….mentang-mentang follower beriban x pandang terus blogger picisan macam aku ni..hak tuihh…..sedarlah diri sikit...tak selamaya korang di atas

PS: Trillion terima kasih aku ucap kan kpd Ujang, Yana, Eqbal Zack, Ben Ashaari, Yuyu Zulaikha kerana walaupun follower beriban tapi tetap tidak sombong…Trillion terima ksih jugak kpd Norfa Nil dan blogger lain yg sudi tolong aku dalam contets ni..korang memang baikkkk…

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

42 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge