Blogger Diperlukan Dan Menang Macbook Air

assalamualaikum…

x nak cakap banyak blogger diperlukan untuk aku menang macbook dari denaihati.com. kira ni kes merayu la ni..tolong ye kawan-kawan….

mula-mula like entry ni MacBook Air Gadget Impian Faizal Fredley button like ada belah atas sekali bahagian kanan

pastu tweet entry ni MacBook Air Gadget Impian Faizal Fredley

google +1 entry ni MacBook Air Gadget Impian Faizal Fredley

in shared MacBook Air Gadget Impian Faizal Fredley

komen entry MacBook Air Gadget Impian Faizal Fredley tidak kurang dari 7 patah perkataan

insyaallah kalau ada rezeki dengan bantuan kawan2 macbook air ni jadi gadget impian aku….

 

About Faizal Fredley

Winner of Favourite Travel Blog 2013 and Runner up Best Travel Blog 2014 in Malaysia Social Media Week (MSMW). A Telco Engineer by Profession. A Blogger and Traveler by Passion.

Comments

  1. Good luck FF,hrp kamu menang

  2. Semoga berjaya bro
    adam recently posted..Cara Untuk Menolak Syak Wasangka Teman WanitaMy Profile

  3. Good Luck ye 🙂
    Myra Jay recently posted..STUDENT PJJ pun dapat Baucer Buku jugak tauMy Profile

  4. lumayan hadiahnya
    Liza @ Adzriel AB recently posted..Dah balik dah! Spot check keliling kereta mesti tak lupa!My Profile

  5. done…silalah merajin2kan diri blogwalking blog teman
    mfadhlan recently posted..Bahaya Penyakit Leptospirosis-Kencing TikusMy Profile

  6. Kalau dapat tidur pun tk lena kan faizal..

    ok dah buat disana semalam .. moga berjaya
    puanbee recently posted..Antara Cabaran Ketika Hendak Turun Kan Berat BadanMy Profile

  7. Saya akan memberikan 5 mata untuk bro Faisal.. Moga bisa berjaya.
    Bang Iwan recently posted..Say No To Valentine’s DayMy Profile

  8. done. good luck ye 🙂
    fiezahkecik recently posted..Bukan Calang Calang Express GiveawayMy Profile

  9. datang singgah beri sokongan kepada kengkawan…
    yangbaik recently posted..Sudah tertunaikah amanahMy Profile

  10. Siapa yang tak mengidam macbook tu,Kalau saya pun nak orang nak bagi free.Semoga berjaya.
    Azman recently posted..Sms Scam! Power RootMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge