Blogger Diperlukan Dan Menang Macbook Air

assalamualaikum…

x nak cakap banyak blogger diperlukan untuk aku menang macbook dari denaihati.com. kira ni kes merayu la ni..tolong ye kawan-kawan….

mula-mula like entry ni MacBook Air Gadget Impian Faizal Fredley button like ada belah atas sekali bahagian kanan

pastu tweet entry ni MacBook Air Gadget Impian Faizal Fredley

google +1 entry ni MacBook Air Gadget Impian Faizal Fredley

in shared MacBook Air Gadget Impian Faizal Fredley

komen entry MacBook Air Gadget Impian Faizal Fredley tidak kurang dari 7 patah perkataan

insyaallah kalau ada rezeki dengan bantuan kawan2 macbook air ni jadi gadget impian aku….

 

*******************************************

TIP TRAVEL KE OVERSEAS: Travel tanpa internet baik korang duk terperap kat dapur rumah korang jer. Unless korang ni jenis penyiasat sendirian atau pembunuh upahan. So untuk penjimatan semasa travel baik korang pi sewa SAIMURAI POCKET WIFI dulu sebelum fly...Coverage mantap jangan risau. InshaAllah boleh cover satu dunia.....

Share this post

10 thoughts on “Blogger Diperlukan Dan Menang Macbook Air

Post Comment

CommentLuv badge