Blogger Diperlukan Dan Menang Macbook Air

assalamualaikum…

x nak cakap banyak blogger diperlukan untuk aku menang macbook dari denaihati.com. kira ni kes merayu la ni..tolong ye kawan-kawan….

mula-mula like entry ni MacBook Air Gadget Impian Faizal Fredley button like ada belah atas sekali bahagian kanan

pastu tweet entry ni MacBook Air Gadget Impian Faizal Fredley

google +1 entry ni MacBook Air Gadget Impian Faizal Fredley

in shared MacBook Air Gadget Impian Faizal Fredley

komen entry MacBook Air Gadget Impian Faizal Fredley tidak kurang dari 7 patah perkataan

insyaallah kalau ada rezeki dengan bantuan kawan2 macbook air ni jadi gadget impian aku….

 

10 Comments

Add a Comment
  1. Good luck FF,hrp kamu menang

  2. done…silalah merajin2kan diri blogwalking blog teman
    mfadhlan recently posted..Bahaya Penyakit Leptospirosis-Kencing TikusMy Profile

  3. Kalau dapat tidur pun tk lena kan faizal..

    ok dah buat disana semalam .. moga berjaya
    puanbee recently posted..Antara Cabaran Ketika Hendak Turun Kan Berat BadanMy Profile

  4. Saya akan memberikan 5 mata untuk bro Faisal.. Moga bisa berjaya.
    Bang Iwan recently posted..Say No To Valentine’s DayMy Profile

  5. datang singgah beri sokongan kepada kengkawan…
    yangbaik recently posted..Sudah tertunaikah amanahMy Profile

  6. Siapa yang tak mengidam macbook tu,Kalau saya pun nak orang nak bagi free.Semoga berjaya.
    Azman recently posted..Sms Scam! Power RootMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Travel Blog | Faizal Fredley | Walking in the Sky! © 2015 Frontier Theme