Blogger Diperlukan Dan Menang Macbook Air

assalamualaikum…

x nak cakap banyak blogger diperlukan untuk aku menang macbook dari denaihati.com. kira ni kes merayu la ni..tolong ye kawan-kawan….

mula-mula like entry ni MacBook Air Gadget Impian Faizal Fredley button like ada belah atas sekali bahagian kanan

pastu tweet entry ni MacBook Air Gadget Impian Faizal Fredley

google +1 entry ni MacBook Air Gadget Impian Faizal Fredley

in shared MacBook Air Gadget Impian Faizal Fredley

komen entry MacBook Air Gadget Impian Faizal Fredley tidak kurang dari 7 patah perkataan

insyaallah kalau ada rezeki dengan bantuan kawan2 macbook air ni jadi gadget impian aku….

 

.
#TravelTip: Untuk Jimatkan belanja boleh sewa pocket wifi siap-siap dari Malaysia. Jimat & boleh kongsi ramai-ramai. Boleh sewa pocket wifi di Samurai Wifi. Untuk jimat apabila stay di Hotel boleh dapatkan Voucher Hotel dan diskaun di DiscountCodeHK.com. Apabila travel di musim sejuk boleh juga beli kelengkapan baju2 sejuk murah di PakaianMusimSejuk.com.
.
THIS WEBSITE SPONSORED & SUPPORT BY: 
DigitaI Prefix (Domain & Hosting) & #kelabbloggerbenashaari
.
“Every travel is a journey and every journey is a travel. No matter where you go, what you’re up to is a journey. Enjoy life, live with it and make peace of it. Our journey in life will end but not with our soul. Go beyond the journey and discover what life has to offer.”~Eacel Janubas~

10 Comments

  1. Lydia

    February 17, 2012 at 9:41 PM

    Good luck FF,hrp kamu menang

  2. adam

    February 15, 2012 at 8:40 AM

    Semoga berjaya bro
    adam recently posted..Cara Untuk Menolak Syak Wasangka Teman WanitaMy Profile

  3. Myra Jay

    February 13, 2012 at 8:00 PM

    Good Luck ye 🙂
    Myra Jay recently posted..STUDENT PJJ pun dapat Baucer Buku jugak tauMy Profile

  4. Liza @ Adzriel AB

    February 11, 2012 at 11:09 PM

    lumayan hadiahnya
    Liza @ Adzriel AB recently posted..Dah balik dah! Spot check keliling kereta mesti tak lupa!My Profile

  5. mfadhlan

    February 11, 2012 at 10:05 PM

    done…silalah merajin2kan diri blogwalking blog teman
    mfadhlan recently posted..Bahaya Penyakit Leptospirosis-Kencing TikusMy Profile

  6. puanbee

    February 11, 2012 at 5:38 PM

    Kalau dapat tidur pun tk lena kan faizal..

    ok dah buat disana semalam .. moga berjaya
    puanbee recently posted..Antara Cabaran Ketika Hendak Turun Kan Berat BadanMy Profile

  7. Bang Iwan

    February 11, 2012 at 4:05 PM

    Saya akan memberikan 5 mata untuk bro Faisal.. Moga bisa berjaya.
    Bang Iwan recently posted..Say No To Valentine’s DayMy Profile

  8. fiezahkecik

    February 11, 2012 at 11:12 AM

    done. good luck ye 🙂
    fiezahkecik recently posted..Bukan Calang Calang Express GiveawayMy Profile

  9. yangbaik

    February 11, 2012 at 9:36 AM

    datang singgah beri sokongan kepada kengkawan…
    yangbaik recently posted..Sudah tertunaikah amanahMy Profile

  10. Azman

    February 11, 2012 at 9:16 AM

    Siapa yang tak mengidam macbook tu,Kalau saya pun nak orang nak bagi free.Semoga berjaya.
    Azman recently posted..Sms Scam! Power RootMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge