Home LIFESTYLE Oh Yuna Apa Yang Best Sangat Pasal Yuna Ni?

Oh Yuna Apa Yang Best Sangat Pasal Yuna Ni?

1751
17

yunalis zarai atau yuna penyanyi wanita yang aku pun x tau dimana best nya pasal penyanyi ni. tapi kenapa ramai sangat yang minat dia ek..apa yang istimewa nya si yuna ni. dah banyak kali gak lah dia datang buat show kat tempat aku belajar tapi aku tetap masih tak boleh meminati dia.

semua lagu yang yuna nyanyikan sedikut pun aku tak faham, muzik dia pun tak ada yang spesel aku tgk. macam mana lah dia boleh masuk ajl tapi nasib baik tak pernah menang.

untuk lagu penakut pula sepatah haram aku x suka part dalam lagu tu, yang aku dengar hanya ini tidak adil sampai lah ke akhir lagu. memang patut la lagu tu kena tarik balik anugerah lagu terbaik AIM hari tu. lirik seriously tak bermakna.

nak kata lawa ermmm yang tu kena pikir 2 kali. nak kata comel dia bertudung pun aku x tau nak kata apa comel lagi si heliza.

apa pun biarlah si dia. maybe ada yg spesel yg aku tak nampak dekat si yuna ni. apa pun ni bukan entry nak kutuk si yuna yer. kepada fan yuna sorry aku just luah kan pendapat aku jer…

harap AJL nanti hanya lagu yg betol2 layak di nobat kan sebagai anugrah juara lagu…

Anugerah Juara Lagu (AJL26) Pada 29 Januari 2012

Anugerah Juara Lagu Tv3 Online Streaming

Laman rasmi TV3

Siaran Langsung:

Masa: Jam 9.00 malam

Tempat: Stadium Bukit Jalil

17 COMMENTS

  1. die seorang artis yg x mengutip populariti murahan. Die artis yang profesional dan matang.Sore , muzik n lagu2 die unik.mungkin die x cantik, tp die sangat manis

  2. inilah pandangan orang yang mengikut perasaan tanpa ilmu dan pemahaman yang jelas tentang nilai artistik dlm musik… 🙂 setiap insan dilahirkan dengan kelebihan masing2.. daripada penulisan penulis ini, nampak sangat tahap dlm pemahaman musik si penulis sangatlah below average.. yang membuat penilaian utk AJL adalah yg expertise dlm music field. jadi siapakah penulis utk mempertikaikan dan memberi pendapat sebegini rupa menghentam seseorang. nilai dahulu ilmu pengetahuan yg ada setakat mana,sebelum menyuarakan pendapat yg lebih mencerminkan kedaifan ilmu kita.. 🙂 yer masing2 mempunyai hak utk bersuara..bukankah lebih indah kalau menulis ssuatu yang berilmiah dan bermanfaat utk semua pembaca, berbanding menyenaraikan kelemahan2 org lain(yg mana hanya berdasarkan pendapat peribadi). a long way to go in blogging life,good luck bro! salam. 🙂

  3. helo..helo…
    betol tak tekaan aku ini…
    awan nano menang le cik faizal.. yuhhu..
    memang layak dia menang.

    apapon sib baek bukan yuna atau najwa latif.
    canner la boleh masuk AJL…. .. ops!

  4. Masing-masing ada keistimewaan sendiri. Yuna tu mungkin unik pada pandangan mata fan dia kot. 🙂

    p/s: Mlm ni Najwa Latif menang kot, AJL sekarang kan byk keputusan ‘mengejutkan’…

  5. giler…kaw kaw punya kutuk….huhuhuhu…
    seriusly aku pun xsuka yuna…tak tahu knapa lagu dia penakut nga gadis semasa tu blh msk final….ntahlah doniaaaaaaaaaaa
    tp yang lagi aku tak paham si najwa latif tu….ya ampunnnnnnnnnnnnnnnnn tolonglah….klau budak tu menang rasanyer tahun depan malas dah aku tgk ajl ni…

  6. rindu AJL dulu time zama zaiton sameon. Huhu! Zaman siti menang jerat percintaan, aisyah punya lagu, ziana zain. Sudirman. Sob2. Sedih! Sekarang….. lagu pun entah pape sume orang boleh nyanyi. dia ramai penyokong sebab dia popularkan lagu genre indie. i guess lah. tapi tak minat juga. haha!

  7. saya pun punya perasaan yang sama… serius..
    serius tak faham.

    suara mantap??, rasa tak la..
    tone lagu mendatar je..
    ada ke lagu dia tone tinggi-tinggi yang boleh dikatakan mencabar
    kiranya kalau nak nyanyi lagu dia… kena fikir 5-6 kali.. sebab akut tak terbawa piching tinggi tu.

    wah, bukan nak kutuk lebih, tapi ini la yang aku rasa, tak tau mana lagi nak korek kenapa everytime dia boleh masuk final… .

      • pendapat awak menampakan awak tak tau apa2 tau dgr sedap je.. tp juri kan lebih arif. jgn ingat pendapat awak tu menampakan awak pandai menilai lagu… klau tak suka tak pe.. org lain suka dan apa yg awak suka jgn ingat org lain pun suka… sama je tapi bezenya org lain dgn awak.. org lain tak kutuk mcm awak dan seangkatan dgn awak… tu je

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here