Faizal Fredley
ruang iklan

KBBA_WEB_TTO_Facial_Cleanser_Asfan_banner

Macbook Air – First Giveaway FaizalFredley.Com

AKU NAK MACBOOK AIR DARI DENAIHATI

makan hati tengok org guna macbook air depan aku.

perghhh..tiba-tiba rasa macam nak guna macbook air jer…hahah….nampak macam smart gak macbook ni…lagi senang nak main blog.. biasalah bila blogger ni blog menjadi keutamaan. berada 8 jam depan laptop pun terasa 1 jam jer, tu pun kalau internet laju kalau internet slow hampeh ler…8 jam rasa macam 8 tahun kan…

kali ni contest denaihati aku teringin sangat nak menang dan dapatkan macbook air….memang mudah untuk aku kerja kan blog-blog aku yang banyak tergendala tu..

so korang-korang tu yang nak bantu aku menang ni boleh la slow2 like entry, tweet dan shared G+1 kat bawah entry ni okeh..

kali ni terlalu ramai otai blogger yang join contest ni so aku rasa memang peluang nak menang tu cukup tipis giler-gilerrrrr…

bagi aku macbook cukup berguna bagi seorang blogger yang selalu terlibat dengan aktiviti outdoor disebabkan ianya mudah dibawa kemana dan memudah untuk update blog dan sentiasa update mengenai isu semasa..

ciri-ciri yang menarik ini telah berjaya memikat hati aku untuk memiliki gadget tablet yang cukup untuk memudahkan kerja aku sebagai seorang student dan dalam masa yang sama aku boleh juga menjadi seorang blogger yang aktif. maklumlah duit perbelanjaan aku buat masa sekarang melalui blog kalau blog tak jalan makna nya duit perbelanjaan aku pun secara automatik akan tersekat.

OH MACBOOK AIR

aku dah jatuh cinta giler ngan benda ni….kalau x menang mau menangis 7 hari 7 malam ni

ini lah salah satu sebab utama mengapa aku terlalu inginkan macbook air dalam hidup aku. dengan macbook air aku boleh bekerja dimana-mana sahaja tanpa perlu aku bawa laptop acer aspire 4315 yang agak besar dan berat dan semestinya ianya boleh membuatkan hidup aku bertambah sistematik.

kini denaihati sedia merealisasikan impian untuk aku memiliki sebuah ipad2 dalam hidup aku dengan mengadakan sebuah contest gadget impian. nak beli menggunakan wang sendiri sungguh aku tak mampu dengan status aku sebagai seorang student yang sentiasa memerlukan perbelanjaaan dari segi wang yang agak banyak.

memandangkan iphone 4 sudah aku miliki jadi aku rasa macbook air atau ipad2 lebih diperlukan dalam hidup aku….

tapi kalai dapat DSLR pun ok gak..dah lama aku nak beli DSLR tapi tak mampu….

First Giveaway FaizalFredley.Com 

Hadiah Giveaway FaizalFredley.Com

2 hadiah akan disediakan jean Paul Gaultier Dan Issey Miyaki..satu untuk lelaki dan satu untuk perempuan…pemenang akan ditentukan melalui random.org

ni perfume bagi wanita  issey miyaki ni merupakan salah satu jenama yang paling top antara perfume  wanita. harga mencecah ratusan ringgit yer..

ni pulak hadiah giveaway  bagi lelaki, jean paul gaultier…..antara jenama yg paling top diantara perfume lelaki…

SYARAT JOIN GIVEAWAY

  1. Like Entry ni..
  2. Shared G+1 untuk entry ni
  3. Tweet di Twitter
  4. Follow blog Faizalfredley.com Dan like fan page Blog Faizal Fredley Dot Com
  5. Buat Satu Entry Untuk Menyatakan anda join First Giveaway FaizalFredley.com (Tajuk Entry First Giveaway Jean Paul Gaultier Dan Issey Miyaki  by FaizalFredley.Com) dan link kan e entry ini
  6. Hantarkan Komen menyatakan anda join giveaway di entry ini.
  7. Tarikh tamat giveaway akan diberitahu kemudian

 

“Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.comAnarm.neteQurban.comSilver Asia Sdn BhdKedai Kak Siti, Rakan Niaga Al Ansar dan Serverfreak“.

Denai.my - Catatan kembara seantero dunia

262 thoughts on “Macbook Air – First Giveaway FaizalFredley.Com

  1. chii

    err..nape ramai komen mengatakan faizal nak ipad 2 eh…musykil plak chii dibuatnya…heheh..apa pun..semoga impian untuk dptkan macbook air..akan berjaya..

  2. Denaihati

    Sekali lagi jutaan terima kasih diucapkan kerana berjaya menjadi peserta Contest Gadget Impian peringkat 1 dan semoga berjaya. berusaha, berdoa dan bertawakal kepada Allah s.w.t. insyaAllah.

    Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini contest dari masa kesemasa.

  3. zaMir

    iPad2 memang best!!!! aku dah try….Galaxy tab 10.1 tu pun best jugak..tapiii…mmg tak dinafikan yg iPad punya touch sensor tu mmg cekap dari Galaxy tab…kan best klau bleh gabung 2 2 nih…

    wehhh…best giler hadiah GA ko…aku suka kot bau perfume jean paul gaultier tu….sedapppp giler….feveret…nak join!!! nak join!!… ^___^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge