First Giveaway Jean Paul Gaultier Dan Issey Miyaki by FaizalFredley.Com Dan Contest Denaihati

Macbook Air – First Giveaway FaizalFredley.Com

AKU NAK MACBOOK AIR DARI DENAIHATI

makan hati tengok org guna macbook air depan aku.

perghhh..tiba-tiba rasa macam nak guna macbook air jer…hahah….nampak macam smart gak macbook ni…lagi senang nak main blog.. biasalah bila blogger ni blog menjadi keutamaan. berada 8 jam depan laptop pun terasa 1 jam jer, tu pun kalau internet laju kalau internet slow hampeh ler…8 jam rasa macam 8 tahun kan…

kali ni contest denaihati aku teringin sangat nak menang dan dapatkan macbook air….memang mudah untuk aku kerja kan blog-blog aku yang banyak tergendala tu..

so korang-korang tu yang nak bantu aku menang ni boleh la slow2 like entry, tweet dan shared G+1 kat bawah entry ni okeh..

kali ni terlalu ramai otai blogger yang join contest ni so aku rasa memang peluang nak menang tu cukup tipis giler-gilerrrrr…

bagi aku macbook cukup berguna bagi seorang blogger yang selalu terlibat dengan aktiviti outdoor disebabkan ianya mudah dibawa kemana dan memudah untuk update blog dan sentiasa update mengenai isu semasa..

ciri-ciri yang menarik ini telah berjaya memikat hati aku untuk memiliki gadget tablet yang cukup untuk memudahkan kerja aku sebagai seorang student dan dalam masa yang sama aku boleh juga menjadi seorang blogger yang aktif. maklumlah duit perbelanjaan aku buat masa sekarang melalui blog kalau blog tak jalan makna nya duit perbelanjaan aku pun secara automatik akan tersekat.

OH MACBOOK AIR

aku dah jatuh cinta giler ngan benda ni….kalau x menang mau menangis 7 hari 7 malam ni

ini lah salah satu sebab utama mengapa aku terlalu inginkan macbook air dalam hidup aku. dengan macbook air aku boleh bekerja dimana-mana sahaja tanpa perlu aku bawa laptop acer aspire 4315 yang agak besar dan berat dan semestinya ianya boleh membuatkan hidup aku bertambah sistematik.

kini denaihati sedia merealisasikan impian untuk aku memiliki sebuah ipad2 dalam hidup aku dengan mengadakan sebuah contest gadget impian. nak beli menggunakan wang sendiri sungguh aku tak mampu dengan status aku sebagai seorang student yang sentiasa memerlukan perbelanjaaan dari segi wang yang agak banyak.

memandangkan iphone 4 sudah aku miliki jadi aku rasa macbook air atau ipad2 lebih diperlukan dalam hidup aku….

tapi kalai dapat DSLR pun ok gak..dah lama aku nak beli DSLR tapi tak mampu….

First Giveaway FaizalFredley.Com 

Hadiah Giveaway FaizalFredley.Com

2 hadiah akan disediakan jean Paul Gaultier Dan Issey Miyaki..satu untuk lelaki dan satu untuk perempuan…pemenang akan ditentukan melalui random.org

ni perfume bagi wanita  issey miyaki ni merupakan salah satu jenama yang paling top antara perfume  wanita. harga mencecah ratusan ringgit yer..

ni pulak hadiah giveaway  bagi lelaki, jean paul gaultier…..antara jenama yg paling top diantara perfume lelaki…

SYARAT JOIN GIVEAWAY

  1. Like Entry ni..
  2. Shared G+1 untuk entry ni
  3. Tweet di Twitter
  4. Follow blog Faizalfredley.com Dan like fan page Blog Faizal Fredley Dot Com
  5. Buat Satu Entry Untuk Menyatakan anda join First Giveaway FaizalFredley.com (Tajuk Entry First Giveaway Jean Paul Gaultier Dan Issey Miyaki  by FaizalFredley.Com) dan link kan e entry ini
  6. Hantarkan Komen menyatakan anda join giveaway di entry ini.
  7. Tarikh tamat giveaway akan diberitahu kemudian

 

“Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.comAnarm.neteQurban.comSilver Asia Sdn BhdKedai Kak Siti, Rakan Niaga Al Ansar dan Serverfreak“.

“Every travel is a journey and every journey is a travel. No matter where you go, what you’re up to is a journey. Enjoy life, live with it and make peace of it. Our journey in life will end but not with our soul. Go beyond the journey and discover what life has to offer.”~Eacel Janubas~

262 Comments

  1. faizal fredley

    December 12, 2011 at 1:01 PM

    tq ct

  2. faizal fredley

    December 12, 2011 at 12:50 PM

    tq cik eyqa

  3. faizal fredley

    December 12, 2011 at 12:44 PM

    tq aiza

  4. Decrewz

    December 12, 2011 at 12:11 PM

    aku x sempat nak join..anyway gd luck

  5. Dauspozi

    December 12, 2011 at 12:10 PM

    gd luck bro….

  6. Cik Sofia

    December 12, 2011 at 12:07 PM

    gd luck utk fg…

  7. Cik Nurul Eyqa

    December 12, 2011 at 12:06 PM

    gd luck yer………..

  8. faizal fredley

    December 12, 2011 at 12:00 PM

    tq kodet……

  9. Cik Lala

    December 12, 2011 at 12:00 PM

    gd luck bro……….

  10. Cik Gadis

    December 12, 2011 at 11:44 AM

    semoga berjaya…

  11. faizal fredley

    December 12, 2011 at 11:42 AM

    tq krole….

  12. Budak Logam

    December 12, 2011 at 11:33 AM

    good luck bang

  13. Bangku Kosong

    December 12, 2011 at 11:32 AM

    semoga berjaya ff……

  14. Azlia Mj

    December 12, 2011 at 11:30 AM

    gd luck buat ff………..

  15. faizal fredley

    December 12, 2011 at 11:29 AM

    tq bulan.

  16. Alal

    December 12, 2011 at 11:29 AM

    dtg support………..

  17. Aizamia

    December 12, 2011 at 11:29 AM

    gd luck bro…..

  18. Adamxis

    December 12, 2011 at 11:25 AM

    adam dtg support ff

  19. Taufik Helios

    December 12, 2011 at 11:22 AM

    gd luck abam nsem..

  20. Amal Espraza

    December 12, 2011 at 11:20 AM

    ada pelung ko nak menng ni weh…

  21. Fadah

    December 12, 2011 at 11:19 AM

    gd luck…fadahharap ff menang gak..

  22. Blog Itik Kuning

    December 12, 2011 at 11:17 AM

    semoga berjaya yer

  23. Arya Putra

    December 12, 2011 at 11:16 AM

    gd luck yer faizal fredley

  24. Izamir Ridwan

    December 12, 2011 at 11:14 AM

    gd luck faizal

  25. Yuyu Lar

    December 12, 2011 at 11:13 AM

    gq luck..nanti leh blanja aku…

  26. Ustaz Love

    December 12, 2011 at 11:12 AM

    ustaz doakan ff menang yer..

  27. Syedgraphix

    December 12, 2011 at 11:11 AM

    macbook impian aku gak…memang best..

  28. faizal fredley

    December 12, 2011 at 11:11 AM

    tq weh…@farhan…

  29. Syafiq Rosli

    December 12, 2011 at 11:10 AM

    gd luck…..macbook terbaik..

  30. Syafik Way

    December 12, 2011 at 11:10 AM

    gd luck giler…

  31. Sunnah Sakura

    December 12, 2011 at 11:09 AM

    gd luck gak ff

  32. Puteri Katek

    December 12, 2011 at 11:09 AM

    gd luck ff….semoga berjaya..katek sokong ff

  33. Pendekar Berkuda

    December 12, 2011 at 11:07 AM

    untung ler….

  34. Nazirul Hazwan

    December 12, 2011 at 11:06 AM

    hahaha..ko pun join ka? ada harapan nak menang ker?

  35. Miss Senget

    December 12, 2011 at 11:02 AM

    gd luck ff

  36. Mish Lolly

    December 12, 2011 at 11:01 AM

    mish pun harap ff menang..nanti shared la macbook tu kalau menang..

  37. Fakhrul

    December 12, 2011 at 10:59 AM

    boh gd luck deh….mahal gak nate macebook tu…

  38. Qaseh Raihan

    December 12, 2011 at 10:58 AM

    macbook air tu….mahal kot…

  39. Kak Izan

    December 12, 2011 at 10:57 AM

    gd luck yer ff

  40. Kak Ellen

    December 12, 2011 at 10:56 AM

    kak ellen pun sokong ff

  41. Kak Chik Ella

    December 12, 2011 at 10:54 AM

    kak cik hrap ff emnang yer…

  42. Iqbal Hakimi

    December 12, 2011 at 10:54 AM

    gd luck weh….terlalu ramai pesaing…

  43. Hazwan

    December 12, 2011 at 10:53 AM

    somga berjaya…wan sopport ko..

  44. Gne Sop

    December 12, 2011 at 10:52 AM

    good luck ff

  45. Blog Uncle

    December 12, 2011 at 10:51 AM

    gd luck ff..uncle support u….

  46. Belalang

    December 12, 2011 at 10:50 AM

    macbook air memang terbaik…

  47. Afiq Bukhari

    December 12, 2011 at 10:50 AM

    dah lama x masuk blog ko…anyway gd luck yer..

  48. Admiral Hafiz

    December 12, 2011 at 10:49 AM

    harap ko menang…

  49. Abg Terror

    December 12, 2011 at 10:48 AM

    gd luck ff…at support ko

  50. Qamarguyz

    December 12, 2011 at 10:47 AM

    gd luck ye

  51. Khadari

    December 12, 2011 at 10:47 AM

    semoga berjaya bro..

  52. Ady Budika

    December 12, 2011 at 10:46 AM

    gd luck weh…..

  53. Hizami Rahim

    December 12, 2011 at 10:43 AM

    gd luck…

  54. hamzah ian

    December 12, 2011 at 10:43 AM

    aku rasa ko kalah kot..hahahha

  55. zelo55

    December 12, 2011 at 10:42 AM

    semoga berjaya….

  56. Yana MIB

    December 12, 2011 at 10:40 AM

    gd luck weh..

  57. Cik Gayah Spears

    December 12, 2011 at 10:39 AM

    gd luck….

  58. Ini Ialah Aku

    December 12, 2011 at 10:38 AM

    semoga berjaya……

  59. ARC

    December 12, 2011 at 10:37 AM

    dg luck bro..

  60. Isteri Encik Bard

    December 12, 2011 at 10:36 AM

    gd luck ff….ieb support u…

  61. Solehin Zubir

    December 12, 2011 at 10:35 AM

    smoga berjaya….

  62. Alan Iskandar Shah

    December 12, 2011 at 10:34 AM

    gd luck yer….

  63. faizal fredley

    December 12, 2011 at 10:30 AM

    tq yer..gd luck..

  64. faizal fredley

    December 10, 2011 at 9:00 AM

    ok…..terjah….

  65. faizal fredley

    December 10, 2011 at 8:44 AM

    tq weh..doa doa kan lah yer..tp jauh ketinggalan ni

  66. faizal fredley

    December 10, 2011 at 8:38 AM

    join jer bro….hehe

  67. tips

    December 9, 2011 at 7:43 PM

    mewahnya hadiah ini.. 🙂

  68. just alone

    December 8, 2011 at 9:51 PM

    gud luck..
    sila masuk >>>>> hackers-malaysia.blogspot.com

  69. sengat

    December 7, 2011 at 12:24 AM

    gud luck!!!

  70. Bosco d'Glamor

    December 5, 2011 at 11:53 AM

    support | good luck ^^

  71. n@n@

    December 5, 2011 at 10:42 AM

    done like FB, RT, G+ and komen..

    ^___*

    gud luck

    siap follow ur twitter ^^

    http://yuslianayusof.blogspot.com/2011/11/contest-gadjet-impian-by-denaihati_19.html

  72. zie fauzi

    December 4, 2011 at 11:54 PM

    datang singgah buat klik apa yg patut… Good luck..

  73. yangbaik

    December 3, 2011 at 11:24 PM

    Yangbaik datang bagi sokongan… selamat berusaha dan semoga berjaya mencapai idaman kalbu…

    good luck..
    🙂

    • faizal fredley

      December 10, 2011 at 9:00 AM

      hohooho…susah gak nak mnang ni……anyway tq yer…

  74. Bumilangkawi

    December 3, 2011 at 4:53 PM

    Gud luck ya.. 🙂

    Belanja sy Like @ Bumilangkawi Homestay

  75. chii

    December 3, 2011 at 10:46 AM

    datang sekadar nak memeriahkan majlis lagi di sini..ehehe

  76. paihujey

    December 3, 2011 at 10:32 AM

    wah,dah 4k like tu bro..banyak tu..masa pun dipanjangkan lagi ni..nak kejar bro sempat ke tak ni..hehe

    • faizal fredley

      December 10, 2011 at 8:57 AM

      sempat….fb like jer byk bro….yg lain hancurr…

  77. ariff

    December 3, 2011 at 1:04 AM

    +1 dah. huhu

  78. Myra Jay

    December 3, 2011 at 12:00 AM

    Good luck ye 🙂

  79. kakyong

    December 2, 2011 at 9:56 PM

    kakyong dah klik semua button & support u & join GA

    http://www.kakyong.com/2011/12/first-giveaway-jean-paul-gaultier-dan.html

  80. nizam

    December 2, 2011 at 4:25 PM

    gud luck sek kito…
    klik blako doh bute2 hok ado…hehehe

  81. areliff

    November 30, 2011 at 9:16 PM

    hye datang dari contest denaihati…
    jemput2 datang, komen2, and like2 sini ye 🙂 |DenaiHati Impian Menjadi Kenyataan|

  82. Chenta Hati

    November 27, 2011 at 8:39 AM

    Salam,Ff ko gune je PTPTN tu….hehe..

    Chenta was here!!!!!

  83. kuazmi

    November 25, 2011 at 2:48 PM

    teringin jugakk nak ada macbook air T^T

  84. cikgu naman

    November 24, 2011 at 6:01 PM

    fuhhh..4k likes?(sambil geleng² kepala)..hehe

  85. faizal fredley

    November 23, 2011 at 4:54 AM

    ko pun dah byk tu….

  86. nik

    November 22, 2011 at 7:55 PM

    fuhyyyyooooo!dah 3k like!tahniah:)

  87. wazy

    November 22, 2011 at 3:20 PM

    good lcuk bro

  88. Myra Jay

    November 22, 2011 at 1:53 PM

    Nnati nak join GA Bro la, mana tau dapat adiah perfume..
    Bestnyerrr..
    Cheq suka kumpul botol perfume nieh 🙂

    http://normj1001.blogspot.com/2011/11/canon-eos-1100d-gadjet-impianku.html

    • faizal fredley

      November 22, 2011 at 5:54 PM

      ok..jagn lupa join yer….gd luck utk cntest denaihati..

  89. Myra Jay

    November 22, 2011 at 1:52 PM

    Wahhh dah kumpul banyak Like…
    Tahniah dan Good luck ye..

    Myra bab like tu jauh ketinggalan..huhuuu

    http://normj1001.blogspot.com/2011/11/canon-eos-1100d-gadjet-impianku.html

  90. chii

    November 22, 2011 at 12:15 PM

    err..nape ramai komen mengatakan faizal nak ipad 2 eh…musykil plak chii dibuatnya…heheh..apa pun..semoga impian untuk dptkan macbook air..akan berjaya..

  91. kimmie

    November 22, 2011 at 11:03 AM

    good luck!!! dah LIKE dan G+ tanda sokongan.

  92. n@n@

    November 22, 2011 at 9:35 AM

    done vote 4 u

    ^__^

    wink wink !!

    mintak jasa baik semua

    1. komen,
    2. like FB,
    3. retweet Twitter and
    4. klik Google +1

    di entri terbaru nana tq

    http://yuslianayusof.blogspot.com/2011/11/contest-gadjet-impian-by-denaihati_19.html

  93. kaizen

    November 22, 2011 at 7:23 AM

    perrghhhh! 3k like? perghhhH!!!!

  94. ariff

    November 22, 2011 at 1:43 AM

    pergh. 3k like dah

    • faizal fredley

      November 22, 2011 at 5:57 PM

      erm…..ramai lgi yg tinggi ko..ko pun peluang cerah ni…

  95. inasepi

    November 21, 2011 at 11:42 PM

  96. Cik Nin

    November 21, 2011 at 11:05 PM

    • faizal fredley

      November 22, 2011 at 5:58 PM

      tq cik nin…terima kasih join giveaway ni yer…selalu la dtg sini untuk update menagenai giveaway ini..

  97. zie fauzi

    November 21, 2011 at 9:16 PM

    datang melawat rakan contest… semoga berjaya yer.. tgk angka button2 tu mcm peluang cerah…

    • faizal fredley

      November 23, 2011 at 4:56 AM

      harap2 lah kan….gd luck utk u gak…nnti saya dtg komn…..

  98. inahasan

    November 21, 2011 at 8:12 PM

  99. Denaihati

    November 21, 2011 at 5:58 PM

    Sekali lagi jutaan terima kasih diucapkan kerana berjaya menjadi peserta Contest Gadget Impian peringkat 1 dan semoga berjaya. berusaha, berdoa dan bertawakal kepada Allah s.w.t. insyaAllah.

    Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini contest dari masa kesemasa.

  100. bardboo

    November 21, 2011 at 2:11 PM

    erk dah seribu like?? pengsan mak nak kejar..huhu…

  101. paihujey

    November 21, 2011 at 1:41 PM

    dah 1k tu like..memang tak terkejar dah ni..just support jela ni..haha..good luck bro..

  102. Fathiah Jasni

    November 21, 2011 at 1:14 PM

    mak aii.. fb like dah lebih 1k kot..

    all the best 🙂

  103. Hazmin Hamudin

    November 21, 2011 at 8:48 AM

    semoga berjaya dapat gadget yang dikehendaki.. 🙂

    • faizal fredley

      November 22, 2011 at 5:47 PM

      terima kasih join giveaway ni yer…selalu la dtg sini untuk update menagenai giveaway ini..

  104. Mochan

    November 21, 2011 at 1:58 AM

    Pemenang dipilih secara random ke? 😉

  105. chii

    November 21, 2011 at 12:15 AM

    wahh..perfume issey miyaki tu..
    apa pun..gud luck juga dari chii ya

  106. faizal fredley

    November 20, 2011 at 4:09 PM

    tq….

  107. faizal fredley

    November 20, 2011 at 4:04 PM

    yeke? x perasan lak..hehee

  108. Cik Rose Cute

    November 20, 2011 at 1:36 PM

  109. afiqaiman

    November 20, 2011 at 11:09 AM

    pergh 1k like, hg ada peluang besar nk mng ni hoho

  110. eyriqazz

    November 20, 2011 at 1:33 AM

    ipad 2 memang best…dah kasi pinjamkan kat adik,sampai skang ada dgn dia lagi..hik3…

    • faizal fredley

      November 20, 2011 at 4:03 PM

      tapi aku nak macbook air..hehe..kalau rezeki ada la..

  111. puanbee

    November 20, 2011 at 1:01 AM

    wah nak join giveaway tu nanti lah siyoknyeee

  112. Cahaya Hidup

    November 19, 2011 at 11:09 PM

    salam tuan blog,
    good luck untk usaha mndptkan ipad tu….
    btw,CH join GA ya….. =)

    http://ceriteragadis87.blogspot.com/2011/11/first-giveaway-jean-paul-gaultier-dan.html

  113. ejam

    November 19, 2011 at 9:49 PM

    semoga tuan blog akan mencapai impian untuk memiliki gajet yg diidamkan tersebut.

  114. Kate

    November 19, 2011 at 9:41 PM

    Mcmna nk buat? x phm la.. sy dh like dh page2 tu..

    • faizal fredley

      November 20, 2011 at 3:59 PM

      buat apa? join giveaway ker? buat jer entry pastu paste kat sini…

  115. faizal fredley

    November 19, 2011 at 7:37 PM

    yeke?? ayoooo…mac book pro la best kalau cam tu kan

  116. faizal fredley

    November 19, 2011 at 7:35 PM

    hehehe….memang best nampak..

  117. yanmie

    November 19, 2011 at 6:51 PM

    Salam,

    ipad2 memang best 🙂
    good luck yea

  118. Joel Leslie

    November 19, 2011 at 5:30 PM

    salam kenal 😉

    bestnya kalau dapat iPad 2 tu. pelbagai kegunaan! Yeahhh! 😀

    btw, saya join giveaway awak yg awesome tu! 🙂 mgoa moga ada rezeki utk saya. ameeen 🙂

    http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/11/first-giveaway-jean-paul-gaultier-dan.html

    thank youu!

  119. zaMir

    November 19, 2011 at 4:49 PM

    iPad2 memang best!!!! aku dah try….Galaxy tab 10.1 tu pun best jugak..tapiii…mmg tak dinafikan yg iPad punya touch sensor tu mmg cekap dari Galaxy tab…kan best klau bleh gabung 2 2 nih…

    wehhh…best giler hadiah GA ko…aku suka kot bau perfume jean paul gaultier tu….sedapppp giler….feveret…nak join!!! nak join!!… ^___^

    • faizal fredley

      November 19, 2011 at 7:58 PM

      join ler..hahaahah..mane tau menang…

      • zaMir

        November 20, 2011 at 1:32 PM

        aku try curi masa nak buat entry nnt…

        • faizal fredley

          November 20, 2011 at 3:58 PM

          hhahaahah….x per….cari2..jumpa tu buat lah..

  120. nik

    November 19, 2011 at 4:35 PM

    good luck untuk anda!:)

  121. azura

    November 19, 2011 at 3:24 PM

    samala kita pilih ipad2…tapi saya spesifikkan lagi sebab nak warna putih…caiyok leftenen

  122. puanbee

    November 19, 2011 at 2:42 PM

    moga berjaya ye .. hurm saingan hebat ni

  123. kembatolo

    November 19, 2011 at 12:48 PM

    aku nak ipad! menang nanti belah dua eh? haha

  124. TunTeja

    November 19, 2011 at 12:47 PM

    memula nak pilih ipad2..tapi tetibe nak pilih galaxy pulak.hehe..pape pun good luck.

    • faizal fredley

      November 19, 2011 at 7:31 PM

      gaLaxy s2 ker??? aku dah ada iphone….malas nak amik galaxy s2

  125. belalang

    November 19, 2011 at 12:47 PM

    sememangnya belalang juga sangat menginginkan ipad 2… serius ada jer duit lebih mmg nak sambar sbijik… 🙂

  126. syamila

    November 19, 2011 at 12:22 PM

    ipad 2 mmg best… nak sambar tk mampu… huhuhu…

    gud luck yea…ada rezeki tk kemana…isya allah…

    • faizal fredley

      November 19, 2011 at 7:30 PM

      tq..kalau ada rezeki x kemanakna…

      • syamila

        November 22, 2011 at 4:56 PM

        betul tu…tp kena selari dgn usaha kan…baru jadi kenyataan….insya allah…

        dh ramai yg vote ni…ada potensi besar dh ni… 😉

        • faizal fredley

          November 22, 2011 at 5:42 PM

          btol tu…..tp org lain lagi rmai yg dpt like…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge