Faizal Fredley

Traveling in Style

Macbook Air – First Giveaway FaizalFredley.Com

AKU NAK MACBOOK AIR DARI DENAIHATI

makan hati tengok org guna macbook air depan aku.

perghhh..tiba-tiba rasa macam nak guna macbook air jer…hahah….nampak macam smart gak macbook ni…lagi senang nak main blog.. biasalah bila blogger ni blog menjadi keutamaan. berada 8 jam depan laptop pun terasa 1 jam jer, tu pun kalau internet laju kalau internet slow hampeh ler…8 jam rasa macam 8 tahun kan…

kali ni contest denaihati aku teringin sangat nak menang dan dapatkan macbook air….memang mudah untuk aku kerja kan blog-blog aku yang banyak tergendala tu..

so korang-korang tu yang nak bantu aku menang ni boleh la slow2 like entry, tweet dan shared G+1 kat bawah entry ni okeh..

kali ni terlalu ramai otai blogger yang join contest ni so aku rasa memang peluang nak menang tu cukup tipis giler-gilerrrrr…

bagi aku macbook cukup berguna bagi seorang blogger yang selalu terlibat dengan aktiviti outdoor disebabkan ianya mudah dibawa kemana dan memudah untuk update blog dan sentiasa update mengenai isu semasa..

ciri-ciri yang menarik ini telah berjaya memikat hati aku untuk memiliki gadget tablet yang cukup untuk memudahkan kerja aku sebagai seorang student dan dalam masa yang sama aku boleh juga menjadi seorang blogger yang aktif. maklumlah duit perbelanjaan aku buat masa sekarang melalui blog kalau blog tak jalan makna nya duit perbelanjaan aku pun secara automatik akan tersekat.

OH MACBOOK AIR

aku dah jatuh cinta giler ngan benda ni….kalau x menang mau menangis 7 hari 7 malam ni

ini lah salah satu sebab utama mengapa aku terlalu inginkan macbook air dalam hidup aku. dengan macbook air aku boleh bekerja dimana-mana sahaja tanpa perlu aku bawa laptop acer aspire 4315 yang agak besar dan berat dan semestinya ianya boleh membuatkan hidup aku bertambah sistematik.

kini denaihati sedia merealisasikan impian untuk aku memiliki sebuah ipad2 dalam hidup aku dengan mengadakan sebuah contest gadget impian. nak beli menggunakan wang sendiri sungguh aku tak mampu dengan status aku sebagai seorang student yang sentiasa memerlukan perbelanjaaan dari segi wang yang agak banyak.

memandangkan iphone 4 sudah aku miliki jadi aku rasa macbook air atau ipad2 lebih diperlukan dalam hidup aku….

tapi kalai dapat DSLR pun ok gak..dah lama aku nak beli DSLR tapi tak mampu….

First Giveaway FaizalFredley.Com 

Hadiah Giveaway FaizalFredley.Com

2 hadiah akan disediakan jean Paul Gaultier Dan Issey Miyaki..satu untuk lelaki dan satu untuk perempuan…pemenang akan ditentukan melalui random.org

ni perfume bagi wanita  issey miyaki ni merupakan salah satu jenama yang paling top antara perfume  wanita. harga mencecah ratusan ringgit yer..

ni pulak hadiah giveaway  bagi lelaki, jean paul gaultier…..antara jenama yg paling top diantara perfume lelaki…

SYARAT JOIN GIVEAWAY

  1. Like Entry ni..
  2. Shared G+1 untuk entry ni
  3. Tweet di Twitter
  4. Follow blog Faizalfredley.com Dan like fan page Blog Faizal Fredley Dot Com
  5. Buat Satu Entry Untuk Menyatakan anda join First Giveaway FaizalFredley.com (Tajuk Entry First Giveaway Jean Paul Gaultier Dan Issey Miyaki  by FaizalFredley.Com) dan link kan e entry ini
  6. Hantarkan Komen menyatakan anda join giveaway di entry ini.
  7. Tarikh tamat giveaway akan diberitahu kemudian

 

“Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.comAnarm.neteQurban.comSilver Asia Sdn BhdKedai Kak Siti, Rakan Niaga Al Ansar dan Serverfreak“.

262 Comments

Add a Comment
  1. aku x sempat nak join..anyway gd luck

  2. gd luck bro….

  3. ada pelung ko nak menng ni weh…

  4. gd luck…fadahharap ff menang gak..

  5. gq luck..nanti leh blanja aku…

    1. no problem..tu pun kalau menang..hahaha

  6. ustaz doakan ff menang yer..

  7. macbook impian aku gak…memang best..

  8. gd luck…..macbook terbaik..

  9. gd luck giler…

  10. gd luck ff….semoga berjaya..katek sokong ff

  11. hahaha..ko pun join ka? ada harapan nak menang ker?

  12. mish pun harap ff menang..nanti shared la macbook tu kalau menang..

  13. boh gd luck deh….mahal gak nate macebook tu…

  14. macbook air tu….mahal kot…

  15. gd luck weh….terlalu ramai pesaing…

  16. somga berjaya…wan sopport ko..

  17. gd luck ff..uncle support u….

  18. macbook air memang terbaik…

    1. yup….memng best kan kalau dpt..

  19. dah lama x masuk blog ko…anyway gd luck yer..

  20. aku rasa ko kalah kot..hahahha

    1. dem…..ko promote ar kompen menang

  21. gd luck….

  22. gd luck yer….

  23. tq weh..doa doa kan lah yer..tp jauh ketinggalan ni

    1. memang mewah..sb tu susah nak menang

  24. gud luck..
    sila masuk >>>>> hackers-malaysia.blogspot.com

    1. tq bro……doak doakan lah yer…

    1. tq yer……harap2 boleh menang

    1. ok..tq…aku terjah ko lak sekrng..

  25. datang singgah buat klik apa yg patut… Good luck..

  26. Yangbaik datang bagi sokongan… selamat berusaha dan semoga berjaya mencapai idaman kalbu…

    good luck..
    :-)

    1. hohooho…susah gak nak mnang ni……anyway tq yer…

  27. datang sekadar nak memeriahkan majlis lagi di sini..ehehe

  28. wah,dah 4k like tu bro..banyak tu..masa pun dipanjangkan lagi ni..nak kejar bro sempat ke tak ni..hehe

    1. sempat….fb like jer byk bro….yg lain hancurr…

  29. gud luck sek kito…
    klik blako doh bute2 hok ado…hehehe

    1. tq bro….susah giler nk menang….

  30. hye datang dari contest denaihati…
    jemput2 datang, komen2, and like2 sini ye :) |DenaiHati Impian Menjadi Kenyataan|

  31. Salam,Ff ko gune je PTPTN tu….hehe..

    Chenta was here!!!!!

  32. teringin jugakk nak ada macbook air T^T

    1. hehehe….sapa x eringin kan….canggih…

  33. fuhhh..4k likes?(sambil geleng² kepala)..hehe

    1. 4like fb..yg lain hancusss….

  34. fuhyyyyooooo!dah 3k like!tahniah:)

  35. Nnati nak join GA Bro la, mana tau dapat adiah perfume..
    Bestnyerrr..
    Cheq suka kumpul botol perfume nieh :)

    http://normj1001.blogspot.com/2011/11/canon-eos-1100d-gadjet-impianku.html

    1. ok..jagn lupa join yer….gd luck utk cntest denaihati..

  36. Wahhh dah kumpul banyak Like…
    Tahniah dan Good luck ye..

    Myra bab like tu jauh ketinggalan..huhuuu

    http://normj1001.blogspot.com/2011/11/canon-eos-1100d-gadjet-impianku.html

    1. x per..kita sama2 support yer…..gd luck too

  37. err..nape ramai komen mengatakan faizal nak ipad 2 eh…musykil plak chii dibuatnya…heheh..apa pun..semoga impian untuk dptkan macbook air..akan berjaya..

    1. url pasal ipad2…x igt nk tukar dulu..heheh

  38. good luck!!! dah LIKE dan G+ tanda sokongan.

  39. done vote 4 u

    ^__^

    wink wink !!

    mintak jasa baik semua

    1. komen,
    2. like FB,
    3. retweet Twitter and
    4. klik Google +1

    di entri terbaru nana tq

    http://yuslianayusof.blogspot.com/2011/11/contest-gadjet-impian-by-denaihati_19.html

  40. perrghhhh! 3k like? perghhhH!!!!

    1. erm…..ramai lgi yg tinggi ko..ko pun peluang cerah ni…

    1. yeah…hidup harimau malaya…..

    1. tq cik nin…terima kasih join giveaway ni yer…selalu la dtg sini untuk update menagenai giveaway ini..

  41. datang melawat rakan contest… semoga berjaya yer.. tgk angka button2 tu mcm peluang cerah…

    1. harap2 lah kan….gd luck utk u gak…nnti saya dtg komn…..

    1. tq yer….utk giveaway somoga berjaya

  42. Sekali lagi jutaan terima kasih diucapkan kerana berjaya menjadi peserta Contest Gadget Impian peringkat 1 dan semoga berjaya. berusaha, berdoa dan bertawakal kepada Allah s.w.t. insyaAllah.

    Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini contest dari masa kesemasa.

  43. erk dah seribu like?? pengsan mak nak kejar..huhu…

  44. dah 1k tu like..memang tak terkejar dah ni..just support jela ni..haha..good luck bro..

    1. masih smpai lagi…don give up….

  45. mak aii.. fb like dah lebih 1k kot..

    all the best :)

    1. yeke??? ehhe…nnti aku terjah ko nyer…

  46. semoga berjaya dapat gadget yang dikehendaki.. :)

    1. terima kasih join giveaway ni yer…selalu la dtg sini untuk update menagenai giveaway ini..

  47. Pemenang dipilih secara random ke? 😉

    1. yup..akan dipilih secara random…

  48. wahh..perfume issey miyaki tu..
    apa pun..gud luck juga dari chii ya

    1. tq yer…nanti cek nama dlm list k

    1. tq….apa pun gd luck utk giveaway ni..

  49. pergh 1k like, hg ada peluang besar nk mng ni hoho

    1. lex bro..ada rezeki x kemana pom..hehe

  50. ipad 2 memang best…dah kasi pinjamkan kat adik,sampai skang ada dgn dia lagi..hik3…

    1. tapi aku nak macbook air..hehe..kalau rezeki ada la..

  51. wah nak join giveaway tu nanti lah siyoknyeee

  52. semoga tuan blog akan mencapai impian untuk memiliki gajet yg diidamkan tersebut.

  53. Mcmna nk buat? x phm la.. sy dh like dh page2 tu..

    1. buat apa? join giveaway ker? buat jer entry pastu paste kat sini…

  54. yeke?? ayoooo…mac book pro la best kalau cam tu kan

  55. hehehe….memang best nampak..

  56. Salam,

    ipad2 memang best :)
    good luck yea

    1. tq kak yan…pesaing terhebat….

  57. salam kenal 😉

    bestnya kalau dapat iPad 2 tu. pelbagai kegunaan! Yeahhh! 😀

    btw, saya join giveaway awak yg awesome tu! :) mgoa moga ada rezeki utk saya. ameeen :)

    http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/11/first-giveaway-jean-paul-gaultier-dan.html

    thank youu!

  58. iPad2 memang best!!!! aku dah try….Galaxy tab 10.1 tu pun best jugak..tapiii…mmg tak dinafikan yg iPad punya touch sensor tu mmg cekap dari Galaxy tab…kan best klau bleh gabung 2 2 nih…

    wehhh…best giler hadiah GA ko…aku suka kot bau perfume jean paul gaultier tu….sedapppp giler….feveret…nak join!!! nak join!!… ^___^

    1. join ler..hahaahah..mane tau menang…

      1. aku try curi masa nak buat entry nnt…

        1. hhahaahah….x per….cari2..jumpa tu buat lah..

  59. good luck untuk anda!:)

  60. samala kita pilih ipad2…tapi saya spesifikkan lagi sebab nak warna putih…caiyok leftenen

  61. moga berjaya ye .. hurm saingan hebat ni

    1. tq..puan bee pun saingan hebat gak ni….

  62. aku nak ipad! menang nanti belah dua eh? haha

  63. memula nak pilih ipad2..tapi tetibe nak pilih galaxy pulak.hehe..pape pun good luck.

    1. gaLaxy s2 ker??? aku dah ada iphone….malas nak amik galaxy s2

  64. sememangnya belalang juga sangat menginginkan ipad 2… serius ada jer duit lebih mmg nak sambar sbijik… :)

    1. heheh..belalang kerja kan….amik la satu

  65. ipad 2 mmg best… nak sambar tk mampu… huhuhu…

    gud luck yea…ada rezeki tk kemana…isya allah…

    1. tq..kalau ada rezeki x kemanakna…

      1. betul tu…tp kena selari dgn usaha kan…baru jadi kenyataan….insya allah…

        dh ramai yg vote ni…ada potensi besar dh ni… 😉

        1. btol tu…..tp org lain lagi rmai yg dpt like…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Travel Blog | Faizal Fredley | Walking in the Sky! © 2015 Frontier Theme