Macbook Air – First Giveaway FaizalFredley.Com

AKU NAK MACBOOK AIR DARI DENAIHATI

makan hati tengok org guna macbook air depan aku.

perghhh..tiba-tiba rasa macam nak guna macbook air jer…hahah….nampak macam smart gak macbook ni…lagi senang nak main blog.. biasalah bila blogger ni blog menjadi keutamaan. berada 8 jam depan laptop pun terasa 1 jam jer, tu pun kalau internet laju kalau internet slow hampeh ler…8 jam rasa macam 8 tahun kan…

kali ni contest denaihati aku teringin sangat nak menang dan dapatkan macbook air….memang mudah untuk aku kerja kan blog-blog aku yang banyak tergendala tu..

so korang-korang tu yang nak bantu aku menang ni boleh la slow2 like entry, tweet dan shared G+1 kat bawah entry ni okeh..

kali ni terlalu ramai otai blogger yang join contest ni so aku rasa memang peluang nak menang tu cukup tipis giler-gilerrrrr…

bagi aku macbook cukup berguna bagi seorang blogger yang selalu terlibat dengan aktiviti outdoor disebabkan ianya mudah dibawa kemana dan memudah untuk update blog dan sentiasa update mengenai isu semasa..

ciri-ciri yang menarik ini telah berjaya memikat hati aku untuk memiliki gadget tablet yang cukup untuk memudahkan kerja aku sebagai seorang student dan dalam masa yang sama aku boleh juga menjadi seorang blogger yang aktif. maklumlah duit perbelanjaan aku buat masa sekarang melalui blog kalau blog tak jalan makna nya duit perbelanjaan aku pun secara automatik akan tersekat.

OH MACBOOK AIR

aku dah jatuh cinta giler ngan benda ni….kalau x menang mau menangis 7 hari 7 malam ni

ini lah salah satu sebab utama mengapa aku terlalu inginkan macbook air dalam hidup aku. dengan macbook air aku boleh bekerja dimana-mana sahaja tanpa perlu aku bawa laptop acer aspire 4315 yang agak besar dan berat dan semestinya ianya boleh membuatkan hidup aku bertambah sistematik.

kini denaihati sedia merealisasikan impian untuk aku memiliki sebuah ipad2 dalam hidup aku dengan mengadakan sebuah contest gadget impian. nak beli menggunakan wang sendiri sungguh aku tak mampu dengan status aku sebagai seorang student yang sentiasa memerlukan perbelanjaaan dari segi wang yang agak banyak.

memandangkan iphone 4 sudah aku miliki jadi aku rasa macbook air atau ipad2 lebih diperlukan dalam hidup aku….

tapi kalai dapat DSLR pun ok gak..dah lama aku nak beli DSLR tapi tak mampu….

First Giveaway FaizalFredley.Com 

Hadiah Giveaway FaizalFredley.Com

2 hadiah akan disediakan jean Paul Gaultier Dan Issey Miyaki..satu untuk lelaki dan satu untuk perempuan…pemenang akan ditentukan melalui random.org

ni perfume bagi wanita  issey miyaki ni merupakan salah satu jenama yang paling top antara perfume  wanita. harga mencecah ratusan ringgit yer..

ni pulak hadiah giveaway  bagi lelaki, jean paul gaultier…..antara jenama yg paling top diantara perfume lelaki…

SYARAT JOIN GIVEAWAY

  1. Like Entry ni..
  2. Shared G+1 untuk entry ni
  3. Tweet di Twitter
  4. Follow blog Faizalfredley.com Dan like fan page Blog Faizal Fredley Dot Com
  5. Buat Satu Entry Untuk Menyatakan anda join First Giveaway FaizalFredley.com (Tajuk Entry First Giveaway Jean Paul Gaultier Dan Issey Miyaki  by FaizalFredley.Com) dan link kan e entry ini
  6. Hantarkan Komen menyatakan anda join giveaway di entry ini.
  7. Tarikh tamat giveaway akan diberitahu kemudian

 

“Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.comAnarm.neteQurban.comSilver Asia Sdn BhdKedai Kak Siti, Rakan Niaga Al Ansar dan Serverfreak“.

About Faizal Fredley

Winner of Favourite Travel Blog 2013 and Runner up Best Travel Blog 2014 in Malaysia Social Media Week (MSMW). A Telco Engineer by Profession. A Blogger and Traveler by Passion.

Comments

  1. tq ct

  2. tq cik eyqa

  3. tq aiza

  4. aku x sempat nak join..anyway gd luck

  5. gd luck bro….

  6. gd luck utk fg…

  7. gd luck yer………..

  8. tq kodet……

  9. gd luck bro……….

  10. semoga berjaya…

  11. tq krole….

  12. good luck bang

  13. semoga berjaya ff……

  14. gd luck buat ff………..

  15. tq bulan.

  16. dtg support………..

  17. gd luck bro…..

  18. adam dtg support ff

  19. gd luck abam nsem..

  20. ada pelung ko nak menng ni weh…

  21. gd luck…fadahharap ff menang gak..

  22. semoga berjaya yer

  23. gd luck yer faizal fredley

  24. gd luck faizal

  25. gq luck..nanti leh blanja aku…

  26. ustaz doakan ff menang yer..

  27. macbook impian aku gak…memang best..

  28. tq weh…@farhan…

  29. gd luck…..macbook terbaik..

  30. gd luck giler…

  31. gd luck gak ff

  32. Puteri Katek says:

    gd luck ff….semoga berjaya..katek sokong ff

  33. untung ler….

  34. hahaha..ko pun join ka? ada harapan nak menang ker?

  35. gd luck ff

  36. mish pun harap ff menang..nanti shared la macbook tu kalau menang..

  37. boh gd luck deh….mahal gak nate macebook tu…

  38. macbook air tu….mahal kot…

  39. gd luck yer ff

  40. kak ellen pun sokong ff

  41. kak cik hrap ff emnang yer…

  42. gd luck weh….terlalu ramai pesaing…

  43. somga berjaya…wan sopport ko..

  44. good luck ff

  45. gd luck ff..uncle support u….

  46. macbook air memang terbaik…

  47. dah lama x masuk blog ko…anyway gd luck yer..

  48. harap ko menang…

  49. gd luck ff…at support ko

  50. gd luck ye

  51. semoga berjaya bro..

  52. gd luck weh…..

  53. gd luck…

  54. aku rasa ko kalah kot..hahahha

  55. semoga berjaya….

  56. gd luck weh..

  57. Cik Gayah Spears says:

    gd luck….

  58. semoga berjaya……

  59. dg luck bro..

  60. gd luck ff….ieb support u…

  61. smoga berjaya….

  62. Alan Iskandar Shah says:

    gd luck yer….

  63. tq yer..gd luck..

  64. ok…..terjah….

  65. tq weh..doa doa kan lah yer..tp jauh ketinggalan ni

  66. join jer bro….hehe

  67. mewahnya hadiah ini.. 🙂

  68. gud luck..
    sila masuk >>>>> hackers-malaysia.blogspot.com

  69. gud luck!!!

  70. support | good luck ^^

  71. done like FB, RT, G+ and komen..

    ^___*

    gud luck

    siap follow ur twitter ^^

    http://yuslianayusof.blogspot.com/2011/11/contest-gadjet-impian-by-denaihati_19.html

  72. datang singgah buat klik apa yg patut… Good luck..

  73. Yangbaik datang bagi sokongan… selamat berusaha dan semoga berjaya mencapai idaman kalbu…

    good luck..
    🙂

  74. Gud luck ya.. 🙂

    Belanja sy Like @ Bumilangkawi Homestay

  75. datang sekadar nak memeriahkan majlis lagi di sini..ehehe

  76. wah,dah 4k like tu bro..banyak tu..masa pun dipanjangkan lagi ni..nak kejar bro sempat ke tak ni..hehe

  77. +1 dah. huhu

  78. Good luck ye 🙂

  79. kakyong dah klik semua button & support u & join GA

    http://www.kakyong.com/2011/12/first-giveaway-jean-paul-gaultier-dan.html

  80. gud luck sek kito…
    klik blako doh bute2 hok ado…hehehe

  81. hye datang dari contest denaihati…
    jemput2 datang, komen2, and like2 sini ye 🙂 |DenaiHati Impian Menjadi Kenyataan|

  82. Salam,Ff ko gune je PTPTN tu….hehe..

    Chenta was here!!!!!

  83. teringin jugakk nak ada macbook air T^T

  84. fuhhh..4k likes?(sambil geleng² kepala)..hehe

  85. ko pun dah byk tu….

  86. fuhyyyyooooo!dah 3k like!tahniah:)

  87. good lcuk bro

  88. Nnati nak join GA Bro la, mana tau dapat adiah perfume..
    Bestnyerrr..
    Cheq suka kumpul botol perfume nieh 🙂

    http://normj1001.blogspot.com/2011/11/canon-eos-1100d-gadjet-impianku.html

  89. Wahhh dah kumpul banyak Like…
    Tahniah dan Good luck ye..

    Myra bab like tu jauh ketinggalan..huhuuu

    http://normj1001.blogspot.com/2011/11/canon-eos-1100d-gadjet-impianku.html

  90. err..nape ramai komen mengatakan faizal nak ipad 2 eh…musykil plak chii dibuatnya…heheh..apa pun..semoga impian untuk dptkan macbook air..akan berjaya..

  91. good luck!!! dah LIKE dan G+ tanda sokongan.

  92. done vote 4 u

    ^__^

    wink wink !!

    mintak jasa baik semua

    1. komen,
    2. like FB,
    3. retweet Twitter and
    4. klik Google +1

    di entri terbaru nana tq

    http://yuslianayusof.blogspot.com/2011/11/contest-gadjet-impian-by-denaihati_19.html

  93. perrghhhh! 3k like? perghhhH!!!!

  94. pergh. 3k like dah

  95. datang melawat rakan contest… semoga berjaya yer.. tgk angka button2 tu mcm peluang cerah…

  96. Sekali lagi jutaan terima kasih diucapkan kerana berjaya menjadi peserta Contest Gadget Impian peringkat 1 dan semoga berjaya. berusaha, berdoa dan bertawakal kepada Allah s.w.t. insyaAllah.

    Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini contest dari masa kesemasa.

  97. erk dah seribu like?? pengsan mak nak kejar..huhu…

  98. dah 1k tu like..memang tak terkejar dah ni..just support jela ni..haha..good luck bro..

  99. mak aii.. fb like dah lebih 1k kot..

    all the best 🙂

  100. semoga berjaya dapat gadget yang dikehendaki.. 🙂

  101. Pemenang dipilih secara random ke? 😉

  102. wahh..perfume issey miyaki tu..
    apa pun..gud luck juga dari chii ya

  103. tq….

  104. yeke? x perasan lak..hehee

  105. pergh 1k like, hg ada peluang besar nk mng ni hoho

  106. ipad 2 memang best…dah kasi pinjamkan kat adik,sampai skang ada dgn dia lagi..hik3…

  107. wah nak join giveaway tu nanti lah siyoknyeee

  108. salam tuan blog,
    good luck untk usaha mndptkan ipad tu….
    btw,CH join GA ya….. =)

    http://ceriteragadis87.blogspot.com/2011/11/first-giveaway-jean-paul-gaultier-dan.html

  109. semoga tuan blog akan mencapai impian untuk memiliki gajet yg diidamkan tersebut.

  110. koqin karemo says:
  111. Mcmna nk buat? x phm la.. sy dh like dh page2 tu..

  112. yeke?? ayoooo…mac book pro la best kalau cam tu kan

  113. hehehe….memang best nampak..

  114. Salam,

    ipad2 memang best 🙂
    good luck yea

  115. salam kenal 😉

    bestnya kalau dapat iPad 2 tu. pelbagai kegunaan! Yeahhh! 😀

    btw, saya join giveaway awak yg awesome tu! 🙂 mgoa moga ada rezeki utk saya. ameeen 🙂

    http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/11/first-giveaway-jean-paul-gaultier-dan.html

    thank youu!

  116. iPad2 memang best!!!! aku dah try….Galaxy tab 10.1 tu pun best jugak..tapiii…mmg tak dinafikan yg iPad punya touch sensor tu mmg cekap dari Galaxy tab…kan best klau bleh gabung 2 2 nih…

    wehhh…best giler hadiah GA ko…aku suka kot bau perfume jean paul gaultier tu….sedapppp giler….feveret…nak join!!! nak join!!… ^___^

  117. good luck untuk anda!:)

  118. samala kita pilih ipad2…tapi saya spesifikkan lagi sebab nak warna putih…caiyok leftenen

  119. moga berjaya ye .. hurm saingan hebat ni

  120. aku nak ipad! menang nanti belah dua eh? haha

  121. memula nak pilih ipad2..tapi tetibe nak pilih galaxy pulak.hehe..pape pun good luck.

  122. sememangnya belalang juga sangat menginginkan ipad 2… serius ada jer duit lebih mmg nak sambar sbijik… 🙂

  123. ipad 2 mmg best… nak sambar tk mampu… huhuhu…

    gud luck yea…ada rezeki tk kemana…isya allah…

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge