Kenali Lelaki Gigolo | Aku Bukan Gigolo

(sapa tau screen shoot ni aku amik dari blog sapa aku bagi singgit..)

Kenali Lelaki Gigolo | Aku Bukan Gigolo, oh gigolo…gigolo bermaksud lelaki yang menggunakan rupa paras atau body untuk memikat dan mengaut keuntungan dari wanita atau lelaki yang lebih berusia dari nya. tu maksud yang ada dalam kepala otak gua bila sebut gigolo, kalau salah sorie okeh gua bukan pakar dalam bidang ni dan gua tak pernah jadi gigolo pun. jadi anak ikan tu maybe lah..hahah…

okeh entry mengenai gigolo ni datang nya dari blog orang gila yang sanggup menama kan gua ni seorang lelaki gigolo. what da fakkk??? gigolo kah gua?? di mana gigolo nya?? kat perlis ni mana la ada datin-datin yang boleh gua pikat lain la kalau gua duk KL boleh gak gua jadi handbag datin-datin yang kegersangan tu…

sebenarnya jadi gigolo ni mudah jer hanya berbekal kan rupa paras yang kakcakk dan badan yang tough sudah boleh hidup dengan mewah malah kalau nak melacur melancong ke luar negara tu just sebut jer….insyaallah akan ada yang sanggup taja tapi kena la layan nafsu diorang. (Nasib Baik aku tak kacak cuma hensem jer ahaks..)

“Ketika aku mula-mula datang ke KL (Kuala Lumpur) aku main belasah saja, tapi apabila ada pelanggan yang bagi aku tip yang tinggi, tuntutan aku juga semakin bertambah,” ujarnya yang menjadikan pekerjaan itu sebagai mata pencarian utama.

Katanya lagi, jika nasibnya baik pulangan yang diperoleh untuk melayan lelaki pada satu malam mampu mencecah sehingga RM1,000.

“Ramai pelanggan aku akan panggil aku selepas servis pertama yang aku berikan, mungkin ada yang mereka suka,” ujarnya.

Langkah seterusnya bergantung kepada pelanggan itu sendiri untuk memilih jenis servis yang ditawarkan berdasarkan perbincangan harga terlebih dahulu.

Menurut seorang tukang urut yang hanya mahu dikenali sebagai Jake, 25, tujuannya terlibat dengan aktiviti itu hanya untuk mencari duit lebih.

Kerjanya pada siang hari seperti lelaki normal lain, bezanya rentak kehidupan kotanya bermula pada tengah malam.

“Servis ekstra yang saya berikan berdasarkan upah yang diberikan oleh pelanggan.

“Semakin banyak jumlahnya semakin bertambah kerja saya,” ujarnya yang berasal dari sebuah negeri di Pantai Timur.

Tidak perlu bergelendangan di jalanan untuk mengaut wang yang puratanya mencecah ribuan ringgit sebulan, lelaki bertubuh sasa ini bergantung kepada mata pencarian tambahan ini saja untuk menyara kehidupannya di bandar malah keluarga di kampung.

“Gaji saya setiap bulan disimpan untuk perbelanjaan di luar jangka, mungkin satu masa nanti saya akan menetap di luar negara, mana tahu,” getusnya sambil tertawa kecil.

-petikan dari kosmo bertajuk Gigolo Untuk Lelaki

Kisah Lelaki Gigolo..Not Me OK

Seorang pemuda frust mencuba-cuba menjadi gigolo. Pengalaman pertamanya bertemu seorang ibu muda datang dengan kereta mewah. Pemuda itu dibawa dengan kereta mewah menuju ke sebuah rumah besar milik wanita itu. Sesampainya dirumah, Dia di suruh masuk ke dalam sebuah bilik. Si pemuda itu merasa nervous karana ini adalah pertama kalinya masuk ke bilik wanita lain. Fikirannya tak menentu, bingung dan juga kekok. Semakin di fikir seperti itu, berahinya juga makin muncul.

Sebelum melakukan apa-apa, wanita itu berkata, “Kamu bukakan dulu baju kamu dan tunggu disini dulu ya, jangan ke mana-mana,” ujar wanita itu kemudian keluar dari kamar. Pemuda itu makin bingung kerana ditinggal keseorangan. Dan, dia malu untuk telanjang kerana tubuhnya kurus.

Akhirnya dia membuka semua bajunya, dan menunggu di bilik.. “Ah alang-alang menyeluk pekasam biar sampai kepangkal lengan,” fikirnya.

Dia pun tunggu..

punyalah tunggu…

punyalah tunggu…

Tak lama kemudian, wanita itu masuk ke dalam bilik. Kali ini diikuti oleh dua orang anak kecil.

Ibu itu berkata kepada kedua anak kecil itu, “Tengok ni, Wati dan Budi, kalau malas makan badan kita jadi kurus seperti abang ni”
Huahaha..ha. .ha..
Waaaaaaaaaa Kemain serius nampak baca tu? wakakakaka

.
#TravelTip: Untuk Jimatkan belanja boleh sewa pocket wifi siap-siap dari Malaysia. Jimat & boleh kongsi ramai-ramai. Boleh sewa pocket wifi di Samurai Wifi. Untuk jimat apabila stay di Hotel boleh dapatkan Voucher Hotel dan diskaun di DiscountCodeHK.com. Apabila travel di musim sejuk boleh juga beli kelengkapan baju2 sejuk murah di PakaianMusimSejuk.com.
.
THIS WEBSITE SPONSORED & SUPPORT BY: 
DigitaI Prefix (Domain & Hosting) & #kelabbloggerbenashaari
.
“Every travel is a journey and every journey is a travel. No matter where you go, what you’re up to is a journey. Enjoy life, live with it and make peace of it. Our journey in life will end but not with our soul. Go beyond the journey and discover what life has to offer.”~Eacel Janubas~

15 Comments

  1. Joaimie

    February 11, 2017 at 3:13 AM

    Col 0135495777

  2. Aji Shop

    February 12, 2015 at 6:33 PM

    Terima kasih gan

  3. vakum penis

    June 27, 2014 at 3:08 PM

    salam dua jari

  4. kamal

    December 17, 2012 at 5:58 PM

    need batang?? emel me at muhammadkamal87@yahoo.com

  5. Hezrique, 21

    May 25, 2012 at 10:19 PM

    hi. saya nk cari datin2@janda yg gersang n good service from me. i need a money to survive. he3x . 0104295740

  6. fahmi

    May 24, 2012 at 1:19 PM

    nk cari makdatin email la aku…
    batang.rajin_gmail.com

  7. mynameismy

    November 16, 2011 at 8:57 AM

    kahkahkahkahkahkah!!!

  8. naimulfirdaus

    November 15, 2011 at 11:29 AM

    tak faham betul la

  9. syafik

    November 14, 2011 at 10:05 AM

    hye gigolo terkenal !

  10. Benci Faizal Fredley

    November 13, 2011 at 11:05 AM

    hai sampah..

  11. farhan

    November 13, 2011 at 4:04 AM

  12. topiJerami90

    November 12, 2011 at 7:42 PM

  13. luqman hakim

    November 12, 2011 at 2:31 PM

    blog ujang ni..haha

  14. zuan

    November 12, 2011 at 1:22 PM

    bkn halal pn kan duit yg kte dpt tu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge