Pelakon Nabila Huda Berbikini Dan Comolot Di Pulau Tioman

Pelakon Nabila Huda Berbikini Dan Comolot Di Pulau Tioman

erkkk…direct terus….betol ke tak x tau lah aku…adushhh…

semalam aku ada terbaca artikel pelakon comolot dengan seorang lelaki (bukan suami dia) dekat mynewshub.my tapi masa tu aku tak pasti lagi yang pelakon tu nabila huda anak si amy search tu. tapi bila ternampak gambar nabila huda dekat tioman di melvister.com baru la otak aku terpikir yang pelakon tu adalah nabila huda,

nak mendapat kepastian lagi aku try google pelakon nabila huda comolot then terus nampak entry Nabila Huda Cium Mulut Dengan Jurulatih Selam Di pulau tioman di beutifulnara.com. so memang dah sah sah la tu pic dia, biasalah abg nara kan  kalau bab bergosip ni no satu.

adoiii..nabila oh nabila…..hari tu heboh pasal gambar nabila huda berbikini ni pulak kes comolot, dulu heboh kes tangkap khalwat. macam macam la ko ni. sayangnya…aku antara peminat lakonan ko…keciwa gua…..

tapi kalau gambar tu bukan gambar nabila..aku nak mintak maaf lar yer….

petikan mynewshub,my

Terbaru dunia hiburan kecoh dengan gambar seorang pelakon beranak satu yang bercium ghairah dengan seorang lelaki di Pulau Tioman.

Wanita itu dikatakan sudah memfailkan permohonan cerai dari suaminya kerana kononnya kehidupan yang dibina dengan lelaki itu tidak membahagiakan.

Ada yang berspekulasi puncanya dari sikap suaminya sendiri.

Difahamkan aksi ciuman mulut ke mulut dengan seorang jurulatih selam (bukan suaminya) ini terjadi sewaktu menyambut Halloweeen beberapa minggu lepas

Gosip pelakon itu mempunyai hubungan dengan seorang jurulatih selam sebelum ini sudah tersebar sewaktu dia memohon cerai dari suaminya. -mynewshub

PS: DAH PANDAI BERGOSIP DAH AKU NI….

Aku ni Graduant Engineering dari Tingkatan 4 sampai lah Diploma, Degree dan Master. PhD je belum tentu nak sambung ke tak. Jadi, jangan aspect ayat aku macam budak Masscom yang study benda2 macam ni....lagipun ni blog personal tak ada kaitan dengan sesiapa....

7 Comments

  1. zzz

    January 7, 2012 at 8:15 PM

    lau betul dia, boleh jalan la ngan minah ni… x payah ade artis kat malaysia ni ag bagus… suka pakai pakaian menjolok mate… nak tayang2 body…
    bawak kesan2 negatif kat remaja2 sekarang… apee daa…

  2. titan

    November 12, 2011 at 1:10 PM

    dari dulu lagi memang aku tak suka budak nabila nih. liar sangat. aku rasa amy mesti dah jenuh nasihat budak tu..

  3. farhan

    November 9, 2011 at 3:20 AM

    btul ke gambar dia ni..

  4. abang naz

    November 9, 2011 at 2:20 AM

    ngeri pulak aku tengok..huhu

  5. naimulfirdaus

    November 8, 2011 at 11:05 PM

    owh..apalah nak jadi..

  6. DaHLia

    November 8, 2011 at 4:35 PM

    lorr dia ke??
    aish sis suka tgk dia berlakonnn..wuwuwuwuwu

  7. ann

    November 8, 2011 at 4:14 PM

    aku pun suka tengok dia berlakon.
    ingatkan pas dapat anak dah berubah.
    haih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge