Blog Dan Cerita Gay Melayu – Entry Teman Lelaki Gay Di Copy Paste

10 comments

in LIFESTYLE, NETWORKING

ehem ehem…assalamualaikum…

Blog Dan Cerita Gay Melayu – Entry Teman Lelaki Gay Di Copy Paste. apa cer ni brader??? main copy paste lak ni, gua buat entry tu bukan untuk di copy paste derr, tu entry peribadi gua, gua rasa agak panas gak la bila cerita peribadi gua kena copy ni, kalau entry hiburan atau informasi gua okay lagi nak copy x der marah punya…

keadaan sebenar, semalam gua macam biasa tengak stat kat nuffnang, sajer tengok-tengok keyword apa yang lekat dan referrer  yang masuk ke blog gua ni mana tau ada yang menarik perhatian gua ker.

Menangi Apple Ipad 2 Malaysia Untuk Teman Setia

Menangi iPhone 4S, iPad2, Samsung Galaxy SII Di Denaihati.Com

so gua tengok satu blog ni macam banyak gak trafik ke blog gua, so gua pergi terjah lah nak tau gak mana tau ada cerita pasal gua ke dalam entry tu kan. bila gua baca tu gua tak perasan lagi entry yang gua baca tu entry gua sebab dia dah tukar tajuk then bila sampai some part tu baru gua rasa macam pernah baca jer cerita tu so gua klik la link yang ada kat situ dan ternyata link ke blog gua… pergghhh cam haremm…semua dia copy…adoiii….segan lak gua bila entry macam tu kena copy.

gua bukan marah dia copy entry gua, cuma gua rasa agak malu sebab cerita gua tu terpampang dalam blog GAY. tu jer..tiba-tiba rasa macam gay pulak bila cerita gua terpampang dalam blog macam tu. lagi pun bukan setakat cerita jer ada dalam blog tu semua ada…video yang terlampau pun ada….video gay terlampau lak tu…naik merah padam muka gua bila buka blog tu nasib abik gua tak buka depan org ramai….ciss

tu belom tgk follower dia lagi…eee..geli dowh….

nak ke blog dia??? hahaha….klik link ni kisah bila kekasih tuduh kita seorang GAY. mana tau ada yang terasa nak layan video dalam tu..hahah

apapun….gua bukan GAY…hahah

Penyebab Menjadi Homoseks atau Gay…

Perilaku seksual yang normal dipengaruhi oleh empat faktor yaitu, dorongan seksual, pengalaman seksual sebelumnya, lingkungan sosiokultural dan psikologis. Dalam kehidupan seksual faktor lingkungan memegang peranan penting terjadinya kegiatan seksual. Faktor lingkungan yang cenderung bebas dan rapat diantara masyarakat yang berlainan jenis kelamin akan memberikan dorongan seksual yang besar kepada individual untuk melakukan kegiatan seksual. Kegiatan seksual yang sudah pernah dilakukan akan menjadikan pengalaman kepada individu untuk mencoba melakukannya kembali. Apabila kegiatan seksual ini dilakukan secara negatif, maka akan memberikan dampak psikologis terhadap perilaku seksual. Dampak dari psikologis yang negatif bisa menyebabkan individu menjadi homoseksual atau lesbian, meskipun ada faktor lain penyebab terjadinya homoseksual. Antara lain: – Faktor biologis, berupa gangguan pada otak. – Faktor psikodinamika, yakni gangguan perkembangan psikoseksual pada masa kecil. – Faktor sosiokultural, yakni keharusan atau kebiasaan budaya setempat. – Faktor lingkungan yang mendorong melakukan hubungan homoseksual.

{ 10 comments… read them below or add one }

syafiq April 19, 2012 at 4:50 PM

saya suka lelaki. saya tak ada perasaan pon dekat perempuan.

Reply

rrudin April 10, 2013 at 3:42 AM

saya pun sama

Reply

Tengku Sabri March 22, 2012 at 1:17 AM

hemmm, ak pon tak pasti ak gay ke tak?

Reply

jamaludin March 6, 2012 at 10:37 PM

Ingin menambah pendapatan dalam Hai o marketing hubungi saya 0194176785. Tak rugi kalau mendengar peluang dalam bisness ini…

Reply

malik November 26, 2011 at 11:13 AM

sape2 nak beli jus monavie murah bleh sms/call aku di talian 0125047896 nak tanya apa2 info atau mengenai jus
purple sebotol 135
merah sebotol 145
harap maaf tuan blog izikan saya promosi sikit tq

Reply

titan September 25, 2011 at 3:03 PM

hoho..aku memang tak suka lelaki gay nih..
titan recently posted..Selangor – Win or DieMy Profile

Reply

azura September 24, 2011 at 11:37 PM

tak ada bagusnya menjadi gay…nak kena hukum hudud direalisasikan baru ada inisiatif tahu halal haram nih….
azura recently posted..Kenali negara SomalilandMy Profile

Reply

Yiedpozi September 24, 2011 at 5:59 PM

LOL! Copy paste bulat2… Hahaha… Dah la entri tu entri peribadi.. Apa dah…
Yiedpozi recently posted..Tutorial: Cara Memasang Facebook Ubuntu Di BlogspotMy Profile

Reply

Panggil aku Han September 24, 2011 at 5:20 PM

aku suka lelalki..kira aku gay r…hahaha ROFL
Panggil aku Han recently posted..Beruk..kau kenal beruk…My Profile

Reply

Firdaus September 24, 2011 at 4:56 PM

sebenarnya aku x gay.. faizal yang gay. haha lol
Firdaus recently posted..Sangat Bosan DolMy Profile

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: