Download Koleksi Lagu Raya MP3 Paling Best. | berlalu la sudah ramadhan….lalaaalla…nak tulis lirik lagu ni tiba-tiba pulak jadi tak ingat, biasa lagu ni budak-budak umo 6 tahun pun tau lagu ni, lagi pun yang nyanyi pun anuar zain dan elina masa kecil. serta merta aku rasa sengan pulak dengan budak-budak sebab tak ingat lirik…demm….suasana hari raya…kuih dan muih sila nikmati kawan penat memasak dari pagi ke petang..eh betul ke ni??

ermmm..lantak lah….nanti aku cek balik…yang aku nak cerita bukan pasal tak ingat lirik ke cuma aku rasa sedih jer bila dengar lagu raya ni..teringat raya masa aku zaman pakai seluar pendek (zaman aku kecik) walaupun raya masa tu persiapan ala kadar jer tapi tetap rasa meriah…malam-malam lepas berbuka terus keluar rumah pasang pelita..best giler time tu…tapi sekarang nak tengok rumah orang pasang pelita pun susah…padahal aku duk kat kampung tapi nak nak jumpa rumah yang pasang pelita punya la susah..rumah aku hampeh la nak pasang pelita semua adik beradik dan sepupu aku dah besar panjang dan lebar dah..tak kan nak main pelita dan bunga api lagi kot..

Download Koleksi Lagu Raya MP3 Paling Best

sekarang ni aku tengah dengar lagu raya sitinurhaliza, air mata syawal..agak mendayu jugak lah…lagi satu lagu yang buat aku sedih lagi allahyarham sudirman haji arshad, dari jauh ku pohon maaf..lagu ni memang buat aku nak nangis… nak nak lagi kalau aku duk kat universiti..automatik teringat kat kampung..

so sapa yang duk di perantauan tu cepat-cepat la balik kampung..syokkk woo duk kat kampung time nak raya..walaupun x berapa meriah tapi kadang-kadang masih terasa suasana nak raya…

mengenai tajuk entry, aku rasa agak sakit hati bila dengar lagu raya baru, perasaan nak raya langsung tak der….memang sikit pun tak leh layan..apa lah pencipta lagu zaman sekarang ni…hempeh…jauh lagi syok lagu lama-lama…

ni antara lagu yang best dilayan.

nak download 70 koleksi lagu raya boleh ke Download Lagu Raya Aidilfitri 70 Koleksi MP3

Pilih mana-mana lagu yang anda suka dan klik untuk download percuma:Download Koleksi Lagu Raya Dulu Dan Sekarang

 

Dapatkan tip dan info penting tentang travel di www.triphackerz.com

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge