Lagu Raya Upin Dan Ipin Suasana Hari Raya

Lagu Raya Upin Dan Ipin Suasana Hari Raya

salam semua…tinggal berpa hari jer lagi nak raya….persiapan dah siap ker??? ke masih tunggu last minit??? aku macam biasa sambut ala kadar jer..baju raya pun guna yang tahun lepas..al maklumlah tahun ni raya dengan daftar masuk universiti tarikh dekat jer…kena guna banyak duit…so beraya biasa-biasa jer..x leh nak bagi duit raya aku tahun ni…kena mintak duit raya la nampaknya…

bercerita mengenai lagu raya upin dan ipin, korang dah dengar ker??? aku tengok dalam youtube memang best….comel jer budak tu nyanyi….suara dia yang rasa bertambah meriah raya tahun ni.

walaupun lagu tu lagu lama tapi bila dinyanyikan semula kedengaran lain sangat, malah lagi best dari nyanyian sesetengah artis yang cuba menyanyikan lagu ni balikk…

jom kita layan video lagu raya dari upin dan ipin…..

.
#TIPTRAVEL: SEWA POCKET WIFI SEBELUM FLY!!! BOLEH SEWA POCKET WIFI DI SINI
THIS WEBSITE SPONSORED BY: 
DigitaI Prefix (Domain & Hosting) & Samurai Wifi
SUPPORT BY:
#kelabbloggerbenashaari
POWER BY:  
Malaysia Tourism, Korea Tourism Organization, Skyscanner, Wonderful Indonesia
.

READ  Keputusan Undian Kumpulan Liga Juara-juara Eropah bagi 2011/2012
Winner of Favourite Travel Blog 2013 and Runner up Best Travel Blog 2014 in Malaysia Social Media Week (MSMW). A Telco Engineer by Profession. A Blogger and Traveler by Passion.

6 Comments

  1. syafik

    August 23, 2011 at 3:46 PM

    aku tak raya pun . keje . haha

  2. RedBoys

    August 23, 2011 at 10:21 AM

    bestlah lagu ni bila budak ni nyanyi.. bersemangat plak rasanya..
    RedBoys recently posted..Keyboard ShortcutMy Profile

  3. mynameismy

    August 23, 2011 at 10:02 AM

    My baru dpt mood beraya lepas abah kuar wad ptg smlm..;)

    Beshnye nak raya!!!!!
    mynameismy recently posted..Terima Kasih Allah….My Profile

  4. naimulfirdaus

    August 23, 2011 at 5:12 AM

    aku pakai broadband yg memang bermasalah..lambat skit nk bleh dengar..

  5. tengku nizam

    August 23, 2011 at 1:42 AM

    lagu baru ke ni ? cam pernah dgr je. haha
    tengku nizam recently posted..Sticky Post : First Giveway By Tengkunizam | Rakan Blogger Klik1MalaysiaMy Profile

  6. Famili Ceria

    August 22, 2011 at 11:50 PM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge