Lagu Raya Upin Dan Ipin Suasana Hari Raya

Lagu Raya Upin Dan Ipin Suasana Hari Raya

salam semua…tinggal berpa hari jer lagi nak raya….persiapan dah siap ker??? ke masih tunggu last minit??? aku macam biasa sambut ala kadar jer..baju raya pun guna yang tahun lepas..al maklumlah tahun ni raya dengan daftar masuk universiti tarikh dekat jer…kena guna banyak duit…so beraya biasa-biasa jer..x leh nak bagi duit raya aku tahun ni…kena mintak duit raya la nampaknya…

bercerita mengenai lagu raya upin dan ipin, korang dah dengar ker??? aku tengok dalam youtube memang best….comel jer budak tu nyanyi….suara dia yang rasa bertambah meriah raya tahun ni.

walaupun lagu tu lagu lama tapi bila dinyanyikan semula kedengaran lain sangat, malah lagi best dari nyanyian sesetengah artis yang cuba menyanyikan lagu ni balikk…

jom kita layan video lagu raya dari upin dan ipin…..

.
#TravelTip: Untuk Jimatkan belanja boleh sewa pocket wifi siap-siap dari Malaysia. Jimat & boleh kongsi ramai-ramai. Boleh sewa pocket wifi di Samurai Wifi. Untuk jimat apabila stay di Hotel boleh dapatkan Voucher Hotel dan diskaun di DiscountCodeHK.com. Apabila travel di musim sejuk boleh juga beli kelengkapan baju2 sejuk murah di PakaianMusimSejuk.com.
.
THIS WEBSITE SPONSORED & SUPPORT BY: 
DigitaI Prefix (Domain & Hosting) & #kelabbloggerbenashaari
.
“Every travel is a journey and every journey is a travel. No matter where you go, what you’re up to is a journey. Enjoy life, live with it and make peace of it. Our journey in life will end but not with our soul. Go beyond the journey and discover what life has to offer.”~Eacel Janubas~

6 Comments

  1. syafik

    August 23, 2011 at 3:46 PM

    aku tak raya pun . keje . haha

  2. RedBoys

    August 23, 2011 at 10:21 AM

    bestlah lagu ni bila budak ni nyanyi.. bersemangat plak rasanya..
    RedBoys recently posted..Keyboard ShortcutMy Profile

  3. mynameismy

    August 23, 2011 at 10:02 AM

    My baru dpt mood beraya lepas abah kuar wad ptg smlm..;)

    Beshnye nak raya!!!!!
    mynameismy recently posted..Terima Kasih Allah….My Profile

  4. naimulfirdaus

    August 23, 2011 at 5:12 AM

    aku pakai broadband yg memang bermasalah..lambat skit nk bleh dengar..

  5. tengku nizam

    August 23, 2011 at 1:42 AM

    lagu baru ke ni ? cam pernah dgr je. haha
    tengku nizam recently posted..Sticky Post : First Giveway By Tengkunizam | Rakan Blogger Klik1MalaysiaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge