Lagu Raya Upin Dan Ipin Suasana Hari Raya

Lagu Raya Upin Dan Ipin Suasana Hari Raya

Lagu Raya Upin Dan Ipin Suasana Hari Raya

salam semua…tinggal berpa hari jer lagi nak raya….persiapan dah siap ker??? ke masih tunggu last minit??? aku macam biasa sambut ala kadar jer..baju raya pun guna yang tahun lepas..al maklumlah tahun ni raya dengan daftar masuk universiti tarikh dekat jer…kena guna banyak duit…so beraya biasa-biasa jer..x leh nak bagi duit raya aku tahun ni…kena mintak duit raya la nampaknya…

bercerita mengenai lagu raya upin dan ipin, korang dah dengar ker??? aku tengok dalam youtube memang best….comel jer budak tu nyanyi….suara dia yang rasa bertambah meriah raya tahun ni.

walaupun lagu tu lagu lama tapi bila dinyanyikan semula kedengaran lain sangat, malah lagi best dari nyanyian sesetengah artis yang cuba menyanyikan lagu ni balikk…

jom kita layan video lagu raya dari upin dan ipin…..

Aku ni Graduant Engineering dari Tingkatan 4 sampai lah Diploma, Degree dan Master. PhD je belum tentu nak sambung ke tak. Jadi, jangan aspect ayat aku macam budak Masscom yang study benda2 macam ni....lagipun ni blog personal tak ada kaitan dengan sesiapa....

6 Comments

  1. syafik

    August 23, 2011 at 3:46 PM

    aku tak raya pun . keje . haha

  2. RedBoys

    August 23, 2011 at 10:21 AM

    bestlah lagu ni bila budak ni nyanyi.. bersemangat plak rasanya..
    RedBoys recently posted..Keyboard ShortcutMy Profile

  3. mynameismy

    August 23, 2011 at 10:02 AM

    My baru dpt mood beraya lepas abah kuar wad ptg smlm..;)

    Beshnye nak raya!!!!!
    mynameismy recently posted..Terima Kasih Allah….My Profile

  4. naimulfirdaus

    August 23, 2011 at 5:12 AM

    aku pakai broadband yg memang bermasalah..lambat skit nk bleh dengar..

  5. tengku nizam

    August 23, 2011 at 1:42 AM

    lagu baru ke ni ? cam pernah dgr je. haha
    tengku nizam recently posted..Sticky Post : First Giveway By Tengkunizam | Rakan Blogger Klik1MalaysiaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge