Home LIFESTYLE Dapatkan 50% Discount Barangan Fabrik Hari Raya Untuk Follower Faizal fredley

Dapatkan 50% Discount Barangan Fabrik Hari Raya Untuk Follower Faizal fredley

880
9

ini adalah sticky post…

assalamualaikum…ni aku nak promosi la sikit bagi yang berminat nak shopping barangan fabrik untuk hari raya ni…korang leh  discount 50% banyak tu…

kepada sapa yang berdekatan tu boleh terus ke kedai berkenaan dan bagi tau follower faizalfredley dan pihak diorang akan bagi anda discount sebanyak 50% untuk setiap pembelian barang level 5 iaitu fabrik sahaja, seperti langsir, sarung kusyen dan banyak lagi….

promosi hanya sah sehingga 31 ogos 2011 sahaja

ni detail mengenai “The Globe by Sarah Hughes”

“The Globe by Sarah Hughes”

Hours:  Mon – Fri: 10:00 am-9:00 pm, Sat: 10:00 am-9:30 pm, Sun: 10:00 am-9:00 pm

About: Sarah Hughes @ Globe Located at the former Globe Silk Store, lots of great value products are sourced from all over the world to be sold to people from all over the world.

Description: Located at the former Globe Silk Store, lots of great value products are sourced from all over the world to be sold to people from all over the world. It’s slogan “feel the difference” is combined with “Luxuries for Less” thus making it a great place to shop till you drop!

Parking: Street Parking Lot

Email: shglobe185@gmail.com

Phone: +603 26911185

ni antara beberapa gambar barangan yang ada di “The Globe by Sarah Hughes”, barangan kenayakkan dari luar negara..

untuk melihat product yang ada di “The Globe by Sarah Hughes” boleh lihat di facebook page diorang…

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

9 COMMENTS

  1. Dear Faizal How are you Hope you are doing fine. Just now I have seen our Globe Fabric Pictures at your Site. Happy to see these all. Please update the pictures if possible because these fabrics are finished and no more in stock. We would be happy to provide you New Offers for your friends and family members in March onwards if you are interested to see us
    Thanks
    Khan
    60176109028

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge