Home LIFESTYLE Follower Ke 2000 – Kenali Blogger Bertaraf Bintang @ Retis

Follower Ke 2000 – Kenali Blogger Bertaraf Bintang @ Retis

1174
71

yeahhh..akhirnya….cukup jugak….alhamdulillah…pada 1 ogos 2011 bersempena 1 ramadhan jumlah follower blog gua akhirnya sampai ke angka 2000. walaupun tak berapa ramai gua sangat-sangat bersyukur…bukan senang nak kumpul follower seramai nih..berpeluh seluruh liang lahad roma gua….tambahan pula pada 11 ogos ni blog gua akan menyambut ulang tahun yang pertama jadi gua harap dengan angka 2000 ni akan terus memberi gua semangat untuk teruskan kerjaya gua sebgai seorang blogger…

walaupun tak semua follower 2000 ni hari-hari datang ke blog gua namun gua tetap nak berterima kasih sebab sudi tekan butan follow tu..bukan senang hati nak tergerak untuk tekan butang tu….dan bukan senang jugak gua nak paksa korang follow blog gua ni…pink jugak la kaler muka gua dikala gua paksa korang follow blog gua….itu tandanya gua malu tau…

okey, angka 2000 bagi blogger bertaraf bintang sikit jer kan..tapi bagi gua banyak wooo..kalau la jumlah follower 2000 tu ditukar kepada nilai $$$$$ pergghhh..berpinau jugak mata gua nih….RM2000 tuuu…dah boleh shoping baju raya tuu..

bagi rakan-rakan blogger gua yang dah lama capai angka ni mesti  pandang entry gua ni sebelah mata jer kan..al maklum lah diorang dah berzaman dah capai angka ni, gua baru hari ni nilai 2000 tu tercapai…

ni antara rakan-rakan blogger gua yg terlebih dulu merasa this moment…dan mereka adalah blogger bertaraf bintang @ retis..agak-agak mereka pun exited macam aku tak bila follower diorang sampai 2000.

  1. Ujang – 4534 Followers
  2. Yuyu Zulaikha -10160 Followers
  3. Zackzulkhairi – 22456 Followers
  4. Ben Ashaari – 17144 Followers
  5. Lydia Miza – 2631 Followers
  6. Irine Nadia Marcelo – 18255 Followers
  7. Cikgu Dahlia – 3172 Followers
  8. Cik Epal – 19202 Followers
  9. Qamarguyz – 5954 Followers
  10. Hamzah ian – 4527 Followers
  11. Solehin Zubir -2910 Followers
  12. Darkbatman -3373 Followers
  13. Eqbal Zack – 5253 Followers
  14. Mat Gebu – 9440 Followers
  15. Shadawentz – 3158 Followers
  16. Nazirul Hazwan – 4074 Followers
  17. Kak Ellen – 3230 Followers
  18. Izamir Ridwan – 4095 Followers
  19. Syafiq Rosli – 2849 Followers
  20. Syedgraphix- 2405 Followers
  21. Sunnah Sakura – 2177 Followers
  22. Abg Terror – 3547 Followers
  23. Admiral Hafiz – 2308 Followers
  24. Hans – 2970 Followers
  25. Fatin Liyana – 28209 Followers
  26. Hami Asyraff – 3182 Followers
  27. Joegrimjow – 4545 Followers

perghh…ngetop semuanya, semua blogger diatas gua kenal, cukup gua rapat tapi sayang nya semua nya tak kenal gua…heehe..biasalah…blogger picisan macam gua mana blogger bertaraf bintang @ retis diatas nak kenal kan…tapi apa yang penting gua tetap gua….nak ikut cara diorang memang gua tak mampu..LOL…

drpd 27 org blogger yg tersenarai hanya 7 org blogger jer pernah gua jumpa…

TZA’S FOLLOWER KE 2000 FAIZAL FREDLEY DOT COM YANG SEBENAR

GUA JUGAK MERUPAKAN FOLLOWER KE 2000 QUAINT OF KEEN

PS: SILAP ORANG LA DERR..ADOIII….BIASALAH BULAN POSE KAN..HEHE


Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

71 COMMENTS

  1. hahahaha
    xpayah nak rendah diri sangat lah….
    adesss
    bukan tak sudi singgah tapi tak sempat
    apa2pun tahniah dah 2000
    semoga gembira berblog
    perasaan mencecah 2000 waktu mula2 dulu ke?
    aku rasa gembira sebab aku tak pernah sangka pun boleh cecah lebih dari 100 orang pun masa mula2 blog dlu2
    selamat berpuasa

    p/s : thanks vote Hans 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge