Faizal Fredley
ruang iklan

KBBA_WEB_TTO_Facial_Cleanser_pizah_banner

(Gambar) Dahlia Teck | Skandal Baru Dan Awek Khairul Fahmi Che Mat

Dahlia teck…mesti ramai yang tertanya-tanya siapa minah ni kan….sejak beberapa hari ni heboh nama minah dahia teck berikuatan isu skandal bersama penjaga gol bola sepak negara Khairul Fahmi Che Mat…

Mula-mula dengar aku ingat kan si Cikgu Dahlia orang yang dimaksudkan, rupa-rupa nya orang lain…heeh…gurau jer cikgu jgn marah naa….

menurut sebilangan blogger juga hubungan Khairul Fahmi Che Mat atau KFCM dengan tunangnya Aimie Harmelia sedang dilanda masalah…jika benarlah mereka dalam krisis itu sememangnya adatlahkan…

jadi kita sebagai penyokong dan peminat KFCM ni sama-sama lah berdoa agar hubungan KFCM  dan tunangnya dapat diselesaikan dengan baik….

beginilah dugaan bila nama dah naik kan….macam si mawi dulu…heboh kisah dia dan ina tapi last-last..no komen…harap-harap isu ni tidak menjejaskan prestasi KFCM esok dalam perlawanan kelayakan piala dunia 2014 menentang singapura….teringin beb nak tengok malaysia ke piala dunia…

kepada tunang fahmi aku harap tak payah lah nak heboh heboh kisah ni kat facebokk..cukuplah selesai dalam kalangan keluarga korang..nanti org baca macam macam pulak yg ditafsirkan sebab facebook ni terlalu sosial…

ps: jejari runcing lagi lawar dari dahlia tech kan….

19 thoughts on “(Gambar) Dahlia Teck | Skandal Baru Dan Awek Khairul Fahmi Che Mat

  1. anis

    betina ni seksi… elia biasa2 je… ala.. cm ne pn apek tu jntan… bnfsu… biasa la law dh di hdang ngn mknan free… sape x nk…. cnfirm2 apek dh dpt ni.. tu psal la ada stu blog tu tlis apek chek in ngn betina ni kt htel gna nama apek ag tu…

  2. STALKER

    erkkk !!!!
    i know herr!!!
    perangaii yg sgt manja,lincah,suke menangis,ngade2..
    kediaman nye terletak di depan istana negeri kelantan..
    mmg die dikenali seorang perampas di Klantan.
    saya bukan ingin mnbrukkan cerite ttp mmg itulah cerite yg saya slalu dgr..
    olehh buah buah mulut orang bile saya lepak.
    nme nye dahlia..teck pnggilan manja drumah.
    “asal crite nyee begini…
    1st th si dalia neh lpakk satu kdai di kelantan..kbetulan terjumpe di stu. si dahlia pun nk tackle la si fahmi.pada malam itu,si dahlia pun mntk num PHONE si fahmi @ apex kat FB…
    after2 th..bermula la crite si dahlia n si apex.. si dahlia bwk krete si apex,masuk HOTEL GOLDEN HORSES,…. patut laa si dahlia alwys duk KL… hurmmm… cupp!! INI BUKAN REKAAN OK!

  3. aimaniman

    kfcm… ketepikan hal pribadi.. tumpukan pd game esok.. akak sokong dr blakang je… org kata kejayaan sorang llki krana ada sorang ppn di belakangnya so amek positif je sumer

    1. STALKER

      no !xtipuu ok.
      b4 cite ini mnjadi hngat lagi, saya suda thu..
      sbb kejadian ini berlaku di NICK CAFE.
      time th lagi si dahlia nak usha2 si APEX .
      but si APEX neh cm cool lagii…
      pasth si dahlia mntk num phone dgn “org2″ kat NICK CAFE th..
      but xdpt ok :D last2… si dahlia mntak dkat FB..
      pdahal si dahlia da thu KHAIRUL FAHMI TUNANG KPD ELIA..
      so u thinking about dat!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge