(Gambar) Dahlia Teck | Skandal Baru Dan Awek Khairul Fahmi Che Mat

Dahlia teck…mesti ramai yang tertanya-tanya siapa minah ni kan….sejak beberapa hari ni heboh nama minah dahia teck berikuatan isu skandal bersama penjaga gol bola sepak negara Khairul Fahmi Che Mat…

Mula-mula dengar aku ingat kan si Cikgu Dahlia orang yang dimaksudkan, rupa-rupa nya orang lain…heeh…gurau jer cikgu jgn marah naa….

menurut sebilangan blogger juga hubungan Khairul Fahmi Che Mat atau KFCM dengan tunangnya Aimie Harmelia sedang dilanda masalah…jika benarlah mereka dalam krisis itu sememangnya adatlahkan…

jadi kita sebagai penyokong dan peminat KFCM ni sama-sama lah berdoa agar hubungan KFCM¬† dan tunangnya dapat diselesaikan dengan baik….

beginilah dugaan bila nama dah naik kan….macam si mawi dulu…heboh kisah dia dan ina tapi last-last..no komen…harap-harap isu ni tidak menjejaskan prestasi KFCM esok dalam perlawanan kelayakan piala dunia 2014 menentang singapura….teringin beb nak tengok malaysia ke piala dunia…

kepada tunang fahmi aku harap tak payah lah nak heboh heboh kisah ni kat facebokk..cukuplah selesai dalam kalangan keluarga korang..nanti org baca macam macam pulak yg ditafsirkan sebab facebook ni terlalu sosial…

ps: jejari runcing lagi lawar dari dahlia tech kan….

19 Comments

Add a Comment
  1. betina ni seksi… elia biasa2 je… ala.. cm ne pn apek tu jntan… bnfsu… biasa la law dh di hdang ngn mknan free… sape x nk…. cnfirm2 apek dh dpt ni.. tu psal la ada stu blog tu tlis apek chek in ngn betina ni kt htel gna nama apek ag tu…

  2. erkkk !!!!
    i know herr!!!
    perangaii yg sgt manja,lincah,suke menangis,ngade2..
    kediaman nye terletak di depan istana negeri kelantan..
    mmg die dikenali seorang perampas di Klantan.
    saya bukan ingin mnbrukkan cerite ttp mmg itulah cerite yg saya slalu dgr..
    olehh buah buah mulut orang bile saya lepak.
    nme nye dahlia..teck pnggilan manja drumah.
    “asal crite nyee begini…
    1st th si dalia neh lpakk satu kdai di kelantan..kbetulan terjumpe di stu. si dahlia pun nk tackle la si fahmi.pada malam itu,si dahlia pun mntk num PHONE si fahmi @ apex kat FB…
    after2 th..bermula la crite si dahlia n si apex.. si dahlia bwk krete si apex,masuk HOTEL GOLDEN HORSES,…. patut laa si dahlia alwys duk KL… hurmmm… cupp!! INI BUKAN REKAAN OK!

    1. sayaanti betinasundal

      klau benar bagai dikata…mmg sah, itu betina byk sundal bolong… hahahha

  3. Lepas sure citer pasal nie akan masuk MAJALAH dan suratkhabar…..
    hazman aka species1980 recently posted..Tiket MALAYSIA vs Singapura di Stadium Nasional Bukit Jalil SOLD OUT !!!My Profile

  4. sis xminat skandal2 ni..hehe..
    lagipun tak men rampas2 ni..
    kita beradab..kalo nak mintak elok2 je.hahaha
    DaHLia recently posted..WW#5 ; Trafik Blog Macam Buruj~~My Profile

  5. kfcm… ketepikan hal pribadi.. tumpukan pd game esok.. akak sokong dr blakang je… org kata kejayaan sorang llki krana ada sorang ppn di belakangnya so amek positif je sumer

    1. betol tu..setuju ngn akak…
      faizal fredley recently posted..Wordless Wednesday 6 – Pulau LangkawiMy Profile

  6. patut la aritu masa lawan liverpool banyak sangat bolosnya.haha…takde kena mengena kot…
    Pacifista – X recently posted..5 + 2 Blog Paling Kerap Dilawati 2011 @ DenaihatiMy Profile

    1. ahahahh….ada kena mengna sikit tu..
      faizal fredley recently posted..Aku Seorang Blogger Edisi Faizal FredleyMy Profile

  7. susa jadi public figure kan. dah semua citer pasal ni, macam2 org cakap. harap apex kekal ngn kak elia. susa jd pemes neh
    beLLa recently posted..Antara Harimau dan Singa, Siapakah Juara?My Profile

    1. harap2 kekal la…aku tgk dahlia tech ni seksi lain mcm jer..
      faizal fredley recently posted..(Gambar) Dahlia Teck | Skandal Baru Dan Awek Khairul Fahmi Che Mat My Profile

    1. tipu x tipu yg tu aku tak tau lah..heheh…hanya tuan badan jer yg tau..
      faizal fredley recently posted..(Gambar) Dahlia Teck | Skandal Baru Dan Awek Khairul Fahmi Che Mat My Profile

    2. no !xtipuu ok.
      b4 cite ini mnjadi hngat lagi, saya suda thu..
      sbb kejadian ini berlaku di NICK CAFE.
      time th lagi si dahlia nak usha2 si APEX .
      but si APEX neh cm cool lagii…
      pasth si dahlia mntk num phone dgn “org2″ kat NICK CAFE th..
      but xdpt ok ūüėÄ last2… si dahlia mntak dkat FB..
      pdahal si dahlia da thu KHAIRUL FAHMI TUNANG KPD ELIA..
      so u thinking about dat!!

  8. skandal dia bak mai kat aku la..haha
    Kamil ace recently posted..[5] Wordless Wednesday – Trick Upload GambarMy Profile

  9. semua blog duk perkatakan isu nie…dah femes jadi camni lak kan..dugaan bertunang betol
    PELANGI recently posted..UMK Oh UKMMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Travel Blog | Faizal Fredley | Walking in the Sky! © 2015 Frontier Theme