AL-FATIHAH

SEREMBAN 17 April – Artis terkenal yang juga vokalis kumpulan Spin, Abdillah Murad Md. Shari atau lebih dikenali sebagai Achik Spin, 28, meninggal dunia dalam satu kemalangan ngeri di KM 14 Lebuh Raya Kajang Seremban Sdn. Bhd. (Lekas) dekat sini petang ini.
Allahyarham, yang berada di dalam kenderaan pelbagai guna (MPV) yang terbabas dan terbakar, meninggal dunia di tempat kejadian.

Pada masa ini, polis dan anggota bomba masih lagi berada di lokasi nahas dan difahamkan mayat Allahyarham akan dibawa ke Hospital Tuanku Jaafar di sini malam ini.

Pegawai Turus Trafik negeri, Asisten Supritendan Polis (ASP) Abd. Halil Abd. Hamzah mengesahkan kejadian tersebut. – Utusan

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

Dapatkan Medical Insurance terbaik ketika travel di Medical Departures 

7 COMMENTS

  1. ……by on in ………..SEREMBAN Artis terkenal yang juga vokalis kumpulan Spin Abdillah Murad Md. Lekas dekat sini petang ini….Allahyarham yang berada di dalam kenderaan pelbagai guna MPV yang terbabas dan terbakar meninggal dunia di tempat kejadian…Pada masa ini polis dan anggota bomba masih lagi berada di lokasi nahas dan difahamkan mayat Allahyarham akan dibawa ke Hospital Tuanku Jaafar di sini malam ini..Pegawai Turus Trafik negeri Asisten Supritendan Polis ASP Abd. menceburi bidang blogging sebagai part time blogger .Minat ..dengan Windows dan mula berjinak-jinak dengan Ubuntu Linux.Segala info yang tertulis di blog ini adalah hak cipta terpelihara wazy84.com.Maklumat lanjut di ..

  2. Achik yang menumpang kereta sahabatnya menaiki Toyota Estima dikatakan terbabas dan melanggar sign board lebuhraya. Nasib menyebelahi kawannya yang sempat merangkak keluar dari kereta..Berita lanjut mengenai kemalangan ini akan update kemudian..Al-Fatihah buat beliau..Semoga ditempatkan dikalangan orang-orang beriman…….Ilham Oleh.Afiq Danial……….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge