Rahsia Zakar, Konek Dan Air Mani – Info Untuk Lelaki

 

kenapa dengan 3 benda ni?

meh sini aku nak terangkan sedikit fakta menhenai dua benda ni….

amaran matlumat yg aku dapat ni sumber copy and paste dan buka dari idea aku sendiri sebab aku bukan doktor pakar sakit tuan

 

 

Cara Besarkan Zakar

Pelbagai teknik digunakan untuk membesarkan saiz zakar yang kecil dan pendek. Ada yang menggunakan herba,ubat dan sebagainya. Semua cara ada kelebihannya. Tapi salah satu teknik untuk memanjangkan zakar dengan selamat adalah menggunakan teknik urutan yang betul menggunakan minyak seperti minyak lintah,minyak seperti cydgra oil dan sebagainya.

Membesarkan zakar dengan teknik urutan seperti  teknik arab sudan memang sudah terbukti sejak dahulu lagi dan diamalkan oleh semua bangsa didunia ini.

-sumber-

Petua Urut Zakar

Petua urut zakar yang baik dan betul akan menghasilkan impak yang maksimum kepada pengamalnya. Ramai diantara mereka yang mengamalkan teknik yang betul telah berjaya memanjangkan zakarnya secara semulajadi. Oleh itu adalah penting mengetahu teknik urut zakar yang betul untuk memanjang dan membesarkan zakar

-sumber-

Rahsia Lelaki Panjangkan Alat Kelakian

Sudah menjadi lumrah lelaki. Mempunyai alat kelakian yang panjang dan besar menjadi idaman dan impian setiap lelaki sejati. Melalui kajian yang dibuat, wanita suka dan amat meminati lelaki yang mempunyai alat kelakian yang panjang,besar dan kuat.

Oleh itu, setiap lelaki akan berusaha untuk mencapai impian supaya alat kelakian menjadi gagah dan perkasa serta besar dan panjang. Pelbagai cara dan method dicuba untuk mencapai impian ini. Melalui kajian yang telah dilakukan diseluruh dunia ini. Setiap bangsa dan kebudayaan mempunyai cara yang tersendiri memanjang dan membesarkan alat kelakian.

Tahukah anda salah satu method atau cara yang terkenal adalah daripada kaum Araab Sudan. Malah kaum ini telah diiktirafkan oleh guiness book of record adalah lelaki yang mempunyai alat kelakian yang besar dan terpanjang didunia. Bertitik tolak daripada pengiktirafan yang diberikan.Maka teknik yang mereka gunakan ini telah digunakan pakai oleh seluruh bangsa didunia ini dan digabungkan dengan teknik moden daripada bangsa-bangsa lain didunia ini untuk mencapai kesan maksimum.Maka lahir teknik arab sudan yang terkenal itu

-sumber-

Urut Zakar – Teknik dan Cara

untuk tekni ni anda boleh ke pautan http://urut-zakar.blogspot.com/

 

5 Cara jaga alat sulit lelaki @ Zakar

Organ reporduktif lelaki atau Zakar adalah ibarat ‘nyawa’ bagi seseorang lelaki untuk meneruskan kehidupan normal dan bahagia.

Biarpun begitu, tidak ramai yang prihatin dan sentiasa teruja untuk memastikan ‘zakar’ mereka sentiasa berada dalam keadaan sihat dan selamat serta bebas dari ancaman kanser.

Lelaki sering berfikiran negatif dan enggan memandang berat tentang  masalah organ reproduktif atau zakar hanya kerana rasa malu, tercabar dan bimbang bila mendapati nilai kelelakian meretak bermasalah.

Apatah lagi apabila masalah yang dialami turut diketahui teman-teman, saudara mara mahupun pasangan, sudah tentu ianya akan menjadikan kehidupan  seseorang lelaki satu ‘trauma; yang amat menakutkan. justeru bagi anda yang ingin memastikan kesihatan dan keselamatan alat reproduktif anda sentiasa sihat dan  selamat daripada ancaman kanser.

-sumber-

Air Mani Lelaki

Pancutan mani merujukkan pada pancutan air mani dari zakar, dan biasanya ditemani oleh puncak syahwat. Ia biasanya disebabkan oleh perangsangan seks, yang boleh termasuk perangsangan prostat. Secara jarang, ia disebabkan oleh penyakit prostat. Pencutan mani boleh terjadi secara spontan sewaktu tidur (suatu pengeluaran nokturnal). Anejakulasi adalah keadaan tidak dapat memancut mani.

-wikipedia-

yes ramai lelaki diluar sana menghabis kan masa di internet untuk cari info mengenai alat sulit mereka. aku?? no komen..hehe

ini entry kesihatan tak payah nak malu atau sengan sebab ianya berkaitan dengan kesihatan anda. dan internet merupakan dunia tanpa sempadan. disini lah tempat anda mencari malumat cuma perlu di ingatkan bahawa ilmu dalam internet tak semua boleh pakai. oleh itu hati-hati lah sebelum anda menggunakan ilmu yang dijumpai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge