KELIRU DAN TAK TAHU - Faizal Fredley

KELIRU DAN TAK TAHU

…TOLONG….

makin nak final maikin best aku rasa wak blog ni..

tp aku masih x paham la ape yg ada dlm blog ni..

mcm mane nak guna nuffnang btol2 ek..nak dpt lebh incame…

pas 2 ape maksud trafic la…digi la…blogjoging..blogwalking..

ape benda ni semua ek..??
aku x paham la…

blog aku nak kata sunyi x gak…

ramai gak yg view…

ada sape yg pro bley bgitau x ape maksud dia..

ni blog aku bulan lepas byk gak ar org view..

#TIPTRAVEL : Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum Fly. Boleh kongsi ramai-ramai. Biasanya aku sebelum travel aku akan sewa pocket wifi dulu. boleh pick up di KLIA/KLIA2. Antara negara yang pernah aku guna wifi adalah Eropah, Indonesia, Thailand, Jepun, South Korea, dan Australia. Untuk review penuh boleh baca di [Review Samurai Pocket Wifi]

Student Engineering dari dari azali lagi. Semua ayat dan perkataan main hentam je.

7 Comments

  1. Liza @ Adzriel AB

    July 20, 2011 at 11:00 AM

    graf tiba2 up je…apa dah berlaku tu?

  2. mynameismy

    July 20, 2011 at 10:21 AM

    heee~ kalau tnye my konfem la tatao..;D
    mynameismy recently posted..COUNTDOWN RAMADHAN | PERSIAPAN MENYAMBUT RAMADHANMy Profile

  3. titan

    July 20, 2011 at 9:12 AM

    emm..apesal ekk..ruang artikel tu jadi hitam? ke ko ubah sendiri?
    titan recently posted..Komisen kedua dari Peer GomezMy Profile

  4. luqman hakim

    July 19, 2011 at 10:31 PM

    ok letteww!! haha
    luqman hakim recently posted..Protect the Boss 2011 (Download Full)My Profile

  5. Pacifista - X

    July 19, 2011 at 10:30 PM

    agak2nya sebab apa tu ek?hehe…
    Pacifista – X recently posted..Review Terkumpul Untuk Contest Jom Review Alexa @ Pacifista – XMy Profile

  6. ida

    July 19, 2011 at 10:25 PM

    wah tetiba ramai 149, tapi skarang mesti lagi ramai =)
    ida recently posted..Blog Make OverMy Profile

  7. sop

    June 15, 2010 at 5:01 PM

    wah.. hebat hari tu..
    usaha tangga kejayaan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge