…TOLONG….

makin nak final maikin best aku rasa wak blog ni..

tp aku masih x paham la ape yg ada dlm blog ni..

mcm mane nak guna nuffnang btol2 ek..nak dpt lebh incame…

pas 2 ape maksud trafic la…digi la…blogjoging..blogwalking..

ape benda ni semua ek..??
aku x paham la…

blog aku nak kata sunyi x gak…

ramai gak yg view…

ada sape yg pro bley bgitau x ape maksud dia..

ni blog aku bulan lepas byk gak ar org view..

#TIPTRAVEL: Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum travell! Boleh kongsi ramai-ramai. Boleh pickup di KLIA/KLIA2. Ada 3 pilihan pocket wifi yang korang boleh cuba antaranya Samurai Wifi, TravelRecommends dan RoamingMan.

Perlukan Khidmat Translation untuk blog? Jom ke veqta.com semua bahasa boleh di translate. Bahasa Alien pun boleh!!.

7 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge