SHARE

anda mencari hosting terbaik??

masalah dengan hosting anda dahulu???

atau ingin menggunakan web hosting sendiri???

serverfreak adalah jawapannya…

hehehe….yup setelah bertukar tukar hosting sebelum ni baru la aku puas hati dengan hosting yg aku guna…sepanjang setahun aku dalam dunia bloggging ni dah macam-macam hosting aku pakai..ada yg memuaskan dan ada yg kurang..tapi itu semua adat..setiap perkara ada  kelebihan dan kekurangan tersendiri..namun kita sebagai manusia semestinya inginkan yg terbaik…

sudah hampir 7 bulan aku menjadi pelanggan serverfreak dan sememangnya aku berpuas hati dengan khidmat yg diberikan…nak berhubung dengan staff serverfreak pun senang. tak macam sesetengah hosting lain kadang-kadang mengambil masa sehingga 2 3 hari untuk reply ticket yang dihantar

namun serverfreak berbeza…seringkali blog aku mengalami masalah kehabisan bandwidth namun setelah menghatar mesej kepada serverfreak tak sampai 5 minit bandwidth aku telah di top up balik…sungguh pantas dan layanan mesra dari diorang….

ada sekali aku hantar mesej untuk top up bandwidth dalam jam 12 tgh malam dan aku hanya tunggu 4 minit banwidth aku telah di tambah…terbaik setakat ini servis 24 jam…

disebabkan aku selalu mempunya masalah mengenai bandwidth yg agak limited, minggu lepas aku ada berhubung dengan pihak serverfreak dan akhirnya pihat serverfreak bersetuju untuk memberi sponsor bandwidth. sungguh tak sangka…memang terbaik..

setakat ni ramai gak blogger yg hebat menggunakan serverfreak sbg hosting mereka seperti Denaihati, Kak Kujie, Mohd Isa,  JustKhai dan ramai lagi….

so kepada sesiapa yg sedang mencari hosting terbaik..aku saran kan serverfreak….untuk matlumat lanjut mengenai pakej yg ditawarkan boleh klik banner serverfreak di dalam blog aku atau bolek klik sini untuk ke pautan serverfreak…

Perlukan Khidmat Translation untuk blog? Jom ke veqta.com semua bahasa boleh di translate. Bahasa Alien pun boleh!!

#TIPTRAVEL: Sewa Pocket Wifi DISINI sebelum travell! Boleh kongsi ramai-ramai. Boleh pickup di KLIA/KLIA2. Antara negara yang aku pernah guna Samurai Wifi adalah Eropah, Jepun, Indonesia, Thailand, South Korea, Mauritius, New Zealand dan Australia TravelRecommends Pocket Wifi aku dah guna di Eropah dan South Korea! Boleh sewa DISINI RoamingMan Pocket Wifi aku dah guna di Jepun! Boleh sewa DISINI

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge