Serverfreak Web Hosting Terbaik

anda mencari hosting terbaik??

masalah dengan hosting anda dahulu???

atau ingin menggunakan web hosting sendiri???

serverfreak adalah jawapannya…

hehehe….yup setelah bertukar tukar hosting sebelum ni baru la aku puas hati dengan hosting yg aku guna…sepanjang setahun aku dalam dunia bloggging ni dah macam-macam hosting aku pakai..ada yg memuaskan dan ada yg kurang..tapi itu semua adat..setiap perkara ada  kelebihan dan kekurangan tersendiri..namun kita sebagai manusia semestinya inginkan yg terbaik…

sudah hampir 7 bulan aku menjadi pelanggan serverfreak dan sememangnya aku berpuas hati dengan khidmat yg diberikan…nak berhubung dengan staff serverfreak pun senang. tak macam sesetengah hosting lain kadang-kadang mengambil masa sehingga 2 3 hari untuk reply ticket yang dihantar

namun serverfreak berbeza…seringkali blog aku mengalami masalah kehabisan bandwidth namun setelah menghatar mesej kepada serverfreak tak sampai 5 minit bandwidth aku telah di top up balik…sungguh pantas dan layanan mesra dari diorang….

ada sekali aku hantar mesej untuk top up bandwidth dalam jam 12 tgh malam dan aku hanya tunggu 4 minit banwidth aku telah di tambah…terbaik setakat ini servis 24 jam…

disebabkan aku selalu mempunya masalah mengenai bandwidth yg agak limited, minggu lepas aku ada berhubung dengan pihak serverfreak dan akhirnya pihat serverfreak bersetuju untuk memberi sponsor bandwidth. sungguh tak sangka…memang terbaik..

setakat ni ramai gak blogger yg hebat menggunakan serverfreak sbg hosting mereka seperti Denaihati, Kak Kujie, Mohd Isa,  JustKhai dan ramai lagi….

so kepada sesiapa yg sedang mencari hosting terbaik..aku saran kan serverfreak….untuk matlumat lanjut mengenai pakej yg ditawarkan boleh klik banner serverfreak di dalam blog aku atau bolek klik sini untuk ke pautan serverfreak…

READ  GATHERING ALAMANDA PUTRAJAYA 2011

.
#TIPTRAVEL: SEWA POCKET WIFI SEBELUM FLY!!! BOLEH SEWA POCKET WIFI DI SINI
THIS WEBSITE SPONSORED BY: 
DigitaI Prefix (Domain & Hosting) & Samurai Wifi
SUPPORT BY:
#kelabbloggerbenashaari
POWER BY:  
Malaysia Tourism, Korea Tourism Organization, Skyscanner, Wonderful Indonesia
.

Winner of Favourite Travel Blog 2013 and Runner up Best Travel Blog 2014 in Malaysia Social Media Week (MSMW). A Telco Engineer by Profession. A Blogger and Traveler by Passion.

5 Comments

  1. ashaari

    July 16, 2011 at 2:53 PM

    dh mcm2 hosting try,tp serverfreak blum cuba lg..

  2. luqman hakim

    July 16, 2011 at 8:56 AM

    rasa nak guna hosting sendiri je..!hehe
    luqman hakim recently posted..Keputusan Pemenang Anugerah Planet Muzik (APM 2011) Live 15 Julai 2011My Profile

  3. mynameismy

    July 16, 2011 at 7:07 AM

    FF.. hosting tu ape? hosting dgn domain adik badek x? xfhm lg la menda2 nih…

    so tak lyk lg la nk bet dot com hehe
    mynameismy recently posted..I AM OFFICIALLY TURNED…..My Profile

  4. naimulfirdaus

    July 16, 2011 at 5:42 AM

    saya pun nak jugak..

    hehe..

  5. Ahmad Ijat

    July 16, 2011 at 2:22 AM

    boleh dipertimbangkan ni.

    AI memang tgh mencari web hosting nih..tg bro 🙂
    Ahmad Ijat recently posted..Saya Mahu Trafik Percuma Dari Mr.KerroMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge