Home LIFESTYLE Rehat Dari Dunia Blogging Buat Sementara Waktu

Rehat Dari Dunia Blogging Buat Sementara Waktu

371
6

assalamualaikum…ni update ringkas jer memandang kan aku sekarang berada dalam neraka dunia terpaksalah aku curi masa utk buat entry ringkas sikit ni…

sebenarnya aku rindu kat dunia blogging aku dahulu….rindu nak update blog menggunakan tulisan sendiri (bukaan copy paste), rindu nak blogwaking, rindu nak kenakan member blogger, rindu nak buat entry kontroversi, rindu nak lawat blog rakan-rakan…

namun semua itu harus aku abaikan buat sementara waktu…

aku sekarang sedang menjalani latihan ketenteraan untuk kenaikan pangkat sbg pegawai muda ( leftenen muda) dah 3 minggu dah aku masuk kem ni….keadaan x yah cakap ar….macam celaka kat sini…aku rasa nyawa dah tinggal separuh jer…

tapi lain kali ar aku cerita pasal ni…x der masa….

ok..sekarang aku terpasa away jap bagi memberi masa untuk rebahkan badan aku kat katil…penat gilerrr rasa..esok akan bersambung lagi penderitaan aku..

apa-apa pun..tahniah buat diri sendiri kerana berjaya kekal sampai ke hari ini dalam rejimen askar wataniah…

salam sayang dari aku buat blogger semua….miss u…

ps: buat masa ini aku terpaksa update blog dengan entry copy paste jer yer….demi menjagi ranking alexa yg dah jatuh gila babeng minggu lepas….

Sewa Pocket Wifi ketika travel di sini [Samurai Wifi] [Roaming Man]

Khidmat translate semua bahasa di VEQTA.com

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge